Mūsų 20kg sveriantis šuniukas nuo mažens saldžiai miega lovoje kartu su mumis

QUOTE(pim @ 2012 02 10, 00:28)

Mano Pūga, kai dar mažytė buvo

Dabar ji visada ant pagalvės miega

Ant lovos
nebent vasarą, kai pasidaro per karšta, geranoriškai nulipa ant žemės

Mano 2,300 kg.kartu su manim lovoj.
Man tai iš viso sekasi. Pirmasis šuniukas būdavo ne kartą ateina miegoti man ant kojų, ant pėdų praktiškai tiksliau
Aš labai giliai dažnai miegu, tai naktį nesuvokiu kas vyksta
Tai pajausdavau per sapnus, kad kažkas taip spaudžia, taip negera ir nesuvokdavau kas ir bandydavau numesti. Kai numesdavau nuo lovos, tada jau susivokdavau
nes ir šuo suurgzdavo, dar nepatenkinta buvo
Gerai, kad nesužeisdavau
kad gerai nukrisdavo.
Kitas šuniukas ne prasčiau
Miegodavo netoli krūtinės, prie šono, tada kaip ir gerai, o vėliau mat tamsos pritrūksta ir naglai lįsdavo po mano pagalve, taip iškeldama visą kampą ir mane savotiškai spausdama, ridendama
Tai irgi apsimiegojus griežtai pašalinau kelis sykius, tai aprimo

Kitas šuniukas ne prasčiau

Mano vokiečių aviganiai laikas nuo laiko paeiliui nusnūsta su manimi lovoje, o vat rusų žaisliukui-diskriminacija, jis nakčiai miega tik bokse.
Yra viena karta nakti atslinkusi i vyro vieta, kai jis buvo komandiruoteje. Ryte nubudusi radau tada dar 20 kg sveriancia grazuole dziaugsmingai issitiesusia visu ugiu ant nugaros, galva ant pagalves, pati po viena kaldra su manim. Dar gerai, kad bent neapsikabine atsibudom
Kadangi paaugusi buvo iskraustyta i voljera, tai daugiau i lovas nebesikesina, net kai pas tevus bute sveciuojames, bet va ant sofos esu kelis kartus prigavusia, kai ale niekas nemato.

Kadangi paaugusi buvo iskraustyta i voljera, tai daugiau i lovas nebesikesina, net kai pas tevus bute sveciuojames, bet va ant sofos esu kelis kartus prigavusia, kai ale niekas nemato.
QUOTE(boruzelee @ 2010 11 07, 20:02)
Mano prancuzyte miega su mumis lovoje
Labai man smagu,kai ryte ji savo slapia nosyte zadina
Turi guoliuka,bet jame laiko visa savo turta:zaislus,virves,pasislepia skanestus.

kiek skaitau, supratau, kad vis delto populiariausia suniuku miegojimo vieta, nesvarbu, kokia ju veisle ar kilogramai, lieka seimininko lova
drausk nedraudes
as tai ir nedraudziu net, nors vietos daug uzima
juk taip faina, kai susirango salia gyvas padarelis, kaip koks vaikas

QUOTE(linuxyte83 @ 2012 02 15, 12:05)
kiek skaitau, supratau, kad vis delto populiariausia suniuku miegojimo vieta, nesvarbu, kokia ju veisle ar kilogramai, lieka seimininko lova
drausk nedraudes
as tai ir nedraudziu net, nors vietos daug uzima
juk taip faina, kai susirango salia gyvas padarelis, kaip koks vaikas 

Seimininko lova- patikekit, tik laiko klausimas

Maniskis 40 kg irgi lovoj miega