Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega jūsų šunys?

QUOTE(šilka @ 2004 09 06, 19:47)
Ech, tie šunys lepūnėliai. Mes, ant baldų, ant kurių mes patys sėdim ir miegam, atpratinom nelipti, kai senus baldus pakeitėm naujais. Aš ir galvojau apie sėdmaišį, bet ji netilps g.gif .

Pasidalink patirtimi, kaip atpratinote?! blink.gif Aš tai jau praradau bet kokią viltį tai padaryti... huh.gif Mūsiškis šuo tai dar nespėji išeidamas durų uždaryti - jau ant lovos, kur minkšta. smile.gif O šiaip tai miega tokioje dėžėje prie radiatoriaus (jis lepūnų lepūnas), dėžeje minkštai paklota, bet jau irgi išdraskė... Mąstau Kalėdoms dovaną nupirkti guolį, bet gal ir vėl išdraskys? Mūsų šuo tai į kailiukus žiūri taip: laižo ir kandžioja tol, kol suplyšta! biggrin.gif Todėl namuose visi minkšti žaislai suslapstyti, nes jis alpsta! biggrin.gif
Atsakyti
Mano drauguzis labradoro retriveris turi savo viecike - kambaryje uz duru toks mygis paklotas - matrasiukas ir uztiesalas. Anksciau tai turejom namuose toki narva ir virbu specialiai sunims - toki nemaza - tilpdavo ten musiskis issitiesti. Laikydavom ji visada atidaryta ir ten budavo jo namuciai visada miegodavo tik ten ir jeigu kazko issigasdavo begdavo i savo namucius sleptis - ten jis jausdavosi labai saugus smile.gif Po to prisipirkom visokiu baldu ir narvui vietos nebeliko mad.gif tai dabar ir miega uz duryciu, bet ten jam irgi neblogai - tame kambaryje daugiau niekas nemiega, tai jisai ten karaliauja vienas tongue.gif
Lovoje niekada nemiegojo, net ir nesiprase niekada tongue.gif
Atsakyti
Musu buldogiuke miega kartu lovoje biggrin.gif taip jau iprato ir turbut labai isizeistu jei dabar nei is sio nei is to neleistume smile.gif lova didele telpam visi trys tik tas uzklojinejimas uzknisa:100 kart per nakti-tai jai salta tai karsta mad.gif islenda o po to kasa per nugara su nagais -tipo uzklok.Taip ir vargstu 4 metus biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų 50 kg sveriantis pitbulis miega su mumis. Lovoje. Po kaldra. Jis pajudina man ranką, kai sušala ir nori būti užklotas smile.gif Įpratome, rodos, kitaip ir būti negali..
Musu Ciuckis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika9: 08 balandžio 2005 - 15:28
Mano šunys miega visur kur tik nori, išskyrus lovas ir fotelius, ten gulėti jie ir nenori-sykį bandžiau įvilioti, tai aš jiems trugdau, per karšta smile.gif
Atsakyti
mano ciucia irgi miega lovoje wub.gif ir visai ji man nemaišo schmoll.gif
Atsakyti
Na mano šunys man nemaišo, nors lovoje gulėtų arba jie arba aš-turiu 4 vokiečių aviganius ir anglų buldogą, nes netilptume, čia aš jiems maišau biggrin.gif , bobiškai apsikabint, prisiglaust noriu, o jiems tada erdvės trūksta biggrin.gif , taigi lova dabar mano karalystė, p jie miega visur aplink smile.gif
Atsakyti
mano kaukazo aviganis miega prie lovos arba balkone, nes lovoj jam per karshta....
Atsakyti
Ir man iskilo šitas klausimas g.gif po savaitės žadam parsivežt šuniuką namo wub.gif ir nežinau kur jam klot, bent jau nakčiai. Vistiek dar mažiukas 1,5 mėnesio. Pas mus labai šalta pakolkas sad.gif Gal naktį priimt i lovą doh.gif ar geriau visai nepratint sad.gif
Atsakyti
Tai juk šuo-jam šaltoka nebus-tik liūdnoka, o jei sykį paimsit, tai jau ir turėsit laqikyti nuolatos, šuniuką reikėtų nakčiai uždaryti kur nors atskirai, į kokį nors kambarėlį, kur jis atlikdamas savo gamtinius reikalus nelabai pakenks namų dangoms, idealu-narvas, kol dar turit laiko bandykit susirasti nusipirkti ar pasiskolinti, jis išsprendžia visas problemas, nes šuo tada turi savo vietą, o kai paliekamas vienas namie Jūs galite būti ramūs dėl savo namų daiktų sveikatos-liks sveiki nesudraskyti.
Atsakyti
ačiū už patarimus mirksiukas.gif o gal pirmom dienom tada tame pačiame kambaryje prie lovos paklot guoliuką jai ax.gif vistiek kitam kambary ji viena ko gero cyps, mergaitė dar maža tada ir ji nemiegos, ir man gaila bus verysad.gif tongue.gif nežinau, nežinau g.gif
Atsakyti
Žinoma, kad cyps, aš savo šunis visada stengiuosi laikyti šalia, jie miega man prie kojų, bet nakčiai mažiams vis vien tenka miegoti atskirai, būna kelios bemiegės naktys, kol jie išsiverkia, bet jeigu pas juos vaikščiot jie tą pat akimirką supranta, kad reikia klykti kuo galima garsiau, kad ateitų šeimininkas, o jau miegoti kur nori mano šunys gali tada, kai jau naktį ištveria nebepadarę.
Atsakyti