Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

QUOTE(SIDDIQA @ 2004 03 10, 23:15)
Tiesa, atsiminiau dar, kad sumustinius duoniadesriais vadindavau..... biggrin.gif

O as pamidoru padaza vadindavau automatu padazu... blush2.gif

Vaiku neturiu, bet papasakosiu ka syki uzmaciau:

Vaziuoju troleibusu, ilipa mama su kokiu 2-3 metu vaiku. Troleibusui sustojus pasigirsta pranesimas kokia tai stotele. Vaikas tik akis ispucia ir kad susuks: "MAMA, KALBANTIS AUTOBUSAS!!!!"

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kitasyk girdziu kaip mama aiskina vaikui, kad jo mociute yra jos mama. Vaikas: Tokia sena? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 05 04, 12:41)
Kasu žemę sode, dukra pamato slieką ir sako:
- Gyvatė!
Aš sakau:
- Čia sliekas, duok jam labas.
- Jis rankyčių neturi...
- O kojytes turi?, - klausiu.
- Neturi.
- O ką turi?, - klausiu.
- Odą  4u.gif

Dukrytei 2 metai ir 10 mėnesių  flirt.gif

Nezinau kiek man metu tada buvo, bet puikiai prisimenu (tad turbut kokie 3-4m), kaip zaidziant smelio dezej is mociutes gelyno koks sliekas atsliauzdavo. Tai as pamacius juos su kastuveliu uzkapodavau saukdama "GYVATE!!! GYVATE!!!" lotuliukas.gif Bet jau taip sukapodavau, kad is ju kose telikdavo smile.gif)))
Atsakyti
Atsivedu vaiką į parduotuvę.. Jau lyg ipsipirkom, einam prie kasos. Aš kraustau viską iš krepšelio, o tas ten žiūrinėja kas šalia sudėta. Tik jaučiu parbėga žaibo greitumu į priekį pasiėmęs prezervatyvą ir sako: " nupirk kinderį" biggrin.gif blush2.gif na ten toks iš įdomesnių buvo, tai susimakalavo vaikas. O aš net nežinojau ką atsakyti, žmonės už nugaros stovi..
Atsakyti
Nugirstas pokalbis parduotuvėje:
- Tėėėėėti, nupirk saldaiiiiiniųųųų
- Neturiu pinigų
- Ei, nebūk skupydla ( thumbup.gif ) nupirk pinigų bigsmile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 2 su pusę metukų...juokingų situacijų būna daug, tik kad visas prisimintum:

Čia kada mano mažoji pribėgo ir guodžiasi:

- Mama, mama tas begėdis uodas nutūpė man ant kojos ir įkando su dviem dantim!

4u.gif

Kitą kartą vakare gulinėjau lovoj, kadangi laukiuosi, kartais vakare jaučiu nuovargį... Dukrytė kaip visada iškart pradeda reiklaut dėmesio. Sako:
- Ką tau skauda?
Paaiškinau, kad nieko neskauda, tik jaučiuosi šiek tiek pavargus ir noriu pagulėt. Tai ji:
- Tu mamyte gulėk ramiai, aš tau temperatūrą pamatuosiu, - ir kišą kažką „ale termometras“ man po pažastim. Na, aš ir laikau..kurį tai momentą matyt užsimerkiau, nes girdžiu:
- Nemiegok, nemiegok, temperatūra iškris!

4u.gif
O prieš porą dienų, atėjusi pasiimt dukrytės iš darželio nutirpau. Visi rūbeliai išpaišyti lyg kokiu rašalu.....kaip vėliau išssiaaiškinau flamasteriu...Klausiu, jos, kas atsitiko, nes dukrytė visuomet piešdavo tik ant popieriaus...O ji sako:
- Piesiau cia... ir... cia... ir... cia, - ir kiek laimės!
Eidama namo ir susitaikydama su tuo, kad rūbelius reiks mest lauk, pradėjau aiškinti, kad piešti ant rūbelių negalima, nes jie dabar sugadinti ir t.t. Tuomet mažoji „prisiminė“, kad visgi ant rūbelių piešė ne ji, o Ignė (draugė)...
Sakau, ką gi, reikės ryt Ignutę pabart...
- Tai, kad Ignės rytoj nebus, - iškart sumoja mano melagėlė biggrin.gif
Atsakyti
Žiūri vaikas "Gulbių ežerą": O kokie kalakutai šoka bigsmile.gif
Atsakyti
Viena mergaitė 4 m. kieme pasakojo, kaip ji šiąnakt labai gerai miegojo, net griaustinio griaudžiant negirdėjo.Sakau, tai kietai miegojai. Ji-ne, minkštai visai smile.gif
Atsakyti
Ačiū jums už gerą juoko dozę thumbup.gif lotuliukas.gif Maniškė dar mažai kalba, o jei kalba visiškai nesupranta. Bet jūsų vaikučiai thumbup.gif

Na čia buvo toks nutikimas šiandien. Ėjau aš į egzaminą ir darugei palikau pažiūrėti. Na ir pasakoja ji man. Jos vyras sako mano panelei - (aišku juokauja, juk ji nieko nesupranta) Austėja, turi bachūrą, o Austėja atšauna - neeeee, baik. lotuliukas.gif Šiaip ji dar nemoka žodžių rišliai pasakyti, bet va kartais gaunasi tiesiog atsitiktinai. Kartais būna ir eik šikt, nenoriu, nieka ir pan biggrin.gif

O juk moka tik trumpus žodelius - ačiū, mama, tete ir pan. bet kartais kaip pasako, atrodo viską suprastų biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano tetis dazo tvora,prieina kaimynu berniukas (apie 5m.) ir sako:"Darbo iki smegenu"! lotuliukas.gif
Atsakyti
3m. berniukas ibega i vonia, kai tetis maudosi ir sako:
-o kai as uzaugsiu mano toks didelis irgi bus.
-bus bus, eik zaist, as tuoj ateisiu.
-o man ta juoda irgi uzklijuos.
Atsakyti
Gėris thumbup.gif
Mano vienas bičiulis tai yra vaikystėje klausęs: "Mama, kodėl jūs mane tokį negražų nusipirkot?..."

Aš pati, vaikščiodama po jūrų muziejų ir akivaizdžiai išalkus klausiau: "Mama, o kada mes tas žuvytes valgysim?"

Palikdavo mama mudu su tėčiu dviese, išvažiuodavo kur į komandiruotę, tėvas ryte kiaušinius verda (kiaušiniais ir koldūnais iš pakelių apsiriboja jo kulinariniai gabumai), o aš sakau "Nu jau vemt mane verčia nuo tų kiaušinių"... Maždaug 3 metų buvau. Arba tėtis prieš miegą prausia mane, reikalas prieina iki užpakaliukų ir visokių mergaitiškų reikalų, o aš kritikuoju "O mama ne taip daro" biggrin.gif

Mamos brolis savo sūnų mokė nesikeikt: išvardino visus žodžius, kurių NEGALIMA sakyti g.gif Suveikė thumbup.gif Įsivaizduoju, kiek tų žodžių buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žostautė: 14 liepos 2006 - 22:32
Savaitgalio "bajeriukas":
Žiuri maniškis (5m) , kad mašinos veidrodėlio nėra ir klausia pas tėvą:
- O kodėl nėra veidrodėlio?
- Pavogė kažkas
Vaikas pagalvoja ir sako:
- Tai gal nepavogė, o pasiskolino neatsiklausęs. Ir tu gali pasiskolinti iš ko nors lotuliukas.gif
Atsakyti
Draugės mažasis (4 m.) klausia:
-"seneli, o kada tu turėsi vaikų?"
seneliui net žadą atėmė, pasimetė vargšas, bet padėtį pataisė didysis (10 m.):
-"kvaileli tu mūsų mama senelio vaikas"
-" aaa, tikrai?"

Laukiausi jau kokiam 6 mėn., nuvažiuoju pas draugę. Jos keturmetis pažiūrėjo į mane ir sako:
-"kieno toks didelis pilvas? Tavo toks didelis nebuvo."
Priėjo, bakstelėjo pirštu:
-"ten yra kamuolys".
Atsakyti