Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega jūsų šunys?

O musu suo gudrauja. Kol uzmiegam mes, jis guli ant kilimelio vietoj, o kai tik uzmiegam, persikrausto ant laisvos sofos ar fotelio.
smile.gif Ryte, tik suskambus laikrodziui, vel lekia i vieta.
Atsakyti
mūsų tai šunėkai lauke voljerus turi ir jame namą smile.gif ten ir miega smile.gif
Atsakyti
Musu vokieciu avigane miega po visus namus ir visur... bet tik ant zemes.
Priklausomai nuo jos nuotaikos matyt... g.gif Jei susipyksta su manim - ant grindu salia lovos vyro pusej, jei su juo - mano pusej, o jei draugauja su abiem - dazniausia ant savo kilimelio. Ta kilimeli nusitempia pagal poreiki - tai prie lango, tai prie musu lovos galo atvelka (uz tai gauna velniu ir tada vaidina auka, isizeidzia baisiausia, "nesisneka") ar dar kur nors namuose.... Jei karsta - miega prie zidinio.
Kai buvo mazyte labai taikydavosi i lova isilipt pamiegot (tarkim mudu ryte i vonia praustis - ji greitai i musu lova susirango, o vos tik pamacius, kad bent kuris gryzta - greituteliai lekia lauk), bet po dresuotojo mokyklos baigesi visi neklausymai ir laipiojimai ant baldu, tai dabar turim thumbup.gif shunyte.
Keista, kad jusu shuniukai guolius sukramto... musiske kazkaip nei vieno sukramcius ner, tik jai "susitrina" migis smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 09 09, 11:49)
Dole, taigi po to pamiegojimo tiek plauku lieka blink.gif as nebezinau kaip su tuo kovoti, mes nupirkom toki pinta krepsi didziuli, tai isgrauze visa doh.gif dabar nupirkom tokia minksta sunim skirta vieta, tai betvarkydama sau patalus isdraske visa doh.gif nebezinau ka daryt, siaip su foteliu is padevetu liuks ideja, nes suo nenori suns vietoj gulet vis taikos i lova, ar foteli tai butu pats tas, tik kad interjera gadintu labai, o dar tie plaukai kuriu pilna toj vietoj kur miega sad.gif Siap nesuprantu kaip jus miegat vienoj lovoj su dideliais sunim, gi nepatogu biggrin.gif o be to nesvaru kazkaip unsure.gif

Aš visiškai su tavim sutinku, dėl tų plaukų, tai man nervas ima. Mes nupirkom vis dėl to tokį kilimėlį iš Maksimos-viena pusė medžiaginė, o kitoj kailiukas toks dirbtinas-na jau dvi savaitės miega-dar sveikas tas kilimėlis, nežinau kiek ilgai. Kainavo 23lt.
O dėl fotelio, mes kažkaip galvojom, kad odinis gal negadintų interjero rolleyes.gif , koks tamsus.
Atsakyti
Aa o tu manai odinis jiems tiktu??? Abejoju, jiems reikia komforto, zodziu jei salia stoves medziaga aptraukta sofkute i odini, salta foteli net neziures, patikek wink.gif biggrin.gif , o i tuos kailiukus irgi dairiausi, bet itariu, pas mane greit butu isdraskyti, cia kaip saulegrazas lukstenti, ner ka veikt, kodel nepadraskyt kailiuko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 09 22, 09:40)
o i tuos kailiukus irgi dairiausi, bet itariu, pas mane greit butu isdraskyti, cia kaip saulegrazas lukstenti, ner ka veikt, kodel nepadraskyt kailiuko? biggrin.gif

labai logiska isvada. Pas mus taip lovos uztiesalas buvo sudraskytas. Grazus buvo, "amzina jam atilsi"... laugh.gif bet sieke grindis ir suo, rytais prabudes, kol mes dar miegam, po viena siula su tooooookiu pasimegavimu vis traukdavo, net sunku apsakyti. Uzkabingavo dantim viena siula ir taip letai letai, patenkintu patenkintu snukiu traukdavo. Kakla istiesdavo kaip zirafa, kiek tik gali, kad kuo ilgesni siula istraukti. O kai daug ju jau budavo istraukta, susukdavo i guza ir kramtydavo kaip kramtoske, chmok, chmok, chmok... doh.gif
Atsakyti
pas mus irgi amzina problema wink.gif
pakeitem baldus ir neliko suns vietos-tai depresuoja doh.gif
patiko kilimelis is max clap_1.gif , tik beda dukriukui irgi rolleyes.gif -atvaro ji vis i svecius...ir dazniausiai seimininkas uzleidzia vietuke tongue.gif

del plauku dry.gif pirkom odini kampa-nelipa , plius kai glaustos , trinasi-plaukai nesikabina prie jo...taigi jau pasitaiko kads sveciai ir be baltu plauku iseina laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (sauluke @ 2004 09 22, 16:08)
del plauku dry.gif pirkom odini kampa-nelipa , plius kai glaustos , trinasi-plaukai nesikabina prie jo...taigi jau pasitaiko kads sveciai ir be baltu plauku iseina laugh.gif [/color]

nejaugi su ne karto taip ir nestryktelejo ant to odinio kampo g.gif na, maza kas gali nutikti, mes apie toki (odini) irgi galvojom, na, bent jau dermantinini, bet kai pagalvoju, ka is jo gali likti, kai suo savo naguciais uzkabins ohmy.gif ar atsistos ohmy.gif mad.gif
Atsakyti
Aš tai esu prieš,kad šuo miegotų vienoj lovoj su šuniu,juk jis laksto po lauką vistiek nėra labai švarus,o ant sofos kur niekas nemiega tegul lipa,tik ne ant patalynės.
Atsakyti
QUOTE(Budrevičienė Gerda @ 2004 12 23, 11:34)
Aš tai esu prieš,kad šuo miegotų vienoj lovoj su šuniu,juk jis laksto po lauką vistiek nėra labai švarus,o ant sofos kur niekas nemiega tegul lipa,tik ne ant patalynės.

gal pries, kad zmogus vienoj lovoj su suniu miegotu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realiste: 23 gruodžio 2004 - 13:14
Mano manymu, suns vieta yra ant zemes. Musu brangioji kad ir kaip nori ant lovos, bet neeee tongue.gif
Atsakyti
Man irgi nepriimtina, kai sunys buna "auksciau zemes". Neleisciau nei ant foteliu, nei ant sofkutes... schmoll.gif katinas - kitas reikalas. Jis gali miegoti, kur tuo metu upo turi. Nors ir ant lubu. Bet suo - grieztai tik ant zemes tongue.gif
Atsakyti