musu 3 kg. panele miega savo guolyje, ale guolis 3 kartus didesnis uz suniuka

QUOTE(Rūta.T @ 2012 02 15, 14:51)
Jūsų teisybė, jau maniškis susirango lovoje, kai nebūna MB. Ir negaliu neleisti, nes visą naktį turėsiu vaikyti jį nuo lovos:) Net specialiai jam dekiuką patiesiu per pusę lovos

Musu lovoj miega

Darbo kambaryje miega guolyje prie radiatoriaus

QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2011 02 15, 11:29)
idėja gal gera, ale sakau , kaip karstelis atrodo

Dienos metu guoliuke arba ant pleduko nakti-kartu su manim lovoj

Maniške miega visur,kaip ale niekas nemato aišku kur patogiau ir minkščiau(fotelis,kampas)buvo prigauta ne karta
bet i lova 30kg.palej kojas man nereikia nors su mielu noru eitu tik jau ryte kada budiną šeimyną tada puses kūnų leidžių pasimėgauti lovos minkštumų nes ir pati greičiau pabundu ir nuotaika pakelia ir labinames su būčiniais ir dainom,niu kaip gi gali drausti bent lašeli pasidžiaugti lovos ypatūmais.Viskas čia nuo mažens rupke ipratinta,kaip augo pas mus nuo 2mėn.tai visada vadinau ją pirmuoju vaiku
ir miegojom ir ropojom ir visko ko tik nedarėm,paskui atsirado kam rėikejo demesio daugiau o ir užaugo ir gyvenimas pasikeite jai
Vasara iš viso kieme miega arba verandoje,namo net nenori

Vasara iš viso kieme miega arba verandoje,namo net nenori

Miega savo narvuose mūsų gražuoliai

Mano mazgiai anksciau miegojo lovoj, o dabar savo narve miega. Labai trukde miegoti- ipratau net nakti prabust, kai verciuosi, kad nepritrinciaum

Mano škotas naktį mėgsta migruoti savas guolis-grindys. Kai namuose lieku viena, tai pusę lovos užtiesiu lovatiese ir jam tada leidžiama toje lovos pusėje naktinėti (jam patinka, man jaukiau). o kai būna nuvežtas pagyventi kurį laiką pas mamą, tai ten jis karaliauja. Pradžiai naktį pasitinka ant žemės prie lovos, kai mama įminga, atsiduria gale kojų, nakčiai įpusėjus - jis vidurį lovos, o mamukas vos ne ant sienos prisiplojus:D.