Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega jūsų šunys?

Mūsų 20kg sveriantis šuniukas nuo mažens saldžiai miega lovoje kartu su mumis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2012 02 10, 00:28)
šiek tiek vaizdinės medžiagos iš miegojimo ypatumų biggrin.gif

thumbup.gif

Mano Pūga, kai dar mažytė buvo
user posted image
Dabar ji visada ant pagalvės miega smile.gif
Atsakyti
Ant lovos doh.gif nebent vasarą, kai pasidaro per karšta, geranoriškai nulipa ant žemės biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti

Mano 2,300 kg.kartu su manim lovoj.
Atsakyti
Man tai iš viso sekasi. Pirmasis šuniukas būdavo ne kartą ateina miegoti man ant kojų, ant pėdų praktiškai tiksliau huh.gif Aš labai giliai dažnai miegu, tai naktį nesuvokiu kas vyksta blush2.gif Tai pajausdavau per sapnus, kad kažkas taip spaudžia, taip negera ir nesuvokdavau kas ir bandydavau numesti. Kai numesdavau nuo lovos, tada jau susivokdavau doh.gif nes ir šuo suurgzdavo, dar nepatenkinta buvo biggrin.gif Gerai, kad nesužeisdavau unsure.gif kad gerai nukrisdavo.

Kitas šuniukas ne prasčiau cool.gif Miegodavo netoli krūtinės, prie šono, tada kaip ir gerai, o vėliau mat tamsos pritrūksta ir naglai lįsdavo po mano pagalve, taip iškeldama visą kampą ir mane savotiškai spausdama, ridendama doh.gif Tai irgi apsimiegojus griežtai pašalinau kelis sykius, tai aprimo g.gif
Atsakyti
Mano vokiečių aviganiai laikas nuo laiko paeiliui nusnūsta su manimi lovoje, o vat rusų žaisliukui-diskriminacija, jis nakčiai miega tik bokse.
Atsakyti
Yra viena karta nakti atslinkusi i vyro vieta, kai jis buvo komandiruoteje. Ryte nubudusi radau tada dar 20 kg sveriancia grazuole dziaugsmingai issitiesusia visu ugiu ant nugaros, galva ant pagalves, pati po viena kaldra su manim. Dar gerai, kad bent neapsikabine atsibudom lotuliukas.gif
Kadangi paaugusi buvo iskraustyta i voljera, tai daugiau i lovas nebesikesina, net kai pas tevus bute sveciuojames, bet va ant sofos esu kelis kartus prigavusia, kai ale niekas nemato.
Atsakyti
lovytej ant pagalves po viena kaldra per vidury tarp manes ir MB smile.gif ir dar apkabinamas buna isabieju pusiu smile.gif jau nebegalim be jo uzmigti smile.gif bet pas mane ndidelis, parsoniukas, tai telpam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzelee @ 2010 11 07, 20:02)
Mano prancuzyte miega su mumis lovoje 4u.gif Labai man smagu,kai ryte ji savo slapia nosyte zadina lotuliukas.gif Turi guoliuka,bet jame laiko visa savo turta:zaislus,virves,pasislepia skanestus.

lotuliukas.gif situacija tokia pat.. tik kad pas mus taksiukas
Atsakyti
musu prancuziukas miega kartu su mumis o dabar kelios dienos turime jau ir antra tai padekome ant zemes prie lovos guoliuka,bet...........ir antroji susirange salia musu gerai kad dar mazyte:))))))
Atsakyti
kiek skaitau, supratau, kad vis delto populiariausia suniuku miegojimo vieta, nesvarbu, kokia ju veisle ar kilogramai, lieka seimininko lova smile.gif drausk nedraudes smile.gif as tai ir nedraudziu net, nors vietos daug uzima smile.gif juk taip faina, kai susirango salia gyvas padarelis, kaip koks vaikas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxyte83 @ 2012 02 15, 12:05)
kiek skaitau, supratau, kad vis delto populiariausia suniuku miegojimo vieta, nesvarbu, kokia ju veisle ar kilogramai, lieka seimininko lova smile.gif drausk nedraudes smile.gif as tai ir nedraudziu net, nors vietos daug uzima smile.gif juk taip faina, kai susirango salia gyvas padarelis, kaip koks vaikas tongue.gif

Seimininko lova- patikekit, tik laiko klausimas lotuliukas.gif
Maniskis 40 kg irgi lovoj miega lotuliukas.gif
Atsakyti