Įkraunama...
Įkraunama...

Beveik neribotas gimdyvių lankymas ligoninėse:

As palatoj gulejau viena thumbup.gif O ir lankytoju neisileidom, buvo tik MB nuolat su mumis wub.gif Tiesa, po poros dienu MB tevai atvaziavo, bet labai trumpam thumbup.gif Manau, kad tas lankytoju srautas isvargina ir leliuka ir pacia mamyte ax.gif
Atsakyti
Gerai, kada lankytojai yra supratingi, supratingos mamytės, kurios guli toje pačioje palatoje. Mane BIESINDAVO, kai ateina krūva lankytojų, sėdi, kalbasi tarpusavyje, į moterį, pas kurią atėjo - minimaliai dėmesio, dar.. stebi kaip kitos moterys krūtimi maitina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 08 24, 14:31)
Gerai, kada lankytojai yra supratingi, supratingos mamytės, kurios guli toje pačioje palatoje. Mane BIESINDAVO, kai ateina krūva lankytojų, sėdi, kalbasi tarpusavyje, į moterį, pas kurią atėjo - minimaliai dėmesio, dar.. stebi kaip kitos moterys krūtimi maitina  blink.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mano draugai buvo supratingi ir patys pasiklausė, kada būsime pasiruošę priimti lankytojus. Po gimdymo tikrai nenorėjau jokio priverstinio bendravimo schmoll.gif Gulėjau šeimyninėje, MB buvo šalia, o tėvai aplankė iš ryto po naktinio gimdymo. Tiesa, anyta atsitempė MB brolį paauglį doh.gif Nors mano pačios brolis, su kuriuo šiaip labai artimai bendraujame, aplankė tik grįžus namo, į ligoninę nesiveržė. Ir dar man nepatiko, kad anyta maišais tempė visokius mėsgalius, jogurtus ir kitokį maistą milžiniškais kiekiais, kaip kokiai 10 asmenų šeimai, nors palatoje net šaldytuvo nebuvo. Ir prašiau, kad neneštų, vaikeliui nuo tų mėsų pilvą pūtė doh.gif Beveik viską teko išmest, nes sugedo. K padarysi, kai žmogus būtent taip supranta dėmesį.
Atsakyti
Lankytoju skaiciu galejau riboti tik savu,o kur kitu mamyciu lankytojai g.gif
Kaip yra nemalonu keltis is lovos,kai vos pajudeti gali,naktiniai trumpi,nesvarus,dar reikia paketa issikrapstyt is spinteles blush2.gif arba leliu maitini,o kaimynes vyras atidziai stebi ta procesa,baisu kai prisimenu.Pirma gimdziau Marijampolej,kaimyne buvo nieko tik serganti(paskui mus su mazium perkele,kad neuzsikrestu),bet jos vyras spoksodavo,atsivesdavo dar maza dukrele,tai ta duodasi palatoj,ne nusnaust neina.Ir kas labiausiai sokiravo,kai girdejau juos kalbant,kad turbut ju vyresne dukra kirminu turi doh.gif
Antra gimdziau Kaune,ka galiu pasakyt lankytoju pas kaimyne isvis nebuvo,nes toli atvaziuot,o jei darytas cezaris,lelius neisnesiotas,tai neisnesiotu skyriuj,tai ta "ponia" uzsimano langa atsidaro,atejus sesute man velniu dave uz neatsakinguma,nervai eme juodai,o kaimyne ir vel paukst ir langas atidarytas,kol kaupiasi pasakyt ka nors,tai atejusi sesele,suprato reikala ir paaiskino jai,kad taip negalima,o pati jokiu lankytoju nenorejau isskyrus vyra,kuris pabudavo kokia puse val ir tai ne kasdien,nes pvz.:mane labai sunervino atlekus anyta,kuri verte maniski vaziuot i parduotuve nupirkt riesutu,kad daug pieno butu!!!!!!!!Pasiutus as jai paaiskinau is kur kojos dygsta blink.gif
Atsakyti
As tikrai pries tokius lankymus. O vieta gimdyti pasirinkau Trakus, nes ten visos palatos vienvietes (su dviem lovom - antra vyrui). Ir be vyro daugiau nieko nenorejau matyti.
Atsakyti
QUOTE(arkadija @ 2008 09 19, 16:34)
As tikrai pries tokius lankymus. O vieta gimdyti pasirinkau Trakus, nes ten visos palatos vienvietes (su dviem lovom - antra vyrui). Ir be vyro daugiau nieko nenorejau matyti.

pritariu siai mamytei. ner cia ko lankyti, nes reikia ir paciai atsigauti po gimdymo ir kudikeli pamaitinti o prie lankytoju nepatogu papa traukti doh.gif o ligonineje kai yra tik vienvietes palatos yra nuostabu, todel ir as trakuose gimdziau. ten puiki prieziura thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 09 19, 19:25)
pritariu siai mamytei. ner cia ko lankyti, nes reikia ir paciai atsigauti po gimdymo ir kudikeli pamaitinti o prie lankytoju nepatogu papa traukti doh.gif  o ligonineje kai yra tik vienvietes palatos yra nuostabu, todel ir as trakuose gimdziau. ten puiki prieziura thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš prieš besaikius lankymus. Vienas žmogus turi ateiti mamai į pagalbą (vyras, draugas, mama, sesuo.....) bet kalnai lankytojų, kurie net nepasivargina rankų nusiplaut?!!!! schmoll.gif schmoll.gif Ačiū ne.
Atsakyti
Na kai as gulejau viena palatoj, tai man jokio skirtumo buvo...bet kai jau keliese gulejome...tikrai supuikciau ir asakyciau savo nuomone jei lankytu mano kaiminkas visa dienas kas...manau visiems reikia duoti pailsieti...
Atsakyti
As gulejau vienvieteje palatoje, o visi lankytojai pries ateidami pasiklausdavo ar gali ateiti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi viena gulėjau,o lankytojų nepageidavau biggrin.gif. Šiaip čia kiekvienos reikalas ar priimti visą gentį wacko.gif vos tik pasigimdžius ar ne,bet jeigu ji guli ne viena,tai turi turėti suprasti,kad jei pas ją nuolat marširuos lankytojai,tai kitom moterim ir jų lėliukam nebus jokio poilsio...Ir apskritai užtenka tik tėtuko lankančio ir palaikančio savo šeimą,o visi kiti tikrai suspės
blink.gif
Atsakyti