Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina

aš irgi pradėjau gert šitas KT ax.gif bet man gydytoja sakė, kad nuo jų atvirkščiai svoris krenta g.gif kol kas nepastebėjau pokyčių nei į vieną pusę tongue.gif

bet pas mane kita problema, pradėjau gert prieš 9 dienas ir vis dar sergu blink.gif anksčiau max 7 dienos su visais patepliojimais, o dabar net "peršlapti" sugebėjau 7 dieną doh.gif įdomu ar iš vis man baigsis tos mėnesinės tongue.gif taip ir mažakraujystę galima pasigauti unsure.gif parašykit kaip jums buvo pirmą mėnesį ax.gif

ir dar kažko įtartinai skrandį pradėjo dažnai skaudėti, bet ko gero negali būti nuo tablečių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alina: 15 rugsėjo 2005 - 21:45
QUOTE(alina @ 2005 09 15, 21:42)
aš irgi pradėjau gert šitas KT ax.gif  bet man gydytoja sakė, kad nuo jų atvirkščiai svoris krenta g.gif  kol kas nepastebėjau pokyčių nei į vieną pusę tongue.gif

bet pas mane kita problema, pradėjau gert prieš 9 dienas ir vis dar sergu blink.gif  anksčiau max 7 dienos su visais patepliojimais, o dabar net "peršlapti" sugebėjau 7 dieną doh.gif  įdomu ar iš vis man baigsis tos mėnesinės tongue.gif  taip ir mažakraujystę galima pasigauti unsure.gif  parašykit kaip jums buvo pirmą mėnesį ax.gif

ir dar kažko įtartinai skrandį pradėjo dažnai skaudėti, bet ko gero negali būti nuo tablečių g.gif

man viskas buvo kaip ir parašyta aprašyme, jokių nukrypimų, na gal pirmą mėnesį mm buvo gausesnės, bet dabar viskas gerai. Tik kai pradėjau gert po kelių dienų buvo laaabai bloga, svaigo galva ir buvo silpna, kita mėnesį tas pats tik daug silpniau, o jau trečią -nieko visai ax.gif mano skrandis labai jautrus, bet į tabletes nereagavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astux @ 2005 09 15, 22:50)
man viskas buvo kaip ir parašyta aprašyme, jokių nukrypimų, na gal pirmą mėnesį mm buvo gausesnės, bet dabar viskas gerai. Tik kai pradėjau gert po kelių dienų buvo laaabai bloga, svaigo galva ir buvo silpna, kita mėnesį  tas pats tik daug silpniau, o jau trečią -nieko visai ax.gif mano skrandis labai jautrus, bet į tabletes nereagavo rolleyes.gif

As tik dabar pradejau vartoti sias KT, man gydytoja skyre po operacijos, isgeriau vakar 4 tablete, bet jauciuosi nekaip: pykina, viduriavimas, skrandis irgi labai jautrus ir nerealiai noriu valgyti sad.gif Bt vis tikiuosi, kad visi pasaliniai reiskiniai praeis, gal dar reikia pakenteti?
Atsakyti
QUOTE(karamelė @ 2005 09 16, 13:19)
As tik dabar pradejau vartoti sias KT, man gydytoja skyre po operacijos, isgeriau vakar 4 tablete, bet jauciuosi nekaip: pykina, viduriavimas, skrandis irgi labai jautrus ir nerealiai noriu valgyti sad.gif Bt vis tikiuosi, kad visi pasaliniai reiskiniai praeis, gal dar reikia pakenteti?

turbūt tavo organizmas po operacijos dar nesusitvarkė g.gif
Atsakyti
As taip pat baigiu pirmaja Yarinos pakuote. Pasaliniai reiskiniai- kelis rytus pykino ir visa menesi jauciasi, kad turiu toki organa kaip krutys (tikiuosi todel, kad jos kazkiek padides wink.gif) Na dar tiesa apetitu nesiskundziu, nenoreciau pamazu tapti kindziulka, gal praeis.... g.gif Tai tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2005 09 16, 14:03)
As taip pat baigiu pirmaja Yarinos pakuote. Pasaliniai reiskiniai- kelis rytus pykino ir visa menesi jauciasi, kad turiu toki organa kaip krutys (tikiuosi todel, kad jos kazkiek padides wink.gif)

g.gif aš apie tai nepagalvojau. nors po maitinimo krūtys gerokai sumažėjo, bet kažkodėl jaučiasi, kad jos yra, kartais net primena tokį jausmą, kai pieno pritekėdavo, bet juk pagalvoju, kad nebmaitinu jau šimtas metų. Kaži ar čia nuo tablečių ar šiaip rolleyes.gif Apie padidėjimą...ech biggrin.gif
Atsakyti
hm.. na ir prisiskaiciau as cia apie yarina, tai net nzn ka ir begalvoti g.gif jau pusantru metu vartoju KT jeanine, bet kaip tik sia sav apsilankiau pas ginekologe ir si man rekomendavo yarina butent del galvos skausmu, kurie labai jau stiprus ir nesibaigiantys. Na dar turiu savaitele laiko pamastyti ar verta jas keisti i yarina, bet greiciausiai, kad vistik jas isbandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2005 09 15, 22:42)
aš irgi pradėjau gert šitas KT ax.gif  bet man gydytoja sakė, kad nuo jų atvirkščiai svoris krenta g.gif  kol kas nepastebėjau pokyčių nei į vieną pusę tongue.gif

bet pas mane kita problema, pradėjau gert prieš 9 dienas ir vis dar sergu blink.gif  anksčiau max 7 dienos su visais patepliojimais, o dabar net "peršlapti" sugebėjau 7 dieną doh.gif  įdomu ar iš vis man baigsis tos mėnesinės tongue.gif  taip ir mažakraujystę galima pasigauti unsure.gif  parašykit kaip jums buvo pirmą mėnesį ax.gif

aš įpusėjau pirmą pakuotę. Man jos atrodo tinka thumbup.gif , pašalinio poveikio lyg ir nejaučiu schmoll.gif . Prieš tai naudojau senos kartos tabletes, tai sirgdavau beveik be pertraukų ir LABAI gausiai, nuolatinis pykinimas, galvos skausmas cry.gif (čia jas pradėjus naudoti po gimdymo). Nors prieš nėštumą naudojau kelis metus ir tiko. Pradėjus Yarina bent jau ši problema dingo smile.gif
Atsakyti
Nu va - prisijungiu ir as drinks_cheers.gif
Sian eisiu trecia pakuote Yarina nusipirkti. Pirma menesi tepliojo biskiuka, bet viskas tuom ir baigesi. MMMmmm neskausmingos, silpnos tokios, trunka apie 3,5-4 dienas thumbup.gif Del svorio...tai kaip sveriau 55,5kg, tai tiek pat ir dabar sveriu smile.gif mirksiukas.gif Ziuresim kaip bus toliau rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas merginos. As taip pat pradejau gerti sitas KT, jau ipusejau, bet man labai galva skauda, kiekviena diena (beveik) turiu gerti vaistus nuo galvos skausmo, ir pykina, saltis krecia ypac vakarais, be vilnoniu kojniu negaliu uzmigti. Tikiuosi kad greit praeis.
Atsakyti
O as tris menesius geriau yarina, bet dabar baigiu pakuote ir nebepirksiu, nes ner prasmes gert, kai smileysex.gif visai nebesinori.
Atsakyti
Įpusėjau 3 Yarinos pakuotę.
Vartojant pirmą mėnesį iki mmm kiekvieną dieną tepliojo blink.gif jau galvojau, kad teks jų atsisakyti (nors apie tai, kad gali teplioti net iki 3 mėn. žinojau), bet po pirmųjų mmm tepliojimas dingo ir jokio šalutinio poveiko nebėra thumbup.gif
Atsakyti