Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

Sedim su draugais, kartu su mumis ir 4 metų Dominykas. Mama rodo į dėdę Kęsta, kuris turi barzdą ir ilgus plaukus, bei klausia jo "kas čia sėdi?" , o vaiks nepasimeta ir atšauna "Mama, čia gi dievas".
Atsakyti
Manu sunus 2m10men.viena grazia diena sako:"Mama,mama paziurek lektuvas liniuote daro! bigsmile.gif Jis rodo pirstu i skrendanti lektuva ir uz jo liekanti ruoza debesyse biggrin.gif
Atsakyti
papasakosiu savo draugės vaiko dialogą su kaimynų vaiku . Šita istorija iki šiol man pakelia nuotaiką thumbup.gif

Vienoj pusėj tvoros stovi dvimetinis draugės sūnus, kitoj 3,5 kainymų berniukas. Mažasis kalbina dičkį:
- Lialia !
Dičkis:
- ei, nebūk lochas, koks aš tau lialia ! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis niekaip neištaria žodžio archeologai, jie jam archekologai. O bagažinė anksčiau būdavo magazinė.
Atsakyti
Mano dičkė, kai buvo ~3 metukų, kai tik nuvažiuodavome Į Laisvės alėją eidama iš tolo šaukdavo: "mama, mama, einam pas antaną!"
Antanas - tai reikia suprasti - fontanas. Koks klaustukas pirmą kartą tai išgirdus buvo vyro akyse... rolleyes.gif
Atsakyti
Mano dickis (6metu) siandien sprede kryziazodi. Uzduotis: Kirmino zmona. Sunelis nepasimeta, sako:
-Kirmiene!
Atsakyti
Labai idomu skaityti mazuju snekuciu pastebejimus,komentarus.Prisimenu ir as keleta.

Pamenu,kai su dukra(3m.)vaiksciojom po parka.Kazkoks dedule ejo pro sali su dideliu sunimi.Suo su antsnukiu.Mano dukra paziurejo i suni ir tampo mane uz rankoves:
-Ziurek,mama,suniui snukis uzkaltas! lotuliukas.gif

Karsta diena,dukra braukia prakaita nuo kaktos ir taria:
-Fui,kaip karsta,dusnai vesu...

Karta dukra labai idemiai ziurejo i tevelio aptemptas glaudes,po to nuejo i kambari,isikiso uz kelnyciu kamuoliuka ir atejusi man rodo:
-Ziurek,mama,tetes pute... blush2.gif
Atsakyti
Grįžo mūsų trečiaklasis iš mokyklos penktadienį ir džiugiai pareiškia:
-Nuo pirmadienio lankysiu- gimnaziją biggrin.gif
blink.gif Susižvalgėm su vyru ir klausiam, o ką tu ten veiksi?
- Ai, visokius siūlus- virvutes, špagatus- atšauna "gimnazistas".
Pasirodo, kad vaikis, savarankiškai nusprendęs, užsirašė į gimnastikos užsiėmimus blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šešerių metų Paulius pareiškė:- mama, kadangi aš tave labai myliu, tai nuo šiol vadinsiu Mėnulio jūreive biggrin.gif

Dar viena istorija: nusibrozdino Paulius kelį, parbėga ir sako : -Mama, pažiūrėk kaip aš susimušiau (rodo į kelį), mano net kepenai (kepenys) matosi.
Atsakyti
Ryte dukra(3m.) randa prie lovos numestas tevelio kojines.
-Teveli,saukia ji.Susirink savo pedkelnes! blink.gif
Atsakyti
Sūnus (4 m.) pro mašinos langą pamatė arklius, ir sako "žirgai". Aš jį taisau - čia arkliai, žirgai būną grakštūs, dailiomis kojomis ir gražiai vaikšto. Maniškis pamąstė, pamąstė ir sako - supratau, žirgai - tai arklių merginos! lotuliukas.gif

Kitas perliukas: mama, kaip vadinasi ta ilga žoliapjovė? - a, prisiminiau, dalgis. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Panasi situacija. Nusiperkam ledu, ir "netycia" dviese visus suvalgom. Sakau:
-nesakykim teciui, kad turejom ledu.
Susitariam. Grizta tetis. Maniskis iskart lekia prie duru:
-zinok, mes tai ledu nevalgem!

o cia tai geras thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti