Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinės gėlės

Patikrinau savo " ūkį" ir radau tik chlorofitą. Bet maniškis irgi iš naujesnių, toks garbanotas, o tie senoviniai tiesiais lapais. Mama juos vadina viksvomis hihihi.gif .
Manau,kad gėlės auginamos tokios, prie kurių linksta širdis. Ir visai čia ne mados reikalas. Jei nepatinka, tai schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VUL: 21 rugpjūčio 2006 - 12:14
Dar pagalvojau, kad prie senovinių reiktų priskirti apelsinmedžius, mandarinmedžius, citrinmedžius ir datulines palmes hihihi.gif Juk vaikystėje visus kauliukus į vazonus kaišiojom, o mamos turėjo auginti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linute13 @ 2006 08 20, 07:22)
sutinku,daznai pasitaikanti gele tampa tarsi nuvalkiota,yprasta akiai ir tu nepelnytai nekreipi i ja demesio unsure.gif

Tai tegul tada jinai pražįsta, ir atkreipsiu schmoll.gif

O šiaip, man regis, gal dar paparčiai iš senovinių, "nemadingų"? Nežinau, ar močiutės augindavo kokiam 19 amžiuj, bet mama tai turėjo smile.gif Dar amarilių, sanpauliją, kalėdinį kaktusą...

Pelargonijos Jeronimai, dideli apvalūs kaktusai, begonijos Senberniai... smile.gif

O aš pati turiu alijošių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 08 21, 09:18)
Ir fuksijas. Myliu fuksijas  wub.gif
Gal kas auginat?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o tokią turiu
user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif Vajeeeeeeeeee, mano mama tokį augino ir nunyko, jau kokios jos man gražios wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif , kaip jos dauginasi?

QUOTE(Noa @ 2006 08 21, 20:05)
Pelargonijos Jeronimai, dideli apvalūs kaktusai, begonijos Senberniai... smile.gif
O aš pati turiu alijošių smile.gif

Pas mano mamytę alijošių visa plantacija. Tų senovinių, visi vienodi. Dideli, maži.......... O jau auga jie pas ją nerealiai. Aš va du daigelius atsivežiau ir vargsta jie pas mane, stovi jau pora mėnesių vis tokie pat unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2006 08 21, 23:03)
bigsmile.gif  bigsmile.gif Vajeeeeeeeeee, mano mama tokį augino ir nunyko, jau kokios jos man gražios  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif , kaip jos dauginasi?

Būna sėklų pirkti, bet man neišdygo verysad.gif . Ir šakelę galima įšaknydinti. O geriausia nusipirkti jau paaugintą, prie Senukų būna lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2006 08 21, 23:03)
bigsmile.gif  bigsmile.gif Vajeeeeeeeeee, mano mama tokį augino ir nunyko, jau kokios jos man gražios  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif , kaip jos dauginasi?
Pas mano mamytę alijošių visa plantacija. Tų senovinių, visi vienodi. Dideli, maži.......... O jau auga jie pas ją nerealiai. Aš va du daigelius atsivežiau ir vargsta jie pas mane, stovi jau pora mėnesių vis tokie pat unsure.gif

Dauginti kaip VUL sakė galima ir sėklomis ir šakelėmis. Sėklomis neapsimoka, geriausia šakelėmis.
Va ką radau Rusijoj Fuksijos, įdomu, jis negalėtų mums ką nors pametėti hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif . O tai tokių grožybių yra blink.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2006 08 21, 13:06)
Patikrinau savo " ūkį" ir radau tik chlorofitą. Bet maniškis irgi iš naujesnių, toks garbanotas, o tie senoviniai tiesiais lapais. Mama juos vadina viksvomis hihihi.gif .
Manau,kad gėlės auginamos tokios, prie kurių linksta širdis. Ir visai čia ne mados reikalas. Jei nepatinka, tai  schmoll.gif .

Taigi dar lapenių neprirašiau ir kalėdinio, jei jie prie senovinių priskyriami.
Taigi jau netaip mažai ir aš auginu tų senovinių doh.gif .
Atsakyti
Fuksijos koks grožis, reiks apsilankyt prie senukų ,jei sakote ,kad ten galima įsigyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 08 22, 07:09)
Dauginti kaip VUL sakė galima ir sėklomis ir šakelėmis. Sėklomis neapsimoka, geriausia šakelėmis.
Va ką radau Rusijoj Fuksijos, įdomu, jis negalėtų mums ką nors pametėti hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif . O tai tokių grožybių yra  blink.gif  doh.gif  doh.gif

ohmy.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif Vajeeeeeee, rods visas auginčiau, ale kur tas gėle stalpinti bute......... Nors visai norėčiau, nors keleto.........
VUL o kur prie senukų parduoda? Ten kur visos gėlės? Retai aš juose bunu, bet neteko man matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2006 08 22, 10:36)
ohmy.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif Vajeeeeeee, rods visas auginčiau, ale kur tas gėle stalpinti bute......... Nors visai norėčiau, nors keleto.........
VUL o kur prie senukų parduoda? Ten kur visos gėlės? Retai aš juose bunu, bet neteko man matyt g.gif

Bent jau Vilniuje Ukmergės g. prieš kokį mėnesį tikrai buvo cool.gif . Lauke prieš pat Senukų įėjimą parduodamos įvairios lauko gėlės, pelargonijos ir fuksijų buvo.
Tai gal ir Kaune yra g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VUL: 22 rugpjūčio 2006 - 09:43
Jas gali formuoti kaip nori, gali neleisti augti į viršų ir t.t. Man tai fantastiškas grožis. Lietuvoj yra jų prekybos centruose, bet pasirinkimas tai doh.gif Galima dar baltu paieskojus rasti, o jau apie violetines tai nėra ko ir svajot
Atsakyti
labas,buvo paminetas jurinis svogunas.ar dar auginat kas nors?gal turit ir vaikeli?butu visai idomu paauginti blush2.gif
Atsakyti