Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega jūsų šunys?

QUOTE(Baltija @ 2005 11 21, 16:07)
mūsiškis miega ant tokio va čiužinio ir dar apklojam dviem adijalais (užkrito, kaip lietuviškai sakoma), kad nebūtų šalta jam  rolleyes.gif [attachmentid=39758]

Lietuviškai vadinasi - pledas
Atsakyti
QUOTE(aus @ 2005 12 09, 12:03)
Ar ne per šilta jam ?

nemanau ax.gif jie nėra stori, plonyčiai tokie rolleyes.gif
QUOTE(aus @ 2005 12 09, 12:04)
Lietuviškai  vadinasi - pledas

ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
o kam šunį miegantį namie dar apklot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhe @ 2005 12 10, 20:08)
o kam šunį miegantį namie dar apklot? ax.gif

maniskes net prie geriausiu noru neapklotum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 12 10, 21:10)
maniskes net prie geriausiu noru neapklotum mirksiukas.gif

Tai vat man ir nesuprantam pasirodė, kad miegui šunį apkloja, ir dar dviem pledais blink.gif doh.gif Bet jis juk namie miega rolleyes.gif
Turėjau taksiukę, niekas jos neklojo - turėjo savo pagalvytę, ant jos ir miegodavo ir nesušaldavo schmoll.gif bigsmile.gif

Baltija, o pagalvytę kaip čia į pilną komplektą pamiršot? tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinuhe: 10 gruodžio 2005 - 22:12
QUOTE(Sinuhe @ 2005 12 10, 22:11)

Baltija, o pagalvytę kaip čia į pilną komplektą pamiršot?  tongue.gif  biggrin.gif

neblogai pasakyta thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
tongue.gif tongue.gif tongue.gif pagalvytę jam atstoja jo kojytė tongue.gif

o šiaip pas mus naktį šlidymas išsijungia, o nuo durų eina šaltis, tai kad jam nebūtų šalta, apklojam ax.gif ryte jis išlenda iš po tų pledų, kai šilčiau pasidaro rolleyes.gif
Atsakyti
Na mano nedideli šuneliai, užtat keturi mirksiukas.gif Visi miega lovoje kartu su manim ir vyru. Ir negana to, kad miega lovoje, tai dar šaltuoju metų laiku net po kaldra lenda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 11 gruodžio 2005 - 00:04
QUOTE(Rida_R @ 2005 12 11, 00:02)
Na mano nedideli šuneliai, užtat keturi  mirksiukas.gif  Visi miega lovoje kartu su manim ir vyru. Ir negana to, kad miega lovoje, tai dar šaltuoju metų laiku net po kaldra lenda biggrin.gif

o siaubel;i tu mano doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 12 11, 00:05)
o siaubel;i tu mano doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kas čia tokio siaubingo? biggrin.gif Ar kad lovoje 4, ar kad po kaldra? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2005 12 11, 00:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kas čia tokio siaubingo?  biggrin.gif  Ar kad lovoje 4, ar kad po kaldra?  bigsmile.gif

kad po ta pacia kaldra miega, nu kazkas man nenormalaus doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif tik nesupyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 12 11, 00:14)
kad po ta pacia kaldra miega, nu kazkas man nenormalaus doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif tik nesupyk 4u.gif

O ko čia pykti? 4u.gif Kad nuomonės skiriasi? Tam ir esam visi skirtingi mirksiukas.gif
Atsakyti