Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega jūsų šunys?

QUOTE(lotute @ 2005 12 11, 00:14)
kad po ta pacia kaldra miega, nu kazkas man nenormalaus doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif tik nesupyk 4u.gif

labai daug žmonių pažįstu, kurių šunys kartu po kaldrom miega mirksiukas.gif man tai schmoll.gif ir plaukų pilna, ir vis dėlto šunys kažkokį kvapą juk turi doh.gif kartais aišku ir savająm leidžiam kartu lovoj pasivoliot, bet tai būna labai labai retai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 12 11, 00:20)
labai daug žmonių pažįstu, kurių šunys kartu po kaldrom miega  mirksiukas.gif  man tai    schmoll.gif ir plaukų pilna, ir vis dėlto šunys kažkokį kvapą juk turi  doh.gif  kartais aišku ir savająm leidžiam kartu lovoj pasivoliot, bet tai būna labai labai retai smile.gif

Tiesą sakant nežinau nė vieno prancūzų augintojo, kurio šuo miega ne lovoje tongue.gif
O plaukai ir kvapas... Na, jei kvapas šuo turi, tai nuo miegojimo lovoje ar ne lovoje, jo nepadaugės ar nepamažės g.gif O plaukai... jų irgi yra, bet tik dėl to, kad yra ir šuo mirksiukas.gif Nu, bent man taip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
nu dar suprantu lovoj miegot, bet niekaip negaliu suprasti kad po kaldra dar leisti miegot doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 12 11, 00:29)
nu dar suprantu lovoj miegot, bet niekaip negaliu suprasti kad po kaldra dar leisti miegot doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O koks jau skirtumas tada? ax.gif Jei jam šalta, tai jis lenda po kaldra. Man net geriau, nes aš neužmiegu, kol mano kojos nesušyla (o galūnės mano amžinai šaltos), tai vienas prie kojų atsigula, kitas prie nugaros prisiglaudžia, kurią man irgi dažnokai skauda. Viskas suderinta ir thumbup.gif Kiti du dažniau pas vyrą mano miega, tai ir jie įsitaiso, kaip jiem patogu biggrin.gif
O jei pasidaro per šilta ir jie atsigula ant kaldros, tada man jau xhana, nes nepajėgiu pajudinti kaldros kai jie ją paspaudžia po savimi.

Prisimenu, kai atsirado pirmasis šuo, tai pratinom miegoti vieną... Po bemiegės savaitės nusprendėm, kad geriau saldus miegas biggrin.gif Atsiradus antrąjam irgi dar bandėm neimti į lovą, tipo ir pirmąjį iškomandiruosim miegot su mažium... Po 3 bemiegių naktų nusileidom. Daugiau nekovojom ax.gif Kitus nuo pirmos dienos priėmėm į lovą.

Vasarą, tai jie trumpai labai pabūna lovoje ir eina ant žemės, bet vos atšalus oram, atlieka savo paskirtį gerai thumbup.gif
Atsakyti
Rida R, bet tai kokio dydžio lovos reikia ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 12 10, 21:58)
tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  pagalvytę jam atstoja jo  kojytė  tongue.gif

o šiaip pas mus naktį šlidymas išsijungia, o nuo durų eina šaltis, tai kad jam nebūtų šalta, apklojam  ax.gif  ryte  jis išlenda iš po tų pledų, kai šilčiau pasidaro  rolleyes.gif

visiškai pritariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mes saviški taippat užklojame su plonu vaikišku pleduku, net malonu žiūrėti kaip jam tada gera, dar pasirango ir saldžiai užknarkia ax.gif blush2.gif bet taip dažniausiai miega dieną, o nakti isėlina į lovą ir palindęs po kaldra prisispaudžia šalia manęs, draugas labai pykdavo aggressive.gif bet jau po truputį priprato
Atsakyti
Mano tai būdelėj savo miega,bet kartais palepin ir priimam į savo lovą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhe @ 2005 12 11, 00:43)
Rida R, bet tai kokio dydžio lovos reikia ? biggrin.gif

Na pas mus visas seksodromas bigsmile.gif Prie normalios dvigulės lovos dar pristatyta sofa. Ta sofa atsirado dėl manęs, nes lovos čiužiniai man per mionkšti, tai ilgą laiką miegojau kitam kambaryje ant sofo. tai vyrelis vieną dieną neapsikentė ir pernešė sofą į miegamąjį. Taigi vietos tikrai daug... Jei šunėkai nenorėtų miegoti prisiglaudę prie žmogaus, tai dar 4 laisvai tilptų biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu namuose būtų visada +25, tai šuneliai miegotų savo guoliuose. Bet maniškės taip pat šilumamėgės "gėlės". Prancūzų buldogė, kurią neįmanoma atpratinti nuo miegojimo lovoje ir labai mėgstanti komfortišką miegojijmą bulterjerė. Bulkos nenugrūsi miegoti į guolį jei ten nebus minkšta, jei traukia vėjas, tai taip ir matysi kaip guli, dreba ir netgi padejuoja biggrin.gif Taigi irgi galvojau: dvi kalės, jomajo, tegul miega bent jau ant antklodės. bet kai atsigula dvi veikėjos ant kampų antklodės, tai nei pajudinsi nei ištrauksi. Viena sveria 26kg, kita 11kg - ištraukti iš po jų anklodę nepajėgiu naktį. Šaltesniu oru abi miega po kaldra. Kaip Rida sakė - prancūzė šildo kojas, bulterjerė išsitiesia ir priglaudžia nugarą man prie nugaros. Patikėkit jei dar turit skaudančią nugarą, tai tokie "šildymai" veikia itin efektyviai. Dėl kvapo....Maudyti šunis reikia, kad kvapo nebūtų good.gif padeda smile.gif Aš savo mergičkas maudau rečiausiai kartą per mėnesį ir nebūna jokio kvapo. O plaukų ar taip ar taip būna visur smile.gif Netgi tuose namų kambariuse, kur šunys neįeina smile.gif
Atsakyti
Man mano šuniukas kvepia, nes aš jį maudau ne rečiau kaip kas mėnesį, kartais dar su tokia pudra papudruoju kailiuką ir kas vakarą kojas ir pilvuką plaunu. O dėl plaukų, tai mano pačios kudlų turbūt daugiau visur yra nei šuns.
P.S. kai įsigijau saviškį, griežtai sakiau, kad lovoje jis nemiegos, bet... "niekada nesakyk niekada".
O po kaldra lįsti neleidžiu schmoll.gif , nes jeigu palenda, nušliaužia prie kojų ir kramto mano pirštus lotuliukas.gif - nepakeliamas jausmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 12 12, 10:38)
Man mano šuniukas kvepia, nes aš jį maudau ne rečiau kaip kas mėnesį, kartais dar su tokia pudra papudruoju kailiuką ir kas vakarą kojas ir pilvuką plaunu. O dėl plaukų, tai mano pačios kudlų turbūt daugiau visur yra nei šuns.
P.S. kai įsigijau saviškį, griežtai sakiau, kad lovoje jis nemiegos, bet... "niekada nesakyk niekada".
O po kaldra lįsti neleidžiu  schmoll.gif , nes jeigu palenda, nušliaužia prie kojų ir kramto mano pirštus  lotuliukas.gif  - nepakeliamas jausmas  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 12 11, 00:20)
labai daug žmonių pažįstu, kurių šunys kartu po kaldrom miega  mirksiukas.gif  man tai    schmoll.gif ir plaukų pilna, ir vis dėlto šunys kažkokį kvapą juk turi  doh.gif  kartais aišku ir savająm leidžiam kartu lovoj pasivoliot, bet tai būna labai labai retai smile.gif

o mano šuniukas tai karamele kvepia, net nežinau iš kur tas kvapas pas ją, bet nėra niekada smirdėjusi lotuliukas.gif
Atsakyti