O musu suo gudrauja. Kol uzmiegam mes, jis guli ant kilimelio vietoj, o kai tik uzmiegam, persikrausto ant laisvos sofos ar fotelio.
Ryte, tik suskambus laikrodziui, vel lekia i vieta.

mūsų tai šunėkai lauke voljerus turi ir jame namą
ten ir miega

Musu vokieciu avigane miega po visus namus ir visur... bet tik ant zemes.
Priklausomai nuo jos nuotaikos matyt...
Jei susipyksta su manim - ant grindu salia lovos vyro pusej, jei su juo - mano pusej, o jei draugauja su abiem - dazniausia ant savo kilimelio. Ta kilimeli nusitempia pagal poreiki - tai prie lango, tai prie musu lovos galo atvelka (uz tai gauna velniu ir tada vaidina auka, isizeidzia baisiausia, "nesisneka") ar dar kur nors namuose.... Jei karsta - miega prie zidinio.
Kai buvo mazyte labai taikydavosi i lova isilipt pamiegot (tarkim mudu ryte i vonia praustis - ji greitai i musu lova susirango, o vos tik pamacius, kad bent kuris gryzta - greituteliai lekia lauk), bet po dresuotojo mokyklos baigesi visi neklausymai ir laipiojimai ant baldu, tai dabar turim
shunyte.
Keista, kad jusu shuniukai guolius sukramto... musiske kazkaip nei vieno sukramcius ner, tik jai "susitrina" migis
Priklausomai nuo jos nuotaikos matyt...

Kai buvo mazyte labai taikydavosi i lova isilipt pamiegot (tarkim mudu ryte i vonia praustis - ji greitai i musu lova susirango, o vos tik pamacius, kad bent kuris gryzta - greituteliai lekia lauk), bet po dresuotojo mokyklos baigesi visi neklausymai ir laipiojimai ant baldu, tai dabar turim

Keista, kad jusu shuniukai guolius sukramto... musiske kazkaip nei vieno sukramcius ner, tik jai "susitrina" migis

QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 09 09, 11:49) |
Dole, taigi po to pamiegojimo tiek plauku lieka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aš visiškai su tavim sutinku, dėl tų plaukų, tai man nervas ima. Mes nupirkom vis dėl to tokį kilimėlį iš Maksimos-viena pusė medžiaginė, o kitoj kailiukas toks dirbtinas-na jau dvi savaitės miega-dar sveikas tas kilimėlis, nežinau kiek ilgai. Kainavo 23lt.
O dėl fotelio, mes kažkaip galvojom, kad odinis gal negadintų interjero

Aa o tu manai odinis jiems tiktu??? Abejoju, jiems reikia komforto, zodziu jei salia stoves medziaga aptraukta sofkute i odini, salta foteli net neziures, patikek
, o i tuos kailiukus irgi dairiausi, bet itariu, pas mane greit butu isdraskyti, cia kaip saulegrazas lukstenti, ner ka veikt, kodel nepadraskyt kailiuko?

QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 09 22, 09:40) |
o i tuos kailiukus irgi dairiausi, bet itariu, pas mane greit butu isdraskyti, cia kaip saulegrazas lukstenti, ner ka veikt, kodel nepadraskyt kailiuko? ![]() |
labai logiska isvada. Pas mus taip lovos uztiesalas buvo sudraskytas. Grazus buvo, "amzina jam atilsi"...

pas mus irgi amzina problema
pakeitem baldus ir neliko suns vietos-tai depresuoja
patiko kilimelis is max
, tik beda dukriukui irgi
-atvaro ji vis i svecius...ir dazniausiai seimininkas uzleidzia vietuke
del plauku
pirkom odini kampa-nelipa , plius kai glaustos , trinasi-plaukai nesikabina prie jo...taigi jau pasitaiko kads sveciai ir be baltu plauku iseina

pakeitem baldus ir neliko suns vietos-tai depresuoja

patiko kilimelis is max

del plauku

QUOTE (sauluke @ 2004 09 22, 16:08) |
del plauku ![]() ![]() |
nejaugi su ne karto taip ir nestryktelejo ant to odinio kampo

Aš tai esu prieš,kad šuo miegotų vienoj lovoj su šuniu,juk jis laksto po lauką vistiek nėra labai švarus,o ant sofos kur niekas nemiega tegul lipa,tik ne ant patalynės.
QUOTE(Budrevičienė Gerda @ 2004 12 23, 11:34)
Aš tai esu prieš,kad šuo miegotų vienoj lovoj su šuniu,juk jis laksto po lauką vistiek nėra labai švarus,o ant sofos kur niekas nemiega tegul lipa,tik ne ant patalynės.
gal pries, kad zmogus vienoj lovoj su suniu miegotu

Mano manymu, suns vieta yra ant zemes. Musu brangioji kad ir kaip nori ant lovos, bet neeee

Man irgi nepriimtina, kai sunys buna "auksciau zemes". Neleisciau nei ant foteliu, nei ant sofkutes...
katinas - kitas reikalas. Jis gali miegoti, kur tuo metu upo turi. Nors ir ant lubu. Bet suo - grieztai tik ant zemes