Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

Maniskis aiskina, kad jo traktoriui nenuleis padangu, nes jis vazines su protezais. blink.gif Niekaip nesuprantu, kas tai yra, o jis man rodo viksrini traktoriu doh.gif
Dar labai megsta gaminti. Gamina ir sako, ka daro: paimam duona, ja paskruzdinam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 26 rugsėjo 2006 - 14:36
Maniškiui (beveik 4 m.) niežti nugarytę, sako: "Mamytę, paniežtėk (o ne pakasyk) man nugarytę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dovydas (2.5 metu) dalyvavo su teveliais misiuose. kai visi zegnojosi- irgi persizegnojo, o kai visi pradejo gedoti uztrauke "du gaidelius"... doh.gif
Atsakyti
drauges sunus 5 m.

eina ji sode ir mato slyvos auga. tai stovi ir skina nuo medzio. o tam vaikui nusibodo stovet, vis zyzia kad einam eina, o ji dar skina. tai tas pradejo saukt :" zmones, mama slyvas vagia". lotuliukas.gif sake, kad greit pabego is tos vietos lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia kitoje temoje rašiau, bet perlas vaikiškas. Ėjom mes į mokyklėlę ir jis ka-kur batus išsipurvino. O jis beje, tooookių žodelių meistras - deda ir dar mano išraišką pasižiūri, jei gera, dar prideda doh.gif Taigi jam tie batai buvo "š...ni". Tai va, pamokos gale mokytoja sako: pamokėlė jau baigta, viso gero ir - vaikai turi pasakyti "atia", o maniškis pririmuoja: "ir į šūdą įlipę". Man šioje vietoje beliko mandagiai nusišypsoti.... doh.gif
Atsakyti
Mano pusseseres mergaitei 4m.
Atvaziavau pavieset i svecius, o mergyte porina: "Ar prisimeni kai buvai seniau atvaziavus kokia as buvau maza? O dabar jau didele - as jau mamai iki papu!" thumbup.gif

Nr2. Savo teciui aiskina: "Teti, pirk batuta, galesi bizni sukt, kitiem nuomosi, o as galesiu kiek noresiu nemokamai sokinet!"

NR3. Palangoj prie tilto bubutes pardavineja megztas kojines, pirstines, kepures. Mazoji tevelio klausia: "O kur tie pliksiai nubego?" Tas nesupranta: "Kokie pliksiai?" Mazoji: "Nu tie, kur situos drabuzius paliko..."
Papildyta:
aj dar prisiminiau faina:)
Buvom misiose baznycioj ir mergaitei mama leido i auku dezute imest pinigu. Pasirinko mest prie Marijos statuleles. Imete ir ziuri idemiai i statula. Paskui nusivylus ir nuliudus: "Mama, tai kad ji nieko nedaro!" (Galvojo kad kaip atrakcionas koks, kur imeti ir pasisukioja ar pagroja) smile.gif

O kito pusbrolio berniukui 5 metai. Isdykes nerealiai!
Su seneliais vaziavo kazkur uzmiestyje ir sustojo prie krumu sysiu. Mociute tingejo toli brautis, tai kazkur netoli vaiko pritupe. O tas paskui atleke pas seneli (jos vyra) ir sako: "Zinai, as tavo bobos uzpakali maciau!"
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piene123: 06 spalio 2006 - 15:06
Nesenas pokštas bigsmile.gif
Atvažiavo į svečius mano sesė ir pradėjo kalbinti Airutę:
- Buvai gera savo tėveliams?
- Aha didis.gif
- O kurį, ar tėtę ar mamą labiau myli?
- Abudu, nes jie labai vienodi ax.gif
- Kuom gi jie tau vienodi?
- Abudu nebenori turėti daugiau vaikų hihihi.gif

* * * *

Nupirkome Airai naujas pirštinaites. Atvažiavus į svečius ji pribėgo prie mano draugės ir sako "Ar matei mano naujas piršines? Jos ružavos bigsmile.gif ir jų forma kaip mano rankytės!!!" flirt.gif

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jo... jau kaip prisigalvoja lotuliukas.gif

pas mus ir buvo ir buna daug juoko ax.gif
vyresnele pradejo eiti i pirma klase,
raso teisybe pasakius nelabai i dailyrasti panasiai doh.gif
as jai sakau kad galetum ir pasistengti g.gif
o ji man "o kam? mokytoja juk supranta.... kodel kabinejiesi" lotuliukas.gif
Atsakyti
Tų kalbų, iš kurių kiekvieną dieną prisijuoki, oi kiek daug būna...Vis pagalvoju, kad reikėtų tas įdomiausias " baikas" užrašyti smile.gif. Kartą buvome pas močiutę svečiuose. Aš tvarkiau močiutei vonią, tėtis TV žiūrėjo, o sūnukas mūsų močiutės virtuvėje šeimininkavo (jam tuomet kažkur 2,5 metukų buvo). Staiga jis šaukia" mama, Rapolas kažką blogo močiutei padarė" ir taip truputį nusigandęs šaukia. Aš puolu į virtuvę ir spėkit ką matau. Sėdi mūsų ponaitis ant minkštasuolio prie stalo, o po stalu kiaušinis sukultas guli biggrin.gif ...Juokingai taip atrodė...Nusigando mažius, kai kaiušinis iš jo rankų pabėgi ir po stalu sudužo, bet nieko čia blogo tame nėra, tik aplinkos pažinimas smile.gif.
Atsakyti
O mano trimetis apie mašinos partrenktą ir šlubuojantį šuniuką pasakė - vaikšto dabar visas negyvas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Manes vakar klausia;
-Mama, jei vaisiai auga ant vaismedziu, tai ant ko auga darzoves? blink.gif
-Nu neauga ant medziu, - sakau.
-Ne, mama, darzoves auga ant berzu, tokiu zebruotu medziu lotuliukas.gif
Kol man prisilo, kad berzai ir darzai panasu...nusprendziau, kad man iki miciurininku toli.

Ryte rengiu toki visa uzsimeigojusi ir aunu kedus storu padu. Maniskiuinepatinka, sako stori padai, o as bandau ikalbeti:
Na stori padai, kad nebutu salta ir dar jie sviecia, tai tave visi tamsoje matys ir niekas neuzgaus.
O jis mankes klausia:
-O kur mygtukas? g.gif blink.gif lotuliukas.gif
Teko paskaui aiskinti, kad atsvaitai tai be lemputes sviecia ir mygtuko jai ijungti nereik
Atsakyti
Kai Martynutė, maždaug buvo 1,8 mėn, bėgdama pargriūva, iš manęs įprato girdėti „o katau! Puts.“ Kartą ji įsitaisė savo aukštoje kėdutėje (maitinimo), apsistatė lėlėmis, jas specialiai meta ant žemės ir garsiai rėkia:
„Mama,lelės puts, akatau!“ Arba kažkur įspraudė koją, ir negalėdama jos ištraukti, verkia - mama, išjunk koją!
Dar vienas iš juokingų momentų buvo, kai mes visi sėdėjome prie namų esnčiame stadione ant suoliuko,ir, staiga pribėgęs jauniklis bokseriukas, netikėtai aplaižė Martynai veidą. Nuo to laiko ji labai bijo šuns, ir, kai labai neklauso, pagasdinu, kad atbėgs šuo ir įkąs į nosį. Vieną ankstų rytą, kai dar gulėjau lovoje, o Martyna jau seniai šeiminikavo po šaldytuvą, girdžiu, kaip mano močiutė neduoda jai paimti sviesto, kurį labai mėgsta. Martyna pakeltu balsu rėkia: „Močiute, tuoj atbėgs šuo ir įkąs tau į nosį, gausi į kailį!“Oi tie vaikai, jie kopijuoja mūsų elgiasį, mimikas, intonacijas.Ir tai daro meistriškai.
Atsakyti