Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

Oi, nu prajuokinot lotuliukas.gif
Va papasakosiu savo sūnėno išvedžiojimą. Buvom mes pernai prie jūros ir vakare sėdim valgom, o mažasis (3 metų) sako man: "Žinai, kai parvažiuosiu po atsotogų namo reikės eiti į darbą ir pasiimti sūnelį ir dukrytę iš darželio", mes visi baisiausiai nustebom ir klausimam "o iš kur gi tu juos turi" ir jis kuo rimciausiai atsako "nu aš gi dirbu"
Geriausiai kai mano kitas sūnėnas agitavo mane pasilikti pas juos pernakvoti, jam tada buvo gal kokie 4 metukai, tai sako "Teta, pasilik, mes šikpuodį turim". Žinot, susiviliojau, pasilikau, labai jau tas šikpuodis patiko biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif lotuliukas.gif Prisijuokiau kiek galėjau. Pas mumis irgi nutinka kai kurioms situacijoms panašių ar netgi identiškų, na o vienas iš man labiausiai patinkančių pasiguodimų būtent šis. Jei ką užsigauna ar kuris iš mūsų šeimos užsigauna paguodžia "baikia, kol ženysies sugis", o jei apsipila ar susitepa ar papila ką, tuomet tai būna "baika, kol ženysies išdžius" ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
drauges mergyte (5metai):
"o tai tu kai valgai leliuko, kuris pas tave pilve neaptaskai???" blink.gif blink.gif lotuliukas.gif
"o kas tau ji ten idejo? o kaip?" lotuliukas.gif
Atsakyti
Linksma paskaitineti mazuju snekuciu pasakymus. Net juoko asaros byra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na ir maniskio pora: (2,4)

Nuejom i namo bendrija moketis mokesciu. Issiimineju is rankenuko pinigine ir ji man iskrenta zemen. Stovi isiremes i siena ir sako: Kerepla. Ta buhaltere juoktis ir ka tu jam visas issisiepes sau stovi.

Vakare tetis grizta is darbo ir parduotuves. Virtuvej abu krausto pirkinius, nusistveria skanesta ir sako- einam tetukai. O vyras tuoj palauk, o jis - einam balvonai doh.gif
Atsakyti
penkiametis pamatė pleže mamos krūtis...cha, cha-kokios negražios, čia Vika tu nužindei (Vika, tai sesuo dvynė) o mama ir sako "ir tu žindai...žindai..." O jis atsako:-"oi kaip bjauru...bjauriau negu kirmėlę bučiuoti.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvom papludimy sekmadieni:

user posted image
jie visa sita vadino sniego musiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Papasakosiu ir as smile.gif
Karta vyras juokaudamas paklause vyresnelio,ar eisim pas mergas doh.gif
tas atsake:nee,neisim schmoll.gif........vaziuosim smile.gif

Dar karta buvom rusiskam knygyne,ieskojau atviruko vestuvems ir kartu sunui knyga isrinkti norejau.
Knygynas maziukas,pardeveju daug,kalbasi,biski triuksmo.Maniskis 2.5m pastovejo ,pastovejo ir pasake:Tixo baby ,vse pojedem. doh.gif
Atsakyti
###

Mano mergytei, kai jai buvo penki metai, nupirkome gimtadieniui suniuka, as maudziau ja vonioje kai suniukas atbego i vonia, maniske pradejo rekti "ne mama, jam negalima ieiti!!!!!!!" "mazute, as atsakiau, jis tik mazas suo" "bet jis berniukas, o as nuoga!"

###

(6m.) Dukryte is tetos gavo sirdeles formos dezute su sokoladiniais saldainiais, jos brolis ir du pusbroliai gavo ta pati. Ji pamirso saldainius pas teta porai dienu, o kai mes atvaziavome ju pasiimti, ji pamate, kad visi saldainiai isskyrus viena dingo. Ji paziurejo i mane, teske dezute ant stalo ir pareiske "tie sokoholikai!!! Suede visus mano saldainius!"

###

(4m.) Kai bandziau paguldyti miegoti sunu, jis issisukinejo, kad jis nera pavarges. As pasakiau jam "As maciau kaip tu ziovavai" o jis atsake "as neziovavau, as tik vedinau savo burna" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linksma_mama: 10 rugpjūčio 2006 - 03:09
Tie vaikai - super thumbup.gif

Savo dickei (4 metai) aiskinu musu gimines rysius: "tavo tetis yra ir broliuko tetis, o man - vyras". Cia maniske uzsiplieskia: Kad nebutu cia jokiu vyru man!!!! Supratai?! biggrin.gif

Uz prasikaltima pastaciau i kampa uz duru. O mazasis brolis prie jos lenda ikyriai, nori zaisti. Ji piktai rimtu veidu: Nu netrukdyk man stoveti kampe!!!!

Karta pamate tetuko ... "O kai as uzaugsiu, as irgi turesiu toki dideli pimpala?" (nerimastingai). Sakau, "ne, tu esi mergaite, tu turi pučiuka" (taip mes vadinam). "A, nu tai gerai" - atsipute su palengvejimu.

Uzgesinti sviesa - nudegti sviesa.
Voratinklis - voratlinkis.
Ranksluostis - lanksranstis.
Atsakyti
Maniškė (4m.) manęs šiandien paklausė: "Jei žmonės iš Izraelio yra Izraelitai, tai žmonės iš Paryžiaus yra Parazitai?" lotuliukas.gif
Atsakyti
Parašysiu ir aš savo išminčiaus "perliukų".Juos aš užrašinėdavau,nes kitaip kažin ar prisimintum po kelių metų.
4u.gif
Augustėlis (1m ir 10 mėn) žaidžia su dieduku slėpynių ir pasislepia už durų.Diedukas stovi tarpdury ir klausia:"Na kurgi tas Augustėlis?". O Augustutis stovėdamas už durų atsako:"Spintoj". smile.gif
4u.gif
Kambary tėtis kutena mamytę,kuri garsiai juokiasi.Augustėlis(1 m ir 10 mėn) būdamas virtuvėj tai girdi ir rėkia:"Tėti,ne-si-ka-bi-nėk prie mamos". smile.gif
4u.gif
Augustas (1m ir 11mėn)dieną kažko negavęs verkė.Vakare abudu su močiute sėdi virtuvėj,geria kakavą ir kalbasi.Močiutė klausia,kogi Augustėlis dieną verkė,o šis atsako:"Gasdinau". smile.gif
4u.gif
Augustėlis (2 metai) vakare nenori eiti miegoti.Aš pagasdinau,kad jei jis neis miegot,uždarysim kambario duris ir galės miegot kur tik nori,bet mes jo į kambarį neįleisim.Augustas nueina į virtuvę,atsisėda ant suolo ir sako:"Močiute,atnešk pagalvėlę,aš čia miegosiu". smile.gif

Šiam kartui tiek smile.gif
Atsakyti
Dar viena atsiminiau, mes jų neužrašinėjam, bet dabar reiktų užrašinėt.

Aira (2,5m.) žiūrėjo televizoriu, o ten rodė pampersų reklamą ir vaikas joje verkė, nes jo pampersas buvo šlapias. Aira išbėgo į virtuvę poto grįžo atgal į svetainę su plaktuku. Pribėgo prie televizoriaus ir jau norėjo trenkti į televizorių, bet tėtis pagriebė ją ir rimtu balsu paklausė: "ką tu nori daryti su plaktuku?" Aira jam atsakė: "Tas kudykis velkia tia visa diena, aš jį isimsiu ir pakeisiu jam tą pampelsą" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ayra: 20 rugpjūčio 2006 - 20:02