QUOTE(aglaja @ 2006 01 26, 00:03)
galvoju pabandyt KT (butent YARINA), bet labai jau gasdina tai, kad dingsta noras myletis
gal buna kokie vitaminai ar kas, kad sita problemele iveikti?
nu nesuprantu..
QUOTE(garbane @ 2006 01 25, 23:18)
nu nesuprantu..
kaip prisiskaitot kad dingsta noras myletis tai ir dingsta!
o pvz literatura sako kad jei ir dingsta tai tik po ilgu naudojimo metu!
bet jeigu susitaikai kad dings nu tai kaip gali nedingt??? 
O man noras buvo dingęs tikrai ne nuo prisiskaitymo, o porą mėnesių pavartojus Yariną... Ir taip dingo, kad prireikė kelių mėnesių jo "sugrąžinimui", pakeitus į kitas KT
QUOTE(Miaška @ 2006 01 26, 09:50)
O man noras buvo dingęs tikrai ne nuo prisiskaitymo, o porą mėnesių pavartojus Yariną... Ir taip dingo, kad prireikė kelių mėnesių jo "sugrąžinimui", pakeitus į kitas KT 
na vat cia irgi keistai skamba. nes sitas salutinis poveikis tikrai nepriklauso nuo KT rusies nes visi jie atlieka ta pacia funkcija - slopina ovuliacija ko pasekoje PALAIPSNIUI gali dingti noras. ir kad jis grizo vien del to kad pakeitete KT man truputi nesitiki. gal priezastys buvo ne vien KT?
Pasidalinsiu ir as savo ispudziais
5 metus geriau Logest'a. Bet neseniai gydytoja patare pabandyti Yarina. Dabar geriu 3 pakuote. Pirma menesi antroje ciklo puseje labai skaudejo galva
Taip uzeidavo, kad net akyse buvo juoda. Antra menesi galva skaudejo jau siek tiek maziau. Dabar greitai baigsiu gerti trecia pakuote ir dar galvos tfu tfu tfu neskaudejo
Matyt pirmus menesius organizmas pratinosi prie naujoviu
Daugiau jokiu pasaliniu poveikiu geriant Yarina nepastebejau. O kad sumazetu noras, tikrai negaliu pasakyti
Nebuvo tokiu problemu nei geriant Logest'a, nei dabar
5 metus geriau Logest'a. Bet neseniai gydytoja patare pabandyti Yarina. Dabar geriu 3 pakuote. Pirma menesi antroje ciklo puseje labai skaudejo galva
QUOTE(garbane @ 2006 01 26, 12:28)
na vat cia irgi keistai skamba. nes sitas salutinis poveikis tikrai nepriklauso nuo KT rusies nes visi jie atlieka ta pacia funkcija - slopina ovuliacija ko pasekoje PALAIPSNIUI gali dingti noras. ir kad jis grizo vien del to kad pakeitete KT man truputi nesitiki. gal priezastys buvo ne vien KT?

Nežinau, kaip ten moksliškai, sakau, kaip man buvo. Tokiu atveju ir galvos skausmams turėtų būti kita priežastis? Man galvos niekada neskauda, nebent pervargstu, o po poros mėnesių Yarinos kiekvieną vakarą pradėjo kankinti galvos skausmas, iš viso, nuotaikų kaita kaip per nuolatinį PMS-ą... Įsikalbėjau viską tikriausiai...
O visi KT, nors ir atlieka tą pačią funkciją, vis tik, ne veltui jų tiek rūšių yra, nes sudėtis šiek tiek skiriasi. Ir ginekologai tikriausiai nėra visiški bobausiai, jei rekomenduoja keisti KT, jei jos netinka.
man vobsie noras dingo
, tuoj mes mane vyrelis
, nu bet nera to noro nors tu ka
, o siaip tai tokia karsta motera buvau, net vyras primena man vis, ale ka daryti
, neviltis jau ima 
o galva skaudedavo is pradziu tai ojojoj, beveik kiekviena diena
,bet as jau seniai jas geriu, gal antri metai
, bet dar kartais vistiek uzeina galva skaudeti
o galva skaudedavo is pradziu tai ojojoj, beveik kiekviena diena
ir as geriu YARINE jau trecia pakuote, del galvos skausmo tai tik db supratau nuo ko jis man erskaicius jusu komentarus. Man niekada neskaudedavo galvos o paskutiniu metu be vaistu negaledavai iskesti. Krutine labai jautri buvo pirmus du menesius bet dabar lyg ir praejo....o del noro myletis... zinokit pirma pastebejau ne as o vyras...nors tikiuosi kad praeis kaip ir tie du salutiniai poveikiai....
Sveikutės,
Aš manau, kad vistik ir tas nenoras mylėtis, ir galvos skausmai, ir visa kita yra vienų ar kitų KT vartojimo pasekmė. Visgi jos skiriasi (kad ir nedaug) sudėtimi, o mūsų visų organizmai irgi skirtingi, todėl ir gaunasi labai įvairūs šalutiniai poveikiai. Gal užtenka kad ir labai nedidelio sudėties pasikeitimo, kad organizmas pradėtų kitaip reaguoti - labiau toleruoti arba atvirkščiai.
Pagimdžiusi dukrą pradėjau draugauti su Logestu ir draugavau ilgai - iki pat antrojo nėštumo. Kuo toliau, tuo dažniau išgirsdavau vyro pastebėjimus dėl mano atšalimo
Kai pagalvoju, tai iniciatyvos iš mano pusės praktiškai nebebūdavo. Kol nereikėjo gerti KT, mano iniciatyva kur kas labiau padidėjo
Dabar, kai vėl pradėjau gerti KT, pasirinkau Yarina. Aišku, dar tik trys mėnesiai kaip geriu, bet noras kol kas nesumažėjo
Aš manau, kad vistik ir tas nenoras mylėtis, ir galvos skausmai, ir visa kita yra vienų ar kitų KT vartojimo pasekmė. Visgi jos skiriasi (kad ir nedaug) sudėtimi, o mūsų visų organizmai irgi skirtingi, todėl ir gaunasi labai įvairūs šalutiniai poveikiai. Gal užtenka kad ir labai nedidelio sudėties pasikeitimo, kad organizmas pradėtų kitaip reaguoti - labiau toleruoti arba atvirkščiai.
Pagimdžiusi dukrą pradėjau draugauti su Logestu ir draugavau ilgai - iki pat antrojo nėštumo. Kuo toliau, tuo dažniau išgirsdavau vyro pastebėjimus dėl mano atšalimo
QUOTE(garbane @ 2006 01 25, 23:18)
nu nesuprantu..
kaip prisiskaitot kad dingsta noras myletis tai ir dingsta!
o pvz literatura sako kad jei ir dingsta tai tik po ilgu naudojimo metu!
bet jeigu susitaikai kad dings nu tai kaip gali nedingt??? 
Aha, manau, tas irgi čia nemažai reiškia