Įkraunama...
Įkraunama...

Beveik neribotas gimdyvių lankymas ligoninėse:

QUOTE(asariukele @ 2007 11 13, 13:02)
tai tuo metu, kai jie visi pas mane buvo - uzejo sesute tai ir pasake, kad truputi per daug zmoniu, o ir nera kuo kvepuoti... bet jie tik susizvalge ir toliau sau buvo, lyg nesuprastu uzuominos  doh.gif

Na sesute gal nesuprato, kad TAU tai nepatinka, tai ir nenorejo su giminaiciais piktai. Pas mus atsimenu viena tokia ohoho buvo, kaip velniu vieniems giminaiciams (ne mano) dave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 11 13, 13:14)
Na sesute gal nesuprato, kad TAU tai nepatinka, tai ir nenorejo su giminaiciais piktai. Pas mus atsimenu viena tokia ohoho buvo, kaip velniu vieniems giminaiciams (ne mano) dave  biggrin.gif

tAIP IR TURI BUTI,NERA KOCIA VISAI GIMINEI I LIGONINE EITI,TAM YRA NAMIA
Atsakyti
Mus VGN ispejo,kad jokiu lankymu 2 men.nes su vaikuciu dar jautrus busim.Net koridoriuje sesele sustabde mano vyra su anyta ir klause pas ka einam,kad lankyti dar negalima ir t.t.leido eiti,nes man reikejo mano daiktu,maisto ir dar sio to ir aisku vyro pagalbos nueiti iki tualeto.
Palatoje buvau viena,tai isvengiau pasaliniu lankymosi.Nors koridoriuje ir taip retai sutikdavau lankytojus.
Atsakyti
O as pritariu tokiam posakiui kad leliuka lankyti reikia po menesio ir neanksciau,kada jis sustipreja ir mama atsigauna po gimdymo-sustipreja. mirksiukas.gif Niekada pas jokia drauge nejau iki kokio 2-3menesiuko ir labai norejau kad pas mane sveciai rinktusi kai sunelis bus didesnis-tvirtesnis-ir aisku ne visa minia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 11 15, 17:24)
O as pritariu tokiam posakiui kad leliuka lankyti reikia po menesio ir neanksciau,kada jis sustipreja ir mama atsigauna po gimdymo-sustipreja. mirksiukas.gif Niekada pas jokia drauge nejau iki kokio 2-3menesiuko ir labai norejau kad pas mane sveciai rinktusi kai sunelis bus didesnis-tvirtesnis-ir aisku ne visa minia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

Sutinku,bet nelabai imanoma juos sulaikyti nuo smalsumo pamatyti kudyki.Manau ,kad mamos irgi nori kuo greiciau parodyti ir pasididziuoti savo kurineliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2007 11 15, 18:12)
Sutinku,bet nelabai imanoma juos sulaikyti nuo smalsumo pamatyti kudyki.Manau ,kad mamos irgi nori kuo greiciau parodyti ir pasididziuoti savo kurineliu 4u.gif

Jei ta mama būtų žaibiškai atsigavusi po gimdymo, tada gal ir taip. bet tą norą pasididžiuoti labai dažnai nugali sunkumai po gimdymo, su vaikeliu (ypač jei jis pirmas), kol nusistovi nauja dienotvarkė, o jei dar yra kažkokių problemėlių, tai tikrai ne svečiai rūpi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 11 15, 16:24)
O as pritariu tokiam posakiui kad leliuka lankyti reikia po menesio ir neanksciau,kada jis sustipreja ir mama atsigauna po gimdymo-sustipreja. mirksiukas.gif Niekada pas jokia drauge nejau iki kokio 2-3menesiuko ir labai norejau kad pas mane sveciai rinktusi kai sunelis bus didesnis-tvirtesnis-ir aisku ne visa minia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

bUTENT,KAD LABAI SMALSUKUO ANKSCIAU PAMATYTI GIMUSI KUDELI wub.gif
Atsakyti
Manau, geriau butu jei tik vyra ileistu, arba artimiausias giminias. Pirmos dienos vaikialiui ir mamytei ira labai sunkios. Kuo maziau zmoniu turetu ateiti.
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 11 15, 16:24)

O man norejosi, kad artimi zmones aplanktu ir pamatytu mano dukryte, gal del to, kad po gimdymo pakankamai gerai jauciausi. Na bet tu artimu, ant 5 rankos pirstu suskaiciuoti galima. Kai pagimdziau, tai buvo atvazevus mama, sesuo ir dukterecia, bet labai trumpai jos pabuvo, tik pasicekavino ir isvaziavo namo, ir drauge su vyru pati pasikvieciau, kad atvaziuotu blush2.gif
Atsakyti
as tai pasakyciau jokiu lankymu nereikia... vyti visus reikia lauk... dar kokia bacila uznes... reikia tik teveliams atsiprasti ir sustipreti. Cia ne paroda, o kas nori gali pasveikinti ir veliau, tuo metu uztenka skambucio
Atsakyti
QUOTE(jurgitazi @ 2007 11 19, 18:31)
as tai pasakyciau jokiu lankymu nereikia... vyti visus reikia lauk... dar kokia bacila uznes... reikia tik teveliams atsiprasti ir sustipreti. Cia ne paroda, o kas nori gali pasveikinti ir veliau, tuo metu uztenka skambucio

Tarybiniais laikais visi byjojio tu bacilu ir tikrai mamos su vaikais buvo izoliuotos ligoninese.Dabar gi viskas kitaip,vadinasi nera labai didelio pagrindo byjoti.Aisku lankytojai turi nekoseti,nesloguoti ir ne ciaudeti,tokius tikrai reikia vyti lauk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2007 11 19, 17:47)
Tarybiniais laikais visi byjojio tu bacilu ir tikrai mamos su vaikais buvo izoliuotos ligoninese.Dabar gi viskas kitaip,vadinasi nera labai didelio pagrindo byjoti.Aisku lankytojai turi nekoseti,nesloguoti ir ne ciaudeti,tokius tikrai reikia vyti lauk lotuliukas.gif

Aš atsimenu, kai mano mama pasakojo, kai aš gimiau, tai tėvui tik pro ligoninės langą prinešus mane parodė biggrin.gif Įsivaizduoju, kad sunku turėjo būti, ypač jei po cezario... Juk ir tos sesutės ne pas visas sulakstys doh.gif
Atsakyti