Įkraunama...
Įkraunama...

Beveik neribotas gimdyvių lankymas ligoninėse:

gulejau viena palatoj ir vyras prabudavo visa diena ir dziaugiuos kad padejo, nes vienai atsikelt buvo sunku, o iki tuoleto nueit tai is vis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 04 24, 13:55)
pritariu thumbup.gif  sekmingai susilaukit mazylio wub.gif

O taip,tikrai aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagrate: 24 balandžio 2008 - 12:23
Visiškai sutinku su Gagrate thumbup.gif
Atsakyti

Na mane,tai erzindavo lankytojei,išskyrus savo vyra.Juktai taip iš po visko norisi ramybės ir privatumo. schmoll.gif
Atsakyti
Aš gulėjau trivietėje palatoje. Mane labiausiai erzino kitų lankytojai, nes reikėdavo kas tris valandas nusitraukti pieną. O prieš lankytojus kažkaip nejauku, tuo labiau, kad traukdavau rankomis.
Atsakyti
kazkaip daugumai zmoniu gimdyviu lankymas atrodo labai normalus, taip kad net jei gimdyve ir pasako, kad lankytojai nepageidaujami, gali likti nesuprasta....visa laime, kad abu kartus pasitaike guleti palatose su gana supratingom moterytem, taip kad masinio lankytoju srauto pavyko isvengti....bet teko matyti atveji kai turbut visa gimine atejo lankyti ir prabuvo turbut visa diena, esme kad jie bendrauja tarpusavy, o i gimdyve ir jos poreikius niekas demesio nekreipia...po tokios dienos tos moters naujagimis visa nakti klyke.... nelabai nuostabu, ar ne?

taip kad palinkeciau visiems lankantiems daugiau supratingumo... gimdymas yra daug jegu reikalaujantis procesas ir po jo norisi matyti tik ARTIMIAUSIUS zmones ir tikrai ne bendradarbius.....

sekmes smile.gif
Atsakyti
visiskai pritariu mamytems kurios yra pries lankytoju srautus po gimdymo, nors as gimdysiu pirma karta ir uz men tik,bet nei pati noreciau sulaukt lankytoju,nei kad kaimynes palatos (jei ne viena busiu) vargintu su savo lankytojais... norisi tada manau su vaiku ir vyru dziaugtis katik gimusiu stebukleliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 04 23, 15:57)
na nebuvau patenkinta kai is po naktinio gimdymo, diena suguzejo vyrelio draugai "pasveikint" bet neisvarysi juk doh.gif  tai kulturinga pasedejo 20min ir isejo

o kodėl nieko negalima pasakyti? Paprašai, kad sorry, blyn, gimdžiau, negaliu primt.
Atsakyti
Palatoje buvau viena su kleckiuku. MB būdavo beveik visą dieną. Lankymas buvo neribotas, bet pati nenorėjau. Pasikviečiau tik sesę kelioms valandoms smile.gif
Atsakyti
manes lankytojai neerzino, visai smagu buvo, juk tai artimi zmones..
taciau jei uzsibudavo virs valandos, juociausi pavargusi
Atsakyti
Mane tai erzino kai pas viena gimdyve atejo vos ne visa gimine,garsiai snekejo net nekreipdami demesio kad dar guli kelios mamos su mazyliais,oro truksta,kvepuot ner kuom,nes buvo labai karsta vasara tada kai gimdziau.
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2007 11 05, 15:53)
As uz vienvietes palatas  thumbup.gif  lotuliukas.gif  Tada manau visiems gerai smile.gif

drinks_cheers.gif butu labai gerai
Atsakyti