Įkraunama...
Įkraunama...

Beveik neribotas gimdyvių lankymas ligoninėse:

na, kaip kam, bet man tai buvo labai gerai, kad lankymas yra beveik neribotas... Mano Mb praleido ten beveik visas dienas, nes as visiskai nepajegiau pasirupinti ne tik vaikiuku, bet ir savimi... g.gif Mane pirma para jis turejo net i tulika vedzioti, nes net is palatos pati nesugebejau iseiti.. Bandziau pradzioj, tai prie pat palatos duru sesute pamaciusi kaip as bandau sliauzti palei siena grieztai nuvede atgal i lova, nes vos nenugriuvau jai i glebi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruttte @ 2008 02 03, 02:07)
na, kaip kam, bet man tai buvo labai gerai, kad lankymas yra beveik neribotas...

musu maziuliukai ta pacia dienele gime drinks_cheers.gif

manau kad vyras nera lankytojas g.gif nes neisivaizduoju kaip butu buve be jo wub.gif juk cia ir jo vaikas, neisivaizduoju kaip galetu miegot namie nezinodamas kaip mums sekasi blink.gif
Atsakyti
mane tai užknisdavo, kai eidavo šniūrais visi, lyg po to nebus kada
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 01 30, 12:20)
Nu ir prisijuokiau biggrin.gif atleisk ,bet man labai juokingas pasirode tas kaimynas,uzjauciantis,nesvarbu ,kad prasmirdes, bet sirdi gera turi,ne tik savo,bet ir svetimus vaikucius nuramina lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu smagu, kad kazka prajuokino manpo pasakojimas, gal ir gera to vyruko sirdis, bet man tuo metu tai tikrai ne tai svarbu buvo, juk pirmom dienom leliam taip svarbu svara ir higiena, o cia kaip prisimenu ta vaizdeli, tai ir dabar siurpuliukai nuo jo rankeliu murzinu per visa kuna laksto
Atsakyti
nenorejau jokiu sveciu, o pas kolege irgi ateidavo tik MB 4u.gif
Atsakyti
Manes tai neerzino kai lanko, jei tik ne is kart visa gimine, kai palatoj net vietos nebera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruttte @ 2008 02 03, 02:07)
na, kaip kam, bet man tai buvo labai gerai, kad lankymas yra beveik neribotas... Mano Mb praleido ten beveik visas dienas, nes as visiskai nepajegiau pasirupinti ne tik vaikiuku, bet ir savimi... g.gif Mane pirma para jis turejo net i tulika vedzioti, nes net is palatos pati nesugebejau iseiti.. Bandziau pradzioj, tai prie pat palatos duru sesute pamaciusi kaip as bandau sliauzti palei siena grieztai nuvede atgal i lova, nes vos nenugriuvau jai i glebi... unsure.gif

Bet kai ištisom dienom vyras sėdi, tai tam yra skirtos spec. palatos- mokamos šeiminės. Kažin koks malonumas būtų, jei kaimynės vyras ištisai sėdėtų, nors ir dėl pateisinamos priežasties? g.gif Atsikeli po gimdymo ir fain- klanas kraujo, o svetimas vyras visa tai mato g.gif Kai neištisai būna, galima kažkiek palaukt bent kol išeis, bet kaip prisitaikyt, kai vos ne kiaurą parą sėdi? g.gif

QUOTE(linuse @ 2008 02 03, 02:17)
manau kad vyras nera lankytojas  g.gif  nes neisivaizduoju kaip butu buve be jo  wub.gif juk cia ir jo vaikas, neisivaizduoju kaip galetu miegot namie nezinodamas kaip mums sekasi  blink.gif

Nėra lankytojas tau, bet ne tavo kaimynei. Įsivaizduok atvirkščią situaciją ir kitaip kalbėsi gal? mirksiukas.gif Jei vyro nelaikytų lankytoju, tai palatose guletų kitoje lovoje ne kita moteris, bet vyras, ar ne? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ishdykusi: 08 vasario 2008 - 13:03
Pas mane lankytojų nebuvo, pas kaimynę taip pat smile.gif. Vyrai atvažiuodavo, bet tikrai ne parai ir ne pusdieniui. Kaimynei, beje, dar reikėdavo pieną nusitraukinėti kas 2 valandos ( jos mažylės inkubatoriuje gulėjo ), tai įsivaizduoju koks būtų jai patogumas vyro akivaizdoj pumpuoti tą pientraukį .... Man vyras kaip tik buvo atvažiavęs, tai pati su juo išėjau į koridorių, kad ji galėtų ramiai susitvarkyti.
Ko jau ko, bet krūvos lankytojų, su madarinų krepšeliais( kurių negalima valgyt ), gėlių pundais tai jau nepageidauju.
Atsakyti
Galiu sakyti pasiseke, KMUK del gripo karantinas buvo tai lanke tik vyras bet ir jis turejo tureti leidima, bet kazkaip be jo prasmukdavo smile.gif . Nors jauciausi puikiai, bet dziaugiuosi, kad daugiau niekas negalejo lankyti. Ramu, vaikiukai miegojo ir mamytes kartu thumbup.gif
Atsakyti
nu niekaip as nesuprantu tokiu lankytoju - myletoju - trukdytoju. kokie cia sveciai dar reikalingi kai moteris pervargus, jautri ir nori tik ramybes. plius dar daugelis nemegsta vaiko visiems is eiles rodyt kaip prizo bent jau pirmuosius menesius...
Atsakyti
mes tai visiems jau pradejom sakyt, kad nenoresim kad pas mus eitu i ligonine. Ligoninej bus tik vyras, ir dar seneliai, nes jei ir mociutem pasakytumem kad neitu, tai kaip katinai ko gero po langais stovetu ir kniauktu kad leistumem lotuliukas.gif
nors siaip nustebino keliu zmoniu reakcija kai pasakem, vos neisizeide blink.gif
Atsakyti
Klaipedoje esi 1 palatoje, ne taip kaip Vilniuje. Su 1 vaiku prasiau kad nekas neateitu, bet ejo. Su 2 jau gal visi suprato kad nera ka ten veikti ir svecius sutikome name 4u.gif
Atsakyti