Įkraunama...
Įkraunama...

GMAIL pašto dėžutė

gal galit padėt, norim bendraut per gmail su vaizdu, bet niekaip pas mane nepasijungia kamera. per skype veikia, viskas normaliai, parsisiunčiu ir įdiegiu programą, bet įėjus į pokalbius man vėl duoda nuorodą parsisiųst. vyras iš savo kompo įėjo į mano paštą, jam rodo, kad viskas tvarkoj. tai gal pačiam kompe kokie nustymai yra,? g.gif
Atsakyti
O ką reikia daryti, kad matytum visus ateinančius laiškus. Jau du metai kaip nebuvo jokių problemų, kasdien arba kas antrą dieną gaudavau laiškus į savo pašto dežutę, o dabar jau beveik mėnuo, kaip nei vieno naujo laiško nematau, nors žinau kad buvo išsiųsti. Gal kas žinote, ką reikėtų daryti?
Atsakyti
Kai bandau prisijungti prie savo gmail dezutes, uzsidaro gmail langas. Kas galetu buti? unsure.gif
Atsakyti
man su vaizdu irgi nepavyksta pasijungti
Atsakyti
o-zone>paziūrėk,gal kas nors su nustatymais blogai? g.gif
Papildyta:
o-zone>paziūrėk,gal kas nors su nustatymais blogai? g.gif
Atsakyti
Šįryt niekaip neprisijungiu prie gmailo. Vakar viskas gerai buvo. Done done - ir niekas nevyksta. Pakeičiau slaptažodį - vis tiek nieko. Refrešinu. Jungiuos ir per exploer ir per operą - nieko. Done ir tiek.
Ką daryt?
Papildyta:
QUOTE(pompaduska @ 2008 04 06, 00:21)
gmail notifier vadinasi gaudyk čia

aš irgi jį atsisiunčiau, superinis dalykėlis  rolleyes.gif išlaisvina nuo dažno gmail tikrinimo. bo aš paštomanija sergu  lotuliukas.gif

Super thumbup.gif Atsisiunčiau- nuėjaus per jį ir atsidarė mano gmailas:)
Atsakyti
Sw-ki noriu paklausti,gal kas susidurėt su tokiu dalyku,kad negaliu iš gmailo išsiusti laiško į kita el.pašto dėžutę,kuri yra ne gmailo,kai nusiunčiu grižta atsakymas,kad tenais atseit pajungtas eletroninis pranešimu gaviklia ar kažkas panašaus jei kas kai ką žinot-padėkit group.gif
Atsakyti
Noriu paklausti žinančių blush2.gif : kaip išsiųsti el.laišką grupei asmenų, bet kas gavusysis nematytų visų adresatų,kurie gavo šį laišką ax.gif
Ar įmanoma kažkaip g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 08 16, 21:16)
Noriu paklausti žinančių  blush2.gif : kaip išsiųsti el.laišką grupei asmenų, bet kas gavusysis nematytų visų adresatų,kurie gavo šį laišką  ax.gif
Ar įmanoma kažkaip  g.gif ?

Adresatus reikia surašyti į BCC lauką. (BCC - Blind Carbon Copy)

Gmaile pradedant naują laišką, jei gmail pas jus lietuviškas, ten po "Kam:" lauku yra nuoroda: "Pridėti kopiją" - prideda CC lauką, ir "Pridėti nematomą kopiją" prideda BCC lauką.

Jei angliškai, tai bus "Add CC" ir "Add Bcc"

CC laukas siunčia keletui adresatų, taqčiau jie vienas kitam matomi.
Bcc - vienas kitam nematomi.

Vedant adresatus į CC ar BCC į "Kam" lauką nebūtina nieko vesti.
Papildyta:
QUOTE(TURKAZZ @ 2009 08 02, 00:47)
Sw-ki noriu paklausti,gal kas susidurėt su tokiu dalyku,kad negaliu iš gmailo išsiusti laiško į kita el.pašto dėžutę,kuri yra ne gmailo,kai nusiunčiu grižta atsakymas,kad tenais atseit pajungtas eletroninis pranešimu gaviklia ar kažkas panašaus jei kas kai ką žinot-padėkit  group.gif

Turit omeny "Out of Office replay" ar kaip??
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 08 17, 09:11)
Adresatus reikia surašyti į BCC lauką. (BCC - Blind Carbon Copy)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2007 12 25, 20:36)
Laba, norėčiau pagalbos. Gal kartais žinote, kaip užblokuoti gmaile norimą adresą- kad neateitų laiškai iš tam tikro pašto? ax.gif

ir mane šis klausimas domina blush2.gif Arba, kad tie laiškai iš nepageidaujamo adresato keliautų tiesiai į šiukšliadėžę...
Atsakyti
QUOTE(Paukstuks @ 2009 09 02, 11:46)
ir mane šis klausimas domina blush2.gif Arba, kad tie laiškai iš nepageidaujamo adresato keliautų tiesiai į šiukšliadėžę...

Automatinis atsakymas daromas per "Nustatymai" -> "Bendras" -> "Atostogų atsakiklis"

Nepageidaujamų siuntėjų laiškus perkelsite į šiukšliadėžę per "Nustatymai" -> "Filtrai" -> "Sukurti naują filtrą"
Atsakyti