maciau kad ten zydi panasiai kaip amarilis tik mazesnis ir baltas. ar as cia ne apie ta?
o kaip atrodo tas jurinis svogunas? turiu as viena toki is Portugalijos pajurio parsivezes... lapai kaip narcizo tik gal platesni, o svogunas tai kaip normalus cibulis
maciau kad ten zydi panasiai kaip amarilis tik mazesnis ir baltas. ar as cia ne apie ta?
tas pats
gal vaikelis yra
O man nepatinka amariliai todėl, kad kai jie nežydi, būna negražūs
O jie beveik visada ir nežydi, kartą pražydi ir paskui visus metus būna negražūs
Seniau tai buvo tvarka tokia, pas visus amariliai, ir pas tave amarilis, už akių nekliūna, o dabar kažkaip nežinau 
Ar yra kokia priemonė, kad jie ir nežydėdami žmoniškai atrodytų?
Ar yra kokia priemonė, kad jie ir nežydėdami žmoniškai atrodytų?
QUOTE(Noa @ 2006 08 23, 10:35)
nebent papuoši juos kokiais dirbtiniais drugeliais
o priemonės yra tokios- paslėpti šviesioj nematomoj vietoj (tik kad specialiai pasižiūrėti), išvešti vasarai į kaimą ar sodą, o parsivežus laikyti po lova iki pradės leisti žiedą..
Tas žiedas, bent jau tų senoviškų, tai gerai, jei nors savaitę žydi..
QUOTE(elos @ 2006 08 23, 10:56)
nebent papuoši juos kokiais dirbtiniais drugeliais
nu lapo formos tai nepakeisi, iškarpymas gal nelabai tiks
Iškarpymas
Kažkodėl neužsimaniau amarilio
Pati auginu papartį, galenį, alijošių iš senųjų gėlių. O fuksijos man gražu,
bet tik iš tolo. Pakilnojau kartą vazoną su fuksija maxima bazes lauko prekyboj. Matytumėt, koks baltasparnių debesis pakilo
Labai draugauja, pasirodo, fuksijos su baltasparniais
QUOTE(Šilingė @ 2006 08 23, 23:19)
Pati auginu papartį, galenį, alijošių iš senųjų gėlių. O fuksijos man gražu,
bet tik iš tolo. Pakilnojau kartą vazoną su fuksija maxima bazes lauko prekyboj. Matytumėt, koks baltasparnių debesis pakilo
Labai draugauja, pasirodo, fuksijos su baltasparniais 
Tikra tiesa, labai bendrauja, buvo ir pas mane susidraugavę, labai bijojau kad kitų gėlių neapkrėstų, bet pavyko to išvengti
QUOTE(irina B @ 2006 08 23, 22:38)
Tikra tiesa, labai bendrauja, buvo ir pas mane susidraugavę, labai bijojau kad kitų gėlių neapkrėstų, bet pavyko to išvengti 
Nu auga jos pas mane ir jokių baltasparnių nėra ir kolkas nebuvo tfu tfu tfu bar bar bar
Dar žinau vieną senovišką gėlę, bet irgi negraži
Tokia... Net nežinau kaip vadinasi, kaip basliai, į žemę susmeigti, mano anyta sako - kardai. Nu gal kaip kardai, bala nematė. Dideli, tiesūs, nei grožio, nei naudos, tiek, kad auga...
QUOTE(Noa @ 2006 08 24, 10:20)
Tokia... Net nežinau kaip vadinasi, kaip basliai, į žemę susmeigti, mano anyta sako - kardai. Nu gal kaip kardai, bala nematė. Dideli, tiesūs, nei grožio, nei naudos, tiek, kad auga... 
nu nesutinku, kad nei gržio nei naudos. Jei gerai ją prižiūrėsi, tai ji man tikrai graži, nauda yra jos didelė. ji labai gerai valo orą
QUOTE(Noa @ 2006 08 24, 10:20)
Čia turbūt kalbi apie gėlę, vadinamą 'uošvės liežuviu'

QUOTE(ievune @ 2006 08 24, 11:40)
Jei tokia, tai čia sensevjera. Beje labai nereikli gėlė, tik reikia neperlaistyti. Kartais pagalvoju, kad reikėtų įsigyti