Įkraunama...
Įkraunama...

Beveik neribotas gimdyvių lankymas ligoninėse:

man tai netrukde lankytojai bigsmile.gif
Atsakyti
viskas priklauso ir nuo lankytoju
Atsakyti
Labas visoms mamytems mirksiukas.gif Prasau priimti ir mus su dukryte i jusu gausu ir draugiska bureli 4u.gif

Paskaitinejau jusu istorijas tai galvoju pasidalinsiu ir savaja. Gimdziau Prancuzijoje ir likau labai patenkinta!!! Buvau viena palatoje su savo mazaja (beje, cia visos palatos buvo vienvietes), vyras galejo kada nori ateiti, o kitiems lankytojams tik popiet buvo galima. Bet ju ir gausumas, jau pacia pirma diena visi kaip susitare verzesi. Aisku, malonu, bet ir vargina. Ir taip visas keturias dienas, o paskui aktyviu lankytoju maratonas ir grizus i namus tesesi biggrin.gif Smagu, kad taip visi rupinosi, bet man labiausiai truko mano pacios giminiu ir draugu, nes visi lankytojai is vyro puses buvo.

Atsakyti
QUOTE(malolo @ 2007 12 19, 16:31)
Labas visoms mamytems  mirksiukas.gif Prasau priimti ir mus su dukryte i jusu gausu ir draugiska bureli  4u.gif

Paskaitinejau jusu istorijas tai galvoju pasidalinsiu ir savaja. Gimdziau Prancuzijoje ir likau labai patenkinta!!! Buvau viena palatoje su savo mazaja (beje, cia visos palatos buvo vienvietes), vyras galejo kada nori ateiti, o kitiems lankytojams tik popiet buvo galima. Bet ju ir gausumas, jau pacia pirma diena visi kaip susitare verzesi. Aisku, malonu, bet ir vargina. Ir taip visas keturias dienas, o paskui aktyviu lankytoju maratonas ir grizus i namus tesesi  biggrin.gif Smagu, kad taip visi rupinosi, bet man labiausiai truko mano pacios giminiu ir draugu, nes visi lankytojai is vyro puses buvo.

Na, aš jau sakiau ir dar pasakysiu, kad nenorėčiau, kad mane ateitų lankyti "šniūrais" į ligoninę schmoll.gif Žinau tik viena, kad norėsiu matyti tik vyrą, dukrą ir mamą... Viskas...
Atsakyti
Na manau viskas priklauso kokie lankytojai,man nepatiko kai reikejo nusitraukti piena o palatos drauges lankytojas spoksojo,tai akusere paprase jo iseiti i koridoriu trumpam
Atsakyti
Personalas labai greitai prisimena savo pareiga riboti lankytoju srauta ir ziureti kad jie neitu be plastikiniu slepeciu, su virsutiniais rubais, "pavarge" ir pan., kad neuzsibutu, kai pagrasini, jog issirasysi is ligonines, pareiskime kaip priezasti nurodziusi antisanitarines salygas.
Atsakyti
Na po gimdymo jaučiausi kaip po kažkokio košmaro pati buvau išėjus iš veido veidas buvo nuėjas kraujosruvom visam apsikraujavus susivelus vos pajudu šoko busenoje tikari nenorėjau nei matyti ei girdeti jokių darugu ir giminiu man gera buvo kad vyras salia buvo ir mama ateidavo daugiau niekam neleidau eiti lankyti nes nebuvau tam pasiruosus.
Atsakyti
laukiamiausias ir mylimiausias lankytojas buvo vyras.... O siaip , kad lankytojai lanko tai nieko, bet tikrai labai daug kas priklauso nuo paciu lankytoju... kaimyne palatoj buvo is Utenos ar is ukmerges neatsimenu, tai kai atvaziavo jos vyrelis, tai kazkaip nemalonu buvo vienoj palatoj but - visas purvinas, smirda peregaru, dar mano vyrui pasiule - gal alaus isgersim , aisku jam buvo atsakyta... Nenoriu nei prisimint to vaakaro - sedejo nuo 1 val dienos iki 11 vakaro, sedi, smirda is visu galu, palatoj kvepuot neimanoma, net pykina, o vedinti neiseina, nes maziai gi miega, o geriausia buvo, aki islekiau i WC, griztu - o tas smirdzius laiko amno angeliuka ant savo purvinu smirdanciu ranku, tipo jis verke, tai paeme paramint, tai nezinojau nei ka jam pasakyt
Atsakyti
QUOTE(lienusia @ 2008 01 29, 23:25)
laukiamiausias ir mylimiausias lankytojas buvo vyras.... O siaip , kad lankytojai lanko tai nieko, bet tikrai labai daug kas priklauso nuo paciu lankytoju... kaimyne palatoj buvo is Utenos ar is ukmerges neatsimenu, tai kai atvaziavo jos vyrelis, tai kazkaip nemalonu buvo vienoj palatoj but - visas purvinas, smirda peregaru, dar mano vyrui pasiule - gal alaus isgersim , aisku jam buvo atsakyta... Nenoriu nei prisimint to vaakaro - sedejo nuo 1 val dienos iki 11 vakaro, sedi, smirda is visu galu, palatoj kvepuot neimanoma, net pykina, o vedinti neiseina, nes maziai gi miega, o geriausia buvo, aki islekiau i WC, griztu - o tas smirdzius laiko amno angeliuka ant savo purvinu smirdanciu ranku, tipo jis verke, tai paeme paramint, tai nezinojau nei ka jam pasakyt

Nu ir prisijuokiau biggrin.gif atleisk ,bet man labai juokingas pasirode tas kaimynas,uzjauciantis,nesvarbu ,kad prasmirdes, bet sirdi gera turi,ne tik savo,bet ir svetimus vaikucius nuramina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Va, o mes tai 3-vietej gulejom, tai pas kolege daaaug liaudies ateidavo.Visiem buvo dzin, kad nori ir pati pailset, pamiegot, vaikiuka reik pamaitint.Vyrai dar sumane sampana palatoj sauti, blondines krykstavo apie drauges drauge, visos is eiles isbandinejo kaip virdulys veikia, pakavo brazdancias dovanas, o kai pavargdavo iseidavo parukyt ir vel atgal i palata bendraut.Ne gana to, sloguotos ir gargaliuojancios. doh.gif O palatoj juk naujagimiai...ojoj,cia tai man nepatiko.Galiausiai ismaldavom kita palata, dviviete.Bent jau lankytoju maziau, kurie spokso i papus kai bandai vaikeli pamaitint. g.gif
Atsakyti
Buvo momentų, kai pagalvodavau "eikit jūs visi sau...". Mažylė naktim nerami buvo, tad ir pati be miego, o lankytojai naktim išsimiega, tai dienom pas mane ir pas mane doh.gif. Dienom galėjau numigti kartu su vaiku, bet kur gi.. Manau, negerai, kad galima eiti bet kada. Vieni išeina, kiti ateina, o kada mamytei pailsėti? g.gif
Atsakyti
Kai gimdžiau ligoninėje buvo paskelbtas karantinas dėl gripo epidemijos, tai galėjo būti tik 1 lankytojas. Ir tai, kai atėjo sesė, tai norėjo ją išvaryti, o kartą ir MB norėjo išvaryti blink.gif, bet galiausiai leido ax.gif Džiaugiuosi tuo, kad turėjau pasiteisinimą kodėl negalima pas mane eiti blush2.gif Tikrai nenorėjau artimųjų antplūdžio blush2.gif
Atsakyti