Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina

QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 02, 13:53)
Jie nenori turėt problemų su kraujo krešuliais, tikrai mesk rūkyt.

taigi kad nenoriu smile.gif juolab kad vos ne prisiekiau mesti rūkyti blink.gif
vis viena teks doh.gif labai jau nestuke.gif norisi blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Turiu klausimuka:
ale nerandu kur paklaust.
Geriau yarina 4 men, meciau nedagerus keetvirtos pakuotes 4 tableciu,
"mano dienos atejo" po 3 dienu nevartojimo..
ale kitos "mano dienos" kaip neateina taip neateina..
ankschiau ciklas budavo kas 28-30 dienu,
dabar jau eina 34..
Taigi klausimas:
kada turi prasidet tos menesines?
gal kam taip buvo?
gydytoja kazka skaiciavo, kad jei tabletes sutrumpina cikla
pvz. kaip mano atveju jos sutrumpino jy 4 dienom..
o geriau 4 men,
vadinasi menesines turetu prasidet 4*4= 16 dienu veliau..
bet pagal tokius skaiciavimus.. kada gi tada turetu prasidet menesines pas tas kurios 3 metus vartoja..
Atsakyti
o tu nebandei nėštumo testą pasidaryti?
Atsakyti
QUOTE(Saulytee @ 2005 09 02, 17:23)
Taigi klausimas:
kada turi prasidet tos menesines?
gal kam taip buvo?

į šį klausimą sunku atsakyt, nes labai įvairiai būna. Po KT vartojimo dideliai daliai tenka palaukt, kol susitvarko mmm ciklas. Įvairiai gali tekt laukt - ir mėnesį, ir du, ir tris būna kai kam, net ir daugiau, ypač jei prieš KT ciklas buvo nereguliarus. Siūlyčiau pavartot ciklą gerinančius papildus - nakvišų aliejais kapsules, homeopatinisu lašiukus Mastodynon ar Agnucaston. O nereguliariam ciklui stebėti - geriausia matuoti bazinę temperatūrą - nuoroda mano paraše ir planavimo skyrely yra visas skyrelis, kur matuojančios BT merginos diskutuoja 4u.gif
Atsakyti
esu vartojusi kt daugiau nei 10 metų be jokios pertraukos. mmm iki tol buvo nereguliarios, bet ir po kt nutraukimo nelabai vėlavo 3 ciklus. todėl tikrai drystu teigti, kad nutrauku kt jūsų mmm neturėtų niekur dingti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sil @ 2005 09 05, 09:01)
esu vartojusi kt daugiau nei 10 metų be jokios pertraukos. mmm iki tol buvo nereguliarios, bet ir po kt nutraukimo nelabai vėlavo 3 ciklus. todėl tikrai drystu teigti, kad nutrauku kt jūsų mmm neturėtų niekur dingti 4u.gif

kadangi sakau apie ciklo nereguliarumą po KT tikrai ne iš savo vienos praktikos, galiu drąsiai teigti, kad daug kam būna nereguliarus ciklas po KT nutraukimo smile.gif Aišku, tikrai ne visom 100 proc., kitom ir normaliai būna smile.gif Tiesiog perspėju neišsigąst, jei smarkiai vėluoja mmm.
Atsakyti
na taip. bet ir nėštumo testą pasidaryti irgi būtų neprošal....

turiu klausimėlį. ar gali po 3 yarine tabl. skaudėti vieną šoną? tiksliau ne šoną, o kiaušidę. ar kam buvo taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sil: 05 rugsėjo 2005 - 12:51
QUOTE(Sil @ 2005 09 05, 13:50)

turiu klausimėlį. ar gali po 3 yarine tabl. skaudėti vieną šoną? tiksliau ne šoną, o kiaušidę. ar kam buvo taip?

tai iš viso dar tik pirmą pakuotę geri ir tik 3 išgertos? Šiaip būna, kad geriant KT padidėja viena kiaušidė ir dėl to nemaloniai jaučias. Man taip buvo geriant Femoden, po mmm dažnai skaudėdavo vieną šoną ir kai gydytoja apžiūrėjo, sakė, kad padidėjus kiaušidė, bet labai to nesureikšmino, sakė, būna, praeina. Na bet va geriu Harmonet ir tokių jausmų nebesijaučia.
Atsakyti
pas mane kaip tik dešinėje kiaušidėje kažkas ten negerai. lyg ir neišsivalę. kt buvo specialiai parinktos ir paskirtos sureguliuoti kiaušidžių veiklai. tai va ir galvoju, gal čia skausmas dėl to, kad kt man bando kažką reguliuoti kiaušidėje toje... aišku, kad lėksiu pas gydytoją, jei nepraeis dar kokias 3 dienas. bet pagalvojau, gal žino kas, gal jau dabar lėkti?
Atsakyti
Šiaip tai pats tas būtų dabar, jei tikrai nori pas gydytoją užlėkt, nes dabar pati ciklo pradžia. Gali būti, kad KT veikia tą kiaušidę ir dėl to tie skausmeliai...
Atsakyti
Na va, as vakart mylintis taip pat pajutau labai nemalonu ir stipru skausma... Siaip neskauda, dilgteli kartais, bet niekis, tokiu smulkmenu i galva neimu.
Atsakyti
jokia pas mane ciklo pradžia schmoll.gif pas mane biškį kitokia situacija. liepta pradėti gerti iš karto tą pačią dieną... duok dieve, kad sutvarkytų mane ir paruoštų pastojimui ax.gif blush2.gif
Atsakyti