Įkraunama...
Įkraunama...

GMAIL pašto dėžutė

kažkada skubėdama susikūriaus gmail'ą ir pavardę pasirašiau iš mažosios raidės. dabar vis dažniau tą paštą panaudoju oficialiems laiškams, ir labai jau nekaip ta mano pavardė atrodo... gal Žinote kur galima pasitaisyti asmeninę informaciją? (pavardė ne pašto adrese, o ten kur žmonės mato mane kaip siuntėją...)
dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2009 09 04, 19:34)
kažkada skubėdama susikūriaus gmail'ą ir pavardę pasirašiau iš mažosios raidės. dabar vis dažniau tą paštą panaudoju oficialiems laiškams, ir labai jau nekaip ta mano pavardė atrodo... gal Žinote kur galima pasitaisyti asmeninę informaciją? (pavardė ne pašto adrese, o ten kur žmonės mato mane kaip siuntėją...)
dėkui  4u.gif

Pasikeisti nustatymus (kaip ir visur kitur) galima paspaudus ant žodžio „nustatymai (settings) Gmail viršuje dešinėje (arba pašto programos paskyros nustatymuose, jei tokią naudoji).
Jei Gmaile, tai tikriausiai Nustatymai > Paskyros ir importavimas
Atsakyti
dėkui!! susitvarkiau!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2009 09 04, 18:34)
dėkui  4u.gif

šiaip jau emailuose didziosios raidės nevartojamos smile.gif jų vartojimas kaip tik rodo interneto taisyklių nesuvokimą...
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2009 09 17, 20:49)
šiaip jau emailuose didziosios raidės nevartojamos smile.gif jų vartojimas kaip tik rodo interneto taisyklių nesuvokimą...

Skaitytum ką žmogus parašė nereiktų ir komentuot smile.gif
Atsakyti
interneto taisyklių nesuvokimą rodo ir tai, kad pirma žinutė forume parašoma neperskaičius iki galo to, ką komentuoji... mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,

gal ir ne i tema mano klausimas blush2.gif ...Kaip siusti emaila,kad sveikinimo atvirukas butu matomas atidarius paciame laiske,o ne pridetas kaip failas?
Galbut yra kokiu web puslapiu,kurie atvirukus iterpia i laiskus?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 10 18, 22:34)
sveiki,

gal ir ne i tema mano klausimas blush2.gif ...Kaip siusti emaila,kad sveikinimo atvirukas butu matomas atidarius paciame laiske,o ne pridetas kaip failas?
Galbut yra kokiu web puslapiu,kurie atvirukus iterpia i laiskus?

Jei kabat apie Gmail, jums reikia įsijungti Rich Text Formatting
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 10 19, 09:58)
Jei kabat apie Gmail, jums reikia įsijungti Rich Text Formatting

ieskojau rich text,bet radau funkcija "labs"

ar tai yra ,apie ka rasete:
Vaizdų įtraukimas
autorius Kent T.

Suteikia galimybę įterpti vaizdus į pranešimo turinį. Galite įkelti ir įterpti kompiuteryje esančius vaizdo failus arba įterpti vaizdus naudodami URL. Ši laboratorija neveiks, jei įgalinsite darbo neprisijungus funkciją.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 10 19, 11:50)
ieskojau rich text,bet radau funkcija "labs"

ar tai yra ,apie ka rasete:
Vaizdų įtraukimas
autorius Kent T.

Suteikia galimybę įterpti vaizdus į pranešimo turinį. Galite įkelti ir įterpti kompiuteryje esančius vaizdo failus arba įterpti vaizdus naudodami URL. Ši laboratorija neveiks, jei įgalinsite darbo neprisijungus funkciją.

Šiaip turėjau kitą funkciją, bet ši tikriausiai tiksliau sprendžia Jūsų užduotį.
Atsakyti
Man gmailas sauniai veikia thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
turiu problema, sakau gal kas pagelbėtų man...
negaliu parasyti laisko is gmail. Tik i laisko rasymo laukeli padedu zymekli, iskart ismeta klaidos langa ir issijungia visas pastas ir internetas.
Atsakyti