Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega jūsų šunys?

savo kamputi ant kilimelio biggrin.gif is lovos jau nuo mazens krapstydavom ir dabar grieztai ne rolleyes.gif
Atsakyti
mūsų šunaitė karaliauja atskiram kambary ax.gif dieną niekada nelipa ant sofos (kaip tvarkingas šunelis guli tik po stalu) bet vakare, kai tik visi išsiskirstom po savo kambarius tai girdim kaip ji tyliai tyliai lipa ant sofos biggrin.gif jei tik kuris praveriam duris iš karto greitai nušoka ir lenda po stalu biggrin.gif
mūsų šunaitė jau vyresnio amžiaus, juo labiau kambary ji karaliauja viena, tai labai sunku prižiūrėt, kad ant sofkutės neliptų ax.gif
Atsakyti
Mano ciucia tai labiausiai megsta miegot ant sofos, fotelio, ar lovos, svarbiausia ne ant zemes biggrin.gif
Atsakyti
Musiskis suo miega tik ant grindu. Jau nuo mazu dienu nepripazino jokiu kilimeliu, ir juos draske. I lova neileidziam. Tik rytais jis prabudes soka ant lovos ir atsigula salia, tai leidziam trumpai paguleti, nes tada nors dar biskeli iseina pamiegoti. Nes jei neleidi, jis laksto aplink lova kaip pasiutes ir cypia, inkscia, loja...na visaip bando patraukti demesi, kad keltumemes smile.gif O rytais bent jau man tai kiekviena minute yra sventa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2005 04 08, 22:45)
Na mano šunys man nemaišo, nors lovoje gulėtų arba jie arba aš-turiu 4 vokiečių aviganius ir anglų buldogą, nes netilptume, čia aš jiems maišau biggrin.gif , bobiškai apsikabint, prisiglaust noriu, o jiems tada erdvės trūksta biggrin.gif , taigi lova dabar mano karalystė, p jie miega visur aplink smile.gif

Esu gerą mėnesį miegojus vienoje lovoje su dviem vokiečiais ir koliu smile.gif Vienas į lovą įsirioglindavo kaip namų šeimininkas, o kiti du iš pavydo...Porai valandų pavykdavo juos išvaryti, bet vėl kartodavosi tas pats-įlipa vienas, kiti du iš paskos smile.gif
Atsakyti
Su maniške boksere tai buvo dauf vargo kol suradom jai "šuniška" miegojimo vietą. Nuo mažems ji buvo pripratusi miegoti lovoje-naktį tyliai įlįsdavo net po kaldra smile.gif Tai buvau šalia pasidėjusi vytelę ir neskaudžiai užduodavau per užpakalį. Po to užtekdavo tą vytelę ti paimti į rankas ir į lovą nebelipdavo. Ji visad miegojo mano kambary ir nusprendėm vieną dieną, kad šuns vieta koridoriuj. Vaje, kiek mums teko iškęsti-naktim ji cypdavo, braižydavos aplink duris doh.gif Nu nieko nebuvo įmanoma padaryti. Bet kai užaugo, tai ir protingėjo. Dabar ji turi puikų savo guolį pintą iš vytelių. Žinoma ant dugno yra užtiestas čiužinukas (net pagalvytė yra biggrin.gif ) ir kur beišneštum tą jos gultas - ji miegos bet kur.
Su šiniu reikia turėt be galo daug kantrybės. O už vargą, pačios žinot, augintinis atsidsėkoja savo meile ir prieraišumu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytera @ 2004 09 06, 10:52)
Pas mane ciau-ciau yra, drambliskas toks, stambus, zodziu biggrin.gif Tai jam visada karsta buna, vasara miega virtuveje ant plyteliu, dar megsta miegoti koridoriuj prie duru, ten kilimine danga patiesta, o naktimis gale mano lovos susirango, tipo mane saugo, bet i lova jo ir noredama nepriprasyciau uzlipti, toks jau jis nestandartinis, inteligentas ir nelipo niekur, guli tik ant zemes... thumbup.gif

Ale viens prie vieno. Pas mūsiškį irgi jokio laipiojimo ant baldų, smagiaiu ten kur vėsiau. Galima ir kilimėlį vonioje į šoną nukapstyti, kad šalčiau būtų. Dar skersvėjai labai patinka. O iš miegamojo tai išprašėm, irgi norėjo saugoti, bet kad labai jau knarkia. biggrin.gif
Atsakyti
Musiškis tai miega ten kur nukrenta, o pagal jo dydį jokie paklotai negalioja, nes tik susivelia į kamuolį ir tiek. Dažniausiai miega svetainėje vienas, iškišęs snukį į prieškambarį, nes į ten sueina visų kambarių durys -taip kontroliuoja padėtį. O vasarą miega lauke- ten kur pačiam ponui patogiau, mat voljere nėra buves nė dienos, nors durys atidarytos -gali užeiti.
Apie laipiojimą ant baldų ir į lovas -griežtai ne, tai net ir nereikia.
Atsakyti
Iki dukrytės gimimo mūsų šuo miegojo su mumis lovoje thumbup.gif ir ne bet kur, o prisiglaudus prie manęs ar vyro ir po kaldra biggrin.gif . Dabar niega ten, kur randa vietos, bet į miegamąjį nebeeina biggrin.gif , ten vieta jau užimta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natali: 20 liepos 2005 - 23:29
Sorry, atrodo perdidelę nuotrauką įdėjau doh.gif Nežinau kaip pataisyti padėtį... doh.gif
Atsakyti
Pataisiau clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 04 24, 19:33)
Mano ciucia tai labiausiai megsta miegot ant sofos, fotelio, ar lovos, svarbiausia ne ant zemes biggrin.gif

Mano irgi panašiai smile.gif
Bet ji be galo mane saugo, tai kai einam į lovą, (o jos nepriimam) - ji pasiaukoja ir miega po lova ant žemės, nes artimiausias fotelis - kitam kambario gale, taigi per toli biggrin.gif biggrin.gif Nors kitais atvejais tai sunku nuo fotelio nukrapštyt smile.gif
Atsakyti