Sedim su draugais, kartu su mumis ir 4 metų Dominykas. Mama rodo į dėdę Kęsta, kuris turi barzdą ir ilgus plaukus, bei klausia jo "kas čia sėdi?" , o vaiks nepasimeta ir atšauna "Mama, čia gi dievas".
Manu sunus 2m10men.viena grazia diena sako:"Mama,mama paziurek lektuvas liniuote daro!
Jis rodo pirstu i skrendanti lektuva ir uz jo liekanti ruoza debesyse

Mano dičkė, kai buvo ~3 metukų, kai tik nuvažiuodavome Į Laisvės alėją eidama iš tolo šaukdavo: "mama, mama, einam pas antaną!"
Antanas - tai reikia suprasti - fontanas. Koks klaustukas pirmą kartą tai išgirdus buvo vyro akyse...
Antanas - tai reikia suprasti - fontanas. Koks klaustukas pirmą kartą tai išgirdus buvo vyro akyse...

Mano dickis (6metu) siandien sprede kryziazodi. Uzduotis: Kirmino zmona. Sunelis nepasimeta, sako:
-Kirmiene!
-Kirmiene!
Labai idomu skaityti mazuju snekuciu pastebejimus,komentarus.Prisimenu ir as keleta.
Pamenu,kai su dukra(3m.)vaiksciojom po parka.Kazkoks dedule ejo pro sali su dideliu sunimi.Suo su antsnukiu.Mano dukra paziurejo i suni ir tampo mane uz rankoves:
-Ziurek,mama,suniui snukis uzkaltas!
Karsta diena,dukra braukia prakaita nuo kaktos ir taria:
-Fui,kaip karsta,dusnai vesu...
Karta dukra labai idemiai ziurejo i tevelio aptemptas glaudes,po to nuejo i kambari,isikiso uz kelnyciu kamuoliuka ir atejusi man rodo:
-Ziurek,mama,tetes pute...
Pamenu,kai su dukra(3m.)vaiksciojom po parka.Kazkoks dedule ejo pro sali su dideliu sunimi.Suo su antsnukiu.Mano dukra paziurejo i suni ir tampo mane uz rankoves:
-Ziurek,mama,suniui snukis uzkaltas!

Karsta diena,dukra braukia prakaita nuo kaktos ir taria:
-Fui,kaip karsta,dusnai vesu...
Karta dukra labai idemiai ziurejo i tevelio aptemptas glaudes,po to nuejo i kambari,isikiso uz kelnyciu kamuoliuka ir atejusi man rodo:
-Ziurek,mama,tetes pute...

Grįžo mūsų trečiaklasis iš mokyklos penktadienį ir džiugiai pareiškia:
-Nuo pirmadienio lankysiu- gimnaziją
Susižvalgėm su vyru ir klausiam, o ką tu ten veiksi?
- Ai, visokius siūlus- virvutes, špagatus- atšauna "gimnazistas".
Pasirodo, kad vaikis, savarankiškai nusprendęs, užsirašė į gimnastikos užsiėmimus
-Nuo pirmadienio lankysiu- gimnaziją

- Ai, visokius siūlus- virvutes, špagatus- atšauna "gimnazistas".
Pasirodo, kad vaikis, savarankiškai nusprendęs, užsirašė į gimnastikos užsiėmimus

Ryte dukra(3m.) randa prie lovos numestas tevelio kojines.
-Teveli,saukia ji.Susirink savo pedkelnes!
-Teveli,saukia ji.Susirink savo pedkelnes!

Sūnus (4 m.) pro mašinos langą pamatė arklius, ir sako "žirgai". Aš jį taisau - čia arkliai, žirgai būną grakštūs, dailiomis kojomis ir gražiai vaikšto. Maniškis pamąstė, pamąstė ir sako - supratau, žirgai - tai arklių merginos!
Kitas perliukas: mama, kaip vadinasi ta ilga žoliapjovė? - a, prisiminiau, dalgis.

Kitas perliukas: mama, kaip vadinasi ta ilga žoliapjovė? - a, prisiminiau, dalgis.

Panasi situacija. Nusiperkam ledu, ir "netycia" dviese visus suvalgom. Sakau:
-nesakykim teciui, kad turejom ledu.
Susitariam. Grizta tetis. Maniskis iskart lekia prie duru:
-zinok, mes tai ledu nevalgem!
o cia tai geras