Manau,kad gėlės auginamos tokios, prie kurių linksta širdis. Ir visai čia ne mados reikalas. Jei nepatinka, tai
Patikrinau savo " ūkį" ir radau tik chlorofitą. Bet maniškis irgi iš naujesnių, toks garbanotas, o tie senoviniai tiesiais lapais. Mama juos vadina viksvomis
.
Manau,kad gėlės auginamos tokios, prie kurių linksta širdis. Ir visai čia ne mados reikalas. Jei nepatinka, tai
.
Dar pagalvojau, kad prie senovinių reiktų priskirti apelsinmedžius, mandarinmedžius, citrinmedžius ir datulines palmes
Juk vaikystėje visus kauliukus į vazonus kaišiojom, o mamos turėjo auginti
QUOTE(linute13 @ 2006 08 20, 07:22)
sutinku,daznai pasitaikanti gele tampa tarsi nuvalkiota,yprasta akiai ir tu nepelnytai nekreipi i ja demesio
Tai tegul tada jinai pražįsta, ir atkreipsiu
O šiaip, man regis, gal dar paparčiai iš senovinių, "nemadingų"? Nežinau, ar močiutės augindavo kokiam 19 amžiuj, bet mama tai turėjo
Pelargonijos Jeronimai, dideli apvalūs kaktusai, begonijos Senberniai...
O aš pati turiu alijošių
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 08 21, 09:18)
QUOTE(Noa @ 2006 08 21, 20:05)
Pelargonijos Jeronimai, dideli apvalūs kaktusai, begonijos Senberniai... 
O aš pati turiu alijošių
O aš pati turiu alijošių
Pas mano mamytę alijošių visa plantacija. Tų senovinių, visi vienodi. Dideli, maži.......... O jau auga jie pas ją nerealiai. Aš va du daigelius atsivežiau ir vargsta jie pas mane, stovi jau pora mėnesių vis tokie pat
QUOTE(Vėtružė @ 2006 08 21, 23:03)
Būna sėklų pirkti, bet man neišdygo
QUOTE(Vėtružė @ 2006 08 21, 23:03)
Pas mano mamytę alijošių visa plantacija. Tų senovinių, visi vienodi. Dideli, maži.......... O jau auga jie pas ją nerealiai. Aš va du daigelius atsivežiau ir vargsta jie pas mane, stovi jau pora mėnesių vis tokie pat
Dauginti kaip VUL sakė galima ir sėklomis ir šakelėmis. Sėklomis neapsimoka, geriausia šakelėmis.
Va ką radau Rusijoj Fuksijos, įdomu, jis negalėtų mums ką nors pametėti
QUOTE(VUL @ 2006 08 21, 13:06)
Patikrinau savo " ūkį" ir radau tik chlorofitą. Bet maniškis irgi iš naujesnių, toks garbanotas, o tie senoviniai tiesiais lapais. Mama juos vadina viksvomis
.
.
Taigi dar lapenių neprirašiau ir kalėdinio, jei jie prie senovinių priskyriami.
Taigi jau netaip mažai ir aš auginu tų senovinių
Fuksijos koks grožis, reiks apsilankyt prie senukų ,jei sakote ,kad ten galima įsigyt
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 08 22, 07:09)
Dauginti kaip VUL sakė galima ir sėklomis ir šakelėmis. Sėklomis neapsimoka, geriausia šakelėmis.
. O tai tokių grožybių yra

VUL o kur prie senukų parduoda? Ten kur visos gėlės? Retai aš juose bunu, bet neteko man matyt
QUOTE(Vėtružė @ 2006 08 22, 10:36)
VUL o kur prie senukų parduoda? Ten kur visos gėlės? Retai aš juose bunu, bet neteko man matyt
Bent jau Vilniuje Ukmergės g. prieš kokį mėnesį tikrai buvo
Tai gal ir Kaune yra
Jas gali formuoti kaip nori, gali neleisti augti į viršų ir t.t. Man tai fantastiškas grožis. Lietuvoj yra jų prekybos centruose, bet pasirinkimas tai
Galima dar baltu paieskojus rasti, o jau apie violetines tai nėra ko ir svajot
labas,buvo paminetas jurinis svogunas.ar dar auginat kas nors?gal turit ir vaikeli?butu visai idomu paauginti