Įkraunama...
Įkraunama...

Vazonai gėlėms

Gaivinu tema ax.gif

O jei rimtai, ieskau, kur butu galima rasti tokiu ar panasiu vazonu. Man jie labai super kaktusams thumbup.gif Perejau n parduotuviu, bet tokiu neuzmaciau schmoll.gif

user posted image

user posted image

Labai aciu is anksto, jei kas kazkur tokius uzmatysit ir nepasididziuosit pasakyti 4u.gif
Atsakyti
Persodinau savo fikusiuka i moliny vazona be skylutes apacioja, tik paskui susigaudziau , kad neydejau jokiuu akmenukuuu .... zodziu jokio drenazo.... kas dabar bus??? kaip laistyt reikes??? gal katra zinote , kaa daryti??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2007 05 05, 23:25)
Gaivinu tema ax.gif
O jei rimtai, ieskau, kur butu galima rasti tokiu ar panasiu vazonu. Man jie labai super kaktusams thumbup.gif Perejau n parduotuviu, bet tokiu neuzmaciau schmoll.gif
Labai aciu is anksto, jei kas kazkur tokius uzmatysit ir nepasididziuosit pasakyti 4u.gif

Kažkas panašaus yra Hobbyhall kataloge,man ten jie gražiai atrodo.Kadangi esu ne kartą iš to katalogo pirkus ir tikrai džiaugiuos prekėmis,tai, manau, kad nusipirkus jie tikrai bus puikūs.
Atsakyti
QUOTE(naida13 @ 2007 05 14, 12:40)
Persodinau savo fikusiuka i moliny vazona be skylutes apacioja, tik paskui susigaudziau , kad neydejau jokiuu akmenukuuu .... zodziu jokio drenazo.... kas dabar bus???  kaip laistyt reikes??? gal katra zinote , kaa daryti??? ax.gif

biggrin.gif Bandyk padaryti skylutę, arba persodink išnaujo, nes be drenažo dar nieko, bet be skylutės vazonas nekas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arabeska @ 2007 05 14, 19:38)
biggrin.gif  Bandyk padaryti skylutę, arba persodink išnaujo, nes be drenažo dar nieko, bet be skylutės vazonas nekas  mirksiukas.gif

Paprašyk vyro ir su grąžtu pragręš, man tai taip padaro be problemų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2007 05 14, 11:31)
Kažkas panašaus yra Hobbyhall kataloge,man ten jie gražiai atrodo.Kadangi esu ne kartą iš to katalogo pirkus ir tikrai džiaugiuos prekėmis,tai, manau, kad nusipirkus jie tikrai bus puikūs.

Net neisivaizduojat kaip ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš visas gėles sodinu tik į molinius vazonus ir būtinai su sklyle dugne. Prisipirkau rudų su rašteliu tokiu Senukuose, bet kai nuvažiavus į LŽŪU parodą pamačiau kad jie 10-12 Lt pigesni tai už galvos susiėmiau smile.gif

Atsakyti
O kur dar apart Senuku, galima Kaune rasti moliniu visokiu dydziu vazonu gelem g.gif Kazkaip senukuose man mazai kas patinka...beto sakau, gal dar kitur kur yra ax.gif Turiu daug gelyciu, kurie laukia persodinimo, tai nenoriu ant palangiu misraines padaryti, kazko norisi subtiliai kuklaus, neissokiancio...
Atsakyti
bazėse yra vienoj vietoj. kur vien vaznais moliniais prekiauja. labai gražūs ir nebrangūs.
dar Aleksoto turguj vieni pardavineja. ta prasme ten kur visi augalai, gyvuniukai tai ir jie buna.
Atsakyti
Vilnietės, gali kuri esat užmačiusi pirkti tokių vazoniukų?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 06 07, 09:20)
Vilnietės, gali kuri esat užmačiusi pirkti tokių vazoniukų?

user posted image

Pavasari panasiu pirkau prie Kalvariju turgaus esancioje Parduotuveje"Zalia stotele".
Atsakyti
Praeitais metais ir as ieskojau molinio didelio vazono savo gelytei, senukuose tokiu vazonu kaina virs 100lt. ir netiketai su vyru nuvaziavom i Aleksoto turgu tai toki vazona labai grazu ir dideli nusipirkau uz 48lt. thumbup.gif labai dziaugiuosi kad nepermokiau drinks_cheers.gif
Atsakyti