Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega jūsų šunys?

QUOTE(Anka @ 2005 08 09, 17:12)
Na aš gal neiškentusi tokio  verysad.gif žvilgsnio irgi gal įsileisčiau, bet kai užaugs mūsų erdeliukas tai pačiai vietos nebeliks tongue.gif

Na aš irgi sunkiai ištveriu tą prašymąsi, bet ką daryt, vyrui nuo šunų prasideda alerginė astma blink.gif
Kažkurio reikia atsisakyt cry.gif
Atsakyti
O kaip reaguoja vyras į šunį namuose, nes jeigu alergiškas, tai turėtų būt nekas, mano bendradarbė turi du šunis, katę, tai jos dukra amžinai vaikšto sloguota sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anka @ 2005 08 10, 10:05)
O kaip reaguoja vyras į šunį namuose, nes jeigu alergiškas, tai turėtų būt nekas, mano bendradarbė turi du šunis, katę, tai jos dukra amžinai vaikšto sloguota sad.gif

Iš tikrųjų tai jis irgi labai myli šuniuką, ir kai su juo pažaidžia, iš karto eina nusiprausia veidą, rankas ir pan., tada lygtais nieko baisaus nebūna. Bet jei lovoj atsirastų šuns plaukų, tada jau būtų blogiau cry.gif
Šiaip šuns iki šiol dėl to ir neturėjom, kol gyvenom bute - bet dabar, kai įsigijom namą, tai įsigijom ir šunį - kad saugotų namus. Planuojam ją lauke laikyt, bet kol maža, tai ir saugom namuose doh.gif
Atsakyti
Mano sarpeju kalyte turi savo guoli ir ant sofu lovu ar foteliu neleidziam.Labai patogus buna pirkti Maximose(hiper),didziausio kaina apie 30 lt,puikiai tarnauja,pinti tokie ,ju yra pirkti ir gyvunu parduotuvese pvz.Kikoje,bet kaina vos ne 5 kart didesne kazkodel. rolleyes.gif
Atsakyti
Iš vienos pusės miega stora graži kokerspanielė, iš kitos storas, bet ne toks gražus vyras. Nesibaigianti čiukšiška ,, dviejų šunų" žiema doh.gif
Atsakyti
mano suo miega savo budoj lauke, bet mes ji kartais i namus buna, kad isileidziam. kai bus salta ziema labai nakciai parsivesim. tai jis tada miega koridoriuje ant kilimelio
Atsakyti
kazkas cia skundes kad kai erdeliukas uzaugs nebeliks lovoj vietos biggrin.gif drasiai galiu pasakyti kad liks rolleyes.gif
pas mane du sunys miega lovoj.ir jie ne mazuciai kokeriukai biggrin.gif tiesa vienas dar mazas 6 men.sveria dar tik 40kg,kitas jau suauges biggrin.gif
Atsakyti
Kur miega musu vilkiaska? Budoj, aisku. Jei nori, gali miegoti ir voljere (kai katinas pirmas uzsiima vieta suns budoj ir nera labai slapia ir vejuota biggrin.gif , o jei labai slapia ir vejuota, tada susitalpina ir dviese thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kita mama @ 2005 11 20, 22:32)
Kur miega musu vilkiaska? Budoj, aisku. Jei nori, gali miegoti ir voljere (kai katinas pirmas uzsiima vieta suns budoj ir nera labai slapia ir vejuota  biggrin.gif , o jei labai slapia ir vejuota, tada susitalpina ir dviese  thumbup.gif )

o tai gerai sutaria suo su katinu... net keista biggrin.gif
Atsakyti
Na, katinas yra gana naglas. O suva baisiai draugiskas. Labai nori su tuo katinu zaisti. tai kai anas eina pro sali, puola ant jo. Ale, jei suva kur nusisukes, katinas eina i jo teritorija, tuomet suva jau nebepuola, ot ik kukliai nosi nuleides, uodegyte vizgina .... laugh.gif Bet kai jie abu budoj miega, tai vaizdelis kariskas laugh.gif
Be to katinas, megsta pasinaudoti suns priedanga. kai kiti katinai ji puola, tai jau kai nebeturi kur detis ateina prie suns. Per toki atstuma, kad suva nepasiektu, ale, kiti katinai taip atrti eiti nedrista. Zodziu, linksma stebeti ju santykius thumbup.gif
Atsakyti
mūsiškis miega ant tokio va čiužinio ir dar apklojam dviem adijalais (užkrito, kaip lietuviškai sakoma), kad nebūtų šalta jam rolleyes.gif [attachmentid=39758]
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 11 21, 16:07)
mūsiškis miega ant tokio va čiužinio ir dar apklojam dviem adijalais (užkrito, kaip lietuviškai sakoma), kad nebūtų šalta jam  rolleyes.gif [attachmentid=39758]

Ar ne per šilta jam ?
Atsakyti