Įkraunama...
Įkraunama...

Beveik neribotas gimdyvių lankymas ligoninėse:

Gulejau vienvieteje, tai neturiu nusiskundimu...o ir mane pacia aplanke tik mama su sese ...ner cia ko bacilu nesiot svetimiems schmoll.gif
Atsakyti
Po gimdymo pas mano kaimyne vienu momentu buvo suguzeje kokie 6 asmenys. Man kazkaip nelabai patiko, nes leliui gi nepasakysi, kad dabar nevalgyk, nes cia svetimu deduliu pilna palata. Savo giminems neleidau manes lankyt, aplanke tik patys patys artimiausi.
Atsakyti
mes su vaikučiu gulėjome vienvietėje palatoje, labai patogu... thumbup.gif tik tiek blogai, kad su lelium buvom vieni visada, nes neįleido lankytojų, net vyro, galėdavo tik ką perdduoti ir tuoj turėdavo lėkti, nes tuo tarpu buvo gripo epidemija verysad.gif o daug kas mus norėjo aplankyti.
Atsakyti
Pirmą kartą gimdžiau Kaune antroje ligoninėje, tai po gimdymo gulėjau dvivietėje palatoje, tačiau viena. Dabar prieš mėnesį gimdžiau KMUK, tai tiek akušeriniam, tiek vėliau naujagimių skyriuje gulėjome po dvi, kas tikrai labai nepatogu, nes kai kaimynė turėjo daug lankytojų, tikrai nesmagu prie jų nusitraukinėti pienuką ir pan.
Atsakyti
As ir neleidau kad mane lankytu ligonineje, atejo tik patys artimiausi. Po sunkaus gimdymo visai nesinorejo tu "sveciu". O dede gydytojas ( na jam jau apie 55metus) is viso nustebo kaip cia gali laisvai eiti lankytojai, jis mus aplanke kai maziukui buvo menesis- atseit jo toks neribotas lankymas prie gero neprives ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 06 26, 23:04)
As ir neleidau kad mane lankytu ligonineje, atejo tik patys artimiausi. Po sunkaus gimdymo visai nesinorejo tu "sveciu". O dede gydytojas ( na jam jau apie 55metus) is viso nustebo kaip cia gali laisvai eiti lankytojai, jis mus aplanke kai maziukui buvo menesis- atseit jo toks neribotas lankymas prie gero neprives ax.gif

Ek, kad visi lankytojai būtų tokie supratingi ir lankytų praėjus kuriam laikui po gimdymo. Didelis lankytojų srautas ir vargina, ir didelį pavojų vaikiui sukelia. Deja, teko patirti tokį srautą. Net namuose, nors ir kaip prašiau, kad neeitų, sugebėjo ateiti su mažu vaikiuku, kuriam po savaitės pasirodė vėjaraupiai. Dabar žiūriu į savo Pupą ir kiekvieną spuogelį skaičiuoju... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trudeme: 27 birželio 2008 - 10:31
Mes gulėjom vienvietėj palatoj, tai ateidavo patys artimiausi žmonės, o MB buvo visą laiką su mumis
Atsakyti
As gimdysiu VGN tai kiek zinau ten leidzia visus nors ir sniurais, bet as tai grieztai pries visokius draugu ir giminiu lankymus schmoll.gif Tik MB ir mano tevai smile.gif Net vyrui pasakiau kad jo tevu nenoriu ligoninej matyti, bet nezinau ar jie neisizeis juk ir ju anukas ax.gif Nu bet ka padarysi, bjauri esu smile.gif
Atsakyti
mes gulejome 6 palatoj,ir buvom perskirtos tik uzuolaidom.kadangi pas mane atejo MB mano mamos nenorejo ileisti,bet isprase valandeliai,pas palatos kaimyne tuo metu buvo 4 asmenys...kai isleido namo ,pastebejau ant dudru uzrasa ,kad 2 zmones gali ateiti ,nu bet cia turbut del to ,kad as ne angle,tai cia ne pirmas atvejis,kad taip elgtusi... unsure.gif
Atsakyti
gulėjau vienvietėj rolleyes.gif
Atsakyti
gulėjau vienvietėje, bet iškart buvau pasakius, kad lankytojų nelaukiam, tai aplankė tik sesuo, ta prasme atvažiuodavo kartu su MB, nes buvo pas mus ir tai atrodo nekaskart g.gif mano tėveliai,ir viena MB tetutė visdėlto atlėkė kaip atstovė nuo MB giminės, pareikšt visų valią, kad vardas turi būt Kazytė lotuliukas.gif iki šiol žviegiu iki ašarų prisiminus tėtukų veidus cool.gif mudu su MB jau net nesureagavom biggrin.gif o namie tai kategoriškai neįsileidom kol nesuėjo mėnuo 4u.gif
Atsakyti
palatoj gulejom trise, tai man ne labai patiko, nes pas viena vis eidavo ir eidavo tas labai nervino doh.gif labai buvo nepatogu maitint vaika
Atsakyti