Įkraunama...
Įkraunama...

Vazonai gėlėms

QUOTE(rutcka @ 2006 03 21, 23:01)
Sveikos, gėlių mylėtojos smile.gif
Aš irgi žadu šiemet persisodinti augalus, tačiau mane labai domina, ar sunku prižiūrėti gėles. pasodintas į vazonus be skylučių? Vat nusipirkau vieną tokį, ir drenažo pasiėmiau, bet niekaip nesiryžtu sodinti, bijau, kad nenutaikysiu su laistymu  4u.gif gal galit pasisakyti šiuo klausimu, kam teko susidurti  ax.gif Ar sunku prižiūrėti? o gal verta geriau pragręžti skylutę?

vanduo is vazono pasisalina ne tik per skylute apacioje, bet jis garuoja ir per visu.
Taip pat, jei vazonas nera plastmasinis- vanduo prasisunkia ir per sieneles-- tuo atveju, jei nedaug paglazuruota.

As auginu tik sukulentus-- tai jiems pas mane visai gera ir stiklineme inde be jokiu skyluciu--- tiesiog reikia jausti- kiek lieti.

Idedu keleta savo puoduku nuotrauku ax.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Na pasidalikit, gal kas kur užmatėt plastikinių permatomų vazonų orchidėjoms, ypatingai domintų Klaipėdoje ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū Agai už perkeltą temą.
Atsakyti
QUOTE(rutcka @ 2006 03 21, 21:01)
Sveikos, gėlių mylėtojos smile.gif
Aš irgi žadu šiemet persisodinti augalus, tačiau mane labai domina, ar sunku prižiūrėti gėles. pasodintas į vazonus be skylučių? Vat nusipirkau vieną tokį, ir drenažo pasiėmiau, bet niekaip nesiryžtu sodinti, bijau, kad nenutaikysiu su laistymu  4u.gif gal galit pasisakyti šiuo klausimu, kam teko susidurti  ax.gif Ar sunku prižiūrėti? o gal verta geriau pragręžti skylutę?

sveikutės, o gal geriau ir patogiau pasodinti į plasmasinius, o į molinius dėti tik kaip į lėkštutę (įbėrus į apačią drenažo granulių). Man tai nesisekė išlaikyti pora gėlių, gaila numirė nes nepajutau kaip rerlaisčiau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Crassula @ 2006 03 22, 11:47)
vanduo is vazono pasisalina ne tik per skylute apacioje, bet jis garuoja ir per visu.
Taip pat, jei vazonas nera plastmasinis- vanduo prasisunkia ir per sieneles-- tuo atveju, jei nedaug paglazuruota.

As auginu tik sukulentus-- tai jiems pas mane visai gera ir stiklineme inde be jokiu skyluciu--- tiesiog reikia jausti- kiek lieti.

user posted image

user posted image

Labai gražūs ir originalūs vazonai, smagu žiūrėti lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
O galūbt kuri nors perkate vazonus tiesiai iš gamintojų?
Aš vienos mugės metu pasiėmiau vizitinę kortelę iš gamintojų, jie sakė, kad prekiauja ir mažmena, bet tiesiai iš savo dirbtuvių, Tačiau kol kas taip ir nebuvau pas juos nuvažiavusi blush2.gif Nors reikėtų, nes pavasaris ir gėlės prašosi persodinamos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginija: 09 balandžio 2006 - 14:04
QUOTE(Crassula @ 2006 03 22, 13:47)

user posted image

user posted image

kokie gražus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kur tokiu perkat? ax.gif
Atsakyti
Va buvau ERMITAŽE, tai visos kaip pasiutusos vazonus perka, turbut ruošiasi persodinimams.
Atsakyti
Gal žinote , kur įsigyti Kaune?Mačiau tokį žurnale, bet nebuvo rašyta kur įsigyti.Teiravausi tik Megoje, ten nebuvo.Paprastų vadinamųjų ,,oliziukų ,, būna gėlių parduotuvėse,o vat tokio nerandu.
Atsakyti
QUOTE(xaiva @ 2006 04 21, 15:22)
Gal žinote , kur įsigyti Kaune?Mačiau tokį žurnale, bet nebuvo rašyta kur įsigyti.Teiravausi tik Megoje, ten nebuvo.Paprastų vadinamųjų ,,oliziukų ,, būna gėlių parduotuvėse,o vat tokio nerandu.

pabandyk pasiziureti Magonijoj ar Magnuse
Atsakyti
QUOTE(žana @ 2006 04 09, 18:30)
kokie gražus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kur tokiu perkat? ax.gif

Lipdom ir parduodam , kartais, kai buna kada lipdyti. A le brangiai-- menas , visgi lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif ir be to-- vyras baisiai nepatenkintas lieka su mazaja akis i aki susiduures.
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2006 04 21, 16:19)
Lipdom ir parduodam , kartais, kai buna kada lipdyti. A le brangiai-- menas , visgi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blink.gif  ir be to-- vyras baisiai nepatenkintas lieka su mazaja akis i aki susiduures.

na tai kiek mazdaug toks meno kurinys kainuoja ax.gif
Atsakyti
tas apvalus , storas penkiolika litu, o tie virsutiniai nuo septyniu...
tik ju neber- isparceliuoti...
Atsakyti