Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinės gėlės

dabar kaži koks senovinių gėlių renesansas - vis labiau populiarėja smidrai, medėjantys storalapiai - pasisekė, kas išsaugojo 20 m augalus; vaškuolių reabilitacija - juk buvo skelbiama, kad jos atseit nuodingos; paplito įvairiausių spalvų kalėdiniai kaktusai - seniau tik vienas populiarus ir žinomas buvo - aviečių spalvos; pelargonijos paplito visa spalvų gama...

mano sensavjera pražydo; mama ir anyta augina jas visa gyvenimą, bet joms nežydėjo, maniškei maždaug 6 m.

user posted image

user posted image

Smidras:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 19, 22:11)
dabar kaži koks senovinių gėlių renesansas

Tikrai malonu sulaukti tokių gėlių žydėjimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 19, 21:11)
dabar kaži koks senovinių gėlių renesansas

Ir ne tik gelių...pažiūrėkit - ir namus rąstinius, iš molio, šiaudų statyt pradėjo, šimtamečius baldus iš komisų, bobulyčių ir dar iš nežinia kur masiškai tempiasi, ekologiniais daržais susirūpino...tuoj ir šiaudines vyžas apsiausim.. smile.gif
Nusibodo "nulaižytas" mūras, veidrodinės grindys, marmuriniai klozetai, plastmasinės gėlės... cool.gif
Atsakyti
Marmuriniai klozetai yra gerai - bent aš labai vertinu kokybišką santechniką biggrin.gif ...bet irgi turiu stalcius prikimštus brangiojo močiutės ir prosenelės austų lovatiesių iš šilkinių siūlų - atrodo super šiuolaikiniam interjere; nertų staltiesėlių ir servetėlių; netgi uzbonų molinių terekotinių originalių - 100 m amžiaus panašiai, tai mano svyrantys kaktusai į jas sukrauti. Man gražu...
Atsakyti
Smidras:

user posted image
[/quote]
o jau grozis wub.gif
Atsakyti
seno didelio smidro atsisakiau vien dėl žiedų,šitie smulkūs žiedėliai sukeldavo galvos skausmą,be to labai šiūkšlino,atidaviau kaimynei.
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2010 08 20, 10:22)
seno didelio smidro atsisakiau vien dėl žiedų,šitie smulkūs žiedėliai sukeldavo galvos skausmą,be to labai šiūkšlino,atidaviau kaimynei.

nu va ci asu tom zydinciom gelem tai kuo grazesne tuo daugiau sukelia problemu smile.gif
Atsakyti
Na, nepastebėjau jokių kvapų smidro; kol pagaliau įsigijau, 2 metus ieškojau..

sensavjera tikrai ypatingai stipriai ir saldžiai kvepėjo; bet man tas kvapas buvo malonus, tik vabzdžius jau labai traukė; ale kai ji taip retai žydi - gėlių knygose ženklinama kaip nežydinti, tai man čia didelis malonumas...

dėl šiukšlinimo gal balkoną būtų ir sunku kasdien šluot dėl kasdienio byrėjimo; kambarinės - taigis kokios tos šiukšlelės...aš pati daugiau prišiukšlinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 20, 10:38)
Na,  nepastebėjau jokių kvapų smidro; kol pagaliau įsigijau, 2 metus ieškojau..

sensavjera tikrai ypatingai stipriai  ir saldžiai kvepėjo; bet man tas kvapas buvo malonus, tik vabzdžius jau labai traukė; ale kai ji taip retai žydi - gėlių knygose ženklinama kaip nežydinti, tai man čia didelis malonumas...

dėl šiukšlinimo gal balkoną būtų ir sunku kasdien šluot dėl kasdienio byrėjimo; kambarinės - taigis kokios tos šiukšlelės...aš pati daugiau prišiukšlinu  mirksiukas.gif

na zodziu kiek zmoniu tiek nuomoniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2010 08 20, 09:22)

Pas mane laiptinėje puikiai veši ir žydi ir niekam netrukdo. g.gif
Atsakyti
koks grozis niekad neuztaikau pirkt... doh.gif
Papildyta:
o kaimynes,irgi neaugina... biggrin.gif
Atsakyti
O cia mano antikvaras ax.gif Bute netelpa,tai laiptineje auga ax.gif
user posted image
Atsakyti