Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega jūsų šunys?

musu 3 kg. panele miega savo guolyje, ale guolis 3 kartus didesnis uz suniuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta.T @ 2012 02 15, 14:51)
Seimininko lova- patikekit, tik laiko klausimas  lotuliukas.gif

Jūsų teisybė, jau maniškis susirango lovoje, kai nebūna MB. Ir negaliu neleisti, nes visą naktį turėsiu vaikyti jį nuo lovos:) Net specialiai jam dekiuką patiesiu per pusę lovos biggrin.gif bet kai MB namie, niekada su mumis nemiega, tik savo numylėtam guoliuke 4u.gif
Atsakyti
Musu lovoj miega smile.gif
Atsakyti
Darbo kambaryje miega guolyje prie radiatoriaus ax.gif
Atsakyti
Musu suo bulmastifas turi savo kambari,ir miega savo lovoje lotuliukas.gif o mazyle pekinuke miega su mumis smile.gif
Atsakyti
Mūsų Labradoriukas tai visad taikosi lipti į lovą, jam norsisi ten kur šilta ir minkšta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2011 02 15, 11:29)
Gera lovytės idėja mažesniems šuniukams:
http://www.etsy.com/...itcase-is-now-a

idėja gal gera, ale sakau , kaip karstelis atrodo g.gif

Atsakyti
Dienos metu guoliuke arba ant pleduko nakti-kartu su manim lovoj biggrin.gif
Atsakyti
Maniške miega visur,kaip ale niekas nemato aišku kur patogiau ir minkščiau(fotelis,kampas)buvo prigauta ne karta biggrin.gif bet i lova 30kg.palej kojas man nereikia nors su mielu noru eitu tik jau ryte kada budiną šeimyną tada puses kūnų leidžių pasimėgauti lovos minkštumų nes ir pati greičiau pabundu ir nuotaika pakelia ir labinames su būčiniais ir dainom,niu kaip gi gali drausti bent lašeli pasidžiaugti lovos ypatūmais.Viskas čia nuo mažens rupke ipratinta,kaip augo pas mus nuo 2mėn.tai visada vadinau ją pirmuoju vaiku biggrin.gif ir miegojom ir ropojom ir visko ko tik nedarėm,paskui atsirado kam rėikejo demesio daugiau o ir užaugo ir gyvenimas pasikeite jai verysad.gif
Vasara iš viso kieme miega arba verandoje,namo net nenori biggrin.gif
Atsakyti
Miega savo narvuose mūsų gražuoliai smile.gif
Atsakyti
Mano mazgiai anksciau miegojo lovoj, o dabar savo narve miega. Labai trukde miegoti- ipratau net nakti prabust, kai verciuosi, kad nepritrinciaum smile.gif
Atsakyti
Mano škotas naktį mėgsta migruoti savas guolis-grindys. Kai namuose lieku viena, tai pusę lovos užtiesiu lovatiese ir jam tada leidžiama toje lovos pusėje naktinėti (jam patinka, man jaukiau). o kai būna nuvežtas pagyventi kurį laiką pas mamą, tai ten jis karaliauja. Pradžiai naktį pasitinka ant žemės prie lovos, kai mama įminga, atsiduria gale kojų, nakčiai įpusėjus - jis vidurį lovos, o mamukas vos ne ant sienos prisiplojus:D.
Atsakyti