Pas mane atejo, bet uztrukdavo gal 10 minuciu... Bet is tiesu man lankymas nepatinka, nes ligonineje guli mazi vaikiukai, o prieina kosinciu ar serganciu is lauko. Noreciau, kad lankyti galetu tik tete.

Eidavo sniurais
, nors labai pries gimdyma prasiau kad nelankytu lygoninej.Buvau baisiai isvargus, norejosi ramybes o jos neturejau
Esu UZ tai kad ribotu lankytojus ligoninej

Esu UZ tai kad ribotu lankytojus ligoninej

Tai kad jis ir yra ribotas..lankymas. Bent jau 2008.
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 04 25, 17:21)
Tai kad jis ir yra ribotas..lankymas. Bent jau 2008.
Dar neteko girdėti

Lankė visi kas norėjo, poilsio tikrai trūko. Kažkaip pasakyti grubiai nesinorėjo, o švelniai - nesuprato...

as pries gimdyma buvau pries, ir dabar esu pries lankyma ligonineje
Gulejau RK ten lankymas yra nuo 11-13val.ir 17-19 val.
super ateina ir iseina,po to galima apsikuisti pamiegoti ramiai,nes kai gulejau AK tai ten visi eina tiesiog sniurais
uzteko,kad saviskiai ateidavo ,o apie kitus artimuosius ir draugus net nekalbu
Gulejau RK ten lankymas yra nuo 11-13val.ir 17-19 val.
super ateina ir iseina,po to galima apsikuisti pamiegoti ramiai,nes kai gulejau AK tai ten visi eina tiesiog sniurais
uzteko,kad saviskiai ateidavo ,o apie kitus artimuosius ir draugus net nekalbu
as tai esu pries bet koki lankyma iki menesio laiko, nesvarbu ligonine tai ar namai
neskaitant vienintelio vyro ir neskaitant paciu artimiausiu zmoniu, kurie irgi turetu buti supratingi, neuzsibuti perilgai, nekalbeti garsiai ar juolab neatkeliauti su kokiais nors pasventimo elementais
jokiu pasakojimu neturetu buti is sveciu puses apie savus gimdymus, pogimdyvines depresijas ir t.t.
mamai turi buti visikai ramu, joi turi buti atsipalaidavusi ir jaustis saugiai..
susierzinusi mama (del visokiu lankytoju sutrigdymu) savo nuotaika greitai perduos vaikeliui.. issimus is ritmo, nerimaus del ivairiausiu priezasciu...
ir tik pati mama su teciu, jausdami kaip jiems sekasi su mazyliu, turetu nuspresti kada jau galima sveciams uzsukti pasimatyti su nauju seimos nariu

jokiu pasakojimu neturetu buti is sveciu puses apie savus gimdymus, pogimdyvines depresijas ir t.t.
mamai turi buti visikai ramu, joi turi buti atsipalaidavusi ir jaustis saugiai..
susierzinusi mama (del visokiu lankytoju sutrigdymu) savo nuotaika greitai perduos vaikeliui.. issimus is ritmo, nerimaus del ivairiausiu priezasciu...
ir tik pati mama su teciu, jausdami kaip jiems sekasi su mazyliu, turetu nuspresti kada jau galima sveciams uzsukti pasimatyti su nauju seimos nariu

As irgi esu PRIEŠ besaikį lankymą - tam yra namai, kur galima ramiai pasedeti... O gėlių nešimas glėbiais - tai isvis...
- juk islieka kvapas palatoje, kur kelios mamytes su mažyliais
(NE KIEKVIENAI PASISEKA VIENVIETE PALATA GAUTI) ... O as dar baisiai buvau supykusi, kad mano anyta su uosviu tiesiogine ta zodzio prasme atsigrudo i ligonine (nors as sakiau, kad i ligonine tik vyras eitu) - tiesiog buvau 3 paras nemiegojusi po gimdymo (pats gimdymas nakti, ispudziai po jo, mazylis salia - nauji ispudziai - saugojimas, ar tikrai kvepuoja ir t.t.), galu gale, norejosi su artimiausiu zmogumi, vyru, ir mazuliuku pabut... o vietoj to ...-
- nors anyta as tikrai myliu, bet ta akimirka nenorejau, kad ji butu... aisku, dabar suprantu, kad ji dziaugesi anukeliu...
bet... nu gal dar ir tas mamos inkstinktas "suveike" - kad niekas neliestu mano kudikio...
dabar juokinga - o tuo momentu zliumbiau tualete...

O man lankytojai netrukde
, as buvau po cezario, tai mane drauges aplanke 3 d. O iki tol tik vyras ir mano mama. Man tai buvo prasiblaskimas

Paskaičiau kometarus ir daugumai pritariu, t.y. kad nėra čia ko grūstis tuntais į ligoninę, bus laiko namuose lankyti, tuo labiau, jeigu toje ligoninėje vos keletą dienelių būni. Aišku, sudėtingesnė situacija, kai lankytojai ne pas mane, o pas kaimynę, tada jau reik kažkaip taikytis arba mokėti mandagiai kažką pasakyti, ir dar klausimas ar būsi suprasta.
Bet nesuprantu tų mamyčių, kurios skundžiasi SAVO lankytojais. Taigi pati gali kontroliuoti savo pažįstamus, o jeigu jau ateina nepasiklausę, tai argumentuoti, kad esi pavargusi arba kiti palatos gyventojai pavargę, negalima varginti ir pan. Čia tai jau reik griežtai, jeigu yra nesusipratėlių
Bet nesuprantu tų mamyčių, kurios skundžiasi SAVO lankytojais. Taigi pati gali kontroliuoti savo pažįstamus, o jeigu jau ateina nepasiklausę, tai argumentuoti, kad esi pavargusi arba kiti palatos gyventojai pavargę, negalima varginti ir pan. Čia tai jau reik griežtai, jeigu yra nesusipratėlių

mane ir nervino lankytojai pas mano palatos drauge as gimdziau pati labai sunkei kraujavau labai smarkei o kai lankytoju pas ja pilna tai nelabai malonu buvo kviest sesute kad nuvestu mane apsipraust nes vos paejau ir prasyt kad pakeistu patalyne nes skendau o jie dar sugebejo spoksot........

as gimdziau UK, ten lankymo valandos yra ribotos, tiksliai neprisimenu kokios, bet lankyti gali ateiti 2 kartus i diena po 2 valandas, o tetukas gali buti nuo 7 ar 8 ryto iki vakaro