Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina

galvoju pabandyt KT (butent YARINA), bet labai jau gasdina tai, kad dingsta noras myletis g.gif gal buna kokie vitaminai ar kas, kad sita problemele iveikti?
Atsakyti
QUOTE(aglaja @ 2006 01 26, 00:03)
galvoju pabandyt KT (butent YARINA), bet labai jau gasdina tai, kad dingsta noras myletis  g.gif  gal buna kokie vitaminai ar kas, kad sita problemele iveikti?

nu nesuprantu.. fool.gif kaip prisiskaitot kad dingsta noras myletis tai ir dingsta! lotuliukas.gif doh.gif o pvz literatura sako kad jei ir dingsta tai tik po ilgu naudojimo metu! umn.gif bet jeigu susitaikai kad dings nu tai kaip gali nedingt??? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 25 sausio 2006 - 23:19
QUOTE(garbane @ 2006 01 25, 23:18)
nu nesuprantu.. fool.gif  kaip prisiskaitot kad dingsta noras myletis tai ir dingsta!  lotuliukas.gif  doh.gif o pvz literatura sako kad jei ir dingsta tai tik po ilgu naudojimo metu!  umn.gif  bet jeigu susitaikai kad dings nu tai kaip gali nedingt???  bigsmile.gif

O man noras buvo dingęs tikrai ne nuo prisiskaitymo, o porą mėnesių pavartojus Yariną... Ir taip dingo, kad prireikė kelių mėnesių jo "sugrąžinimui", pakeitus į kitas KT verysad.gif
Atsakyti
tai aisku, kad nesakau, kad 100 % ir man dings. bet kai daug kam dingsta, tai kazkaip itartina... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2006 01 26, 09:50)
O man noras buvo dingęs tikrai ne nuo prisiskaitymo, o porą mėnesių pavartojus Yariną... Ir taip dingo, kad prireikė kelių mėnesių jo "sugrąžinimui", pakeitus į kitas KT verysad.gif

na vat cia irgi keistai skamba. nes sitas salutinis poveikis tikrai nepriklauso nuo KT rusies nes visi jie atlieka ta pacia funkcija - slopina ovuliacija ko pasekoje PALAIPSNIUI gali dingti noras. ir kad jis grizo vien del to kad pakeitete KT man truputi nesitiki. gal priezastys buvo ne vien KT? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo ispudziais 4u.gif
5 metus geriau Logest'a. Bet neseniai gydytoja patare pabandyti Yarina. Dabar geriu 3 pakuote. Pirma menesi antroje ciklo puseje labai skaudejo galva blink.gif Taip uzeidavo, kad net akyse buvo juoda. Antra menesi galva skaudejo jau siek tiek maziau. Dabar greitai baigsiu gerti trecia pakuote ir dar galvos tfu tfu tfu neskaudejo tongue.gif Matyt pirmus menesius organizmas pratinosi prie naujoviu g.gif Daugiau jokiu pasaliniu poveikiu geriant Yarina nepastebejau. O kad sumazetu noras, tikrai negaliu pasakyti schmoll.gif Nebuvo tokiu problemu nei geriant Logest'a, nei dabar blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš Yariną vartojau maždaug pusmetį. Iš pradžių viskas buvo thumbup.gif . Paskutinius du mėnesius prieš prasidedant mmmmmmmm ir pirmomis dienomis be proto skaudėjo galvą- pasaulis nemielas verysad.gif Pasitarus su gydytoja, nusprendžiau pakeisti KP.
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 01 26, 12:28)
na vat cia irgi keistai skamba. nes sitas salutinis poveikis tikrai nepriklauso nuo KT rusies nes visi jie atlieka ta pacia funkcija - slopina ovuliacija ko pasekoje PALAIPSNIUI gali dingti noras. ir kad jis grizo vien del to kad pakeitete KT man truputi nesitiki. gal priezastys buvo ne vien KT?  mirksiukas.gif  4u.gif

Nežinau, kaip ten moksliškai, sakau, kaip man buvo. Tokiu atveju ir galvos skausmams turėtų būti kita priežastis? Man galvos niekada neskauda, nebent pervargstu, o po poros mėnesių Yarinos kiekvieną vakarą pradėjo kankinti galvos skausmas, iš viso, nuotaikų kaita kaip per nuolatinį PMS-ą... Įsikalbėjau viską tikriausiai... mirksiukas.gif
O visi KT, nors ir atlieka tą pačią funkciją, vis tik, ne veltui jų tiek rūšių yra, nes sudėtis šiek tiek skiriasi. Ir ginekologai tikriausiai nėra visiški bobausiai, jei rekomenduoja keisti KT, jei jos netinka.
Atsakyti
man vobsie noras dingo doh.gif , tuoj mes mane vyrelis blink.gif , nu bet nera to noro nors tu ka verysad.gif , o siaip tai tokia karsta motera buvau, net vyras primena man vis, ale ka daryti doh.gif , neviltis jau ima g.gif

o galva skaudedavo is pradziu tai ojojoj, beveik kiekviena diena verysad.gif ,bet as jau seniai jas geriu, gal antri metai g.gif , bet dar kartais vistiek uzeina galva skaudeti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 27 sausio 2006 - 10:19
ir as geriu YARINE jau trecia pakuote, del galvos skausmo tai tik db supratau nuo ko jis man erskaicius jusu komentarus. Man niekada neskaudedavo galvos o paskutiniu metu be vaistu negaledavai iskesti. Krutine labai jautri buvo pirmus du menesius bet dabar lyg ir praejo....o del noro myletis... zinokit pirma pastebejau ne as o vyras...nors tikiuosi kad praeis kaip ir tie du salutiniai poveikiai.... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Aš manau, kad vistik ir tas nenoras mylėtis, ir galvos skausmai, ir visa kita yra vienų ar kitų KT vartojimo pasekmė. Visgi jos skiriasi (kad ir nedaug) sudėtimi, o mūsų visų organizmai irgi skirtingi, todėl ir gaunasi labai įvairūs šalutiniai poveikiai. Gal užtenka kad ir labai nedidelio sudėties pasikeitimo, kad organizmas pradėtų kitaip reaguoti - labiau toleruoti arba atvirkščiai.
Pagimdžiusi dukrą pradėjau draugauti su Logestu ir draugavau ilgai - iki pat antrojo nėštumo. Kuo toliau, tuo dažniau išgirsdavau vyro pastebėjimus dėl mano atšalimo doh.gif Kai pagalvoju, tai iniciatyvos iš mano pusės praktiškai nebebūdavo. Kol nereikėjo gerti KT, mano iniciatyva kur kas labiau padidėjo thumbup.gif Dabar, kai vėl pradėjau gerti KT, pasirinkau Yarina. Aišku, dar tik trys mėnesiai kaip geriu, bet noras kol kas nesumažėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 01 25, 23:18)
nu nesuprantu.. fool.gif  kaip prisiskaitot kad dingsta noras myletis tai ir dingsta!  lotuliukas.gif  doh.gif o pvz literatura sako kad jei ir dingsta tai tik po ilgu naudojimo metu!  umn.gif  bet jeigu susitaikai kad dings nu tai kaip gali nedingt???  bigsmile.gif

Aha, manau, tas irgi čia nemažai reiškia drinks_cheers.gif Aš gėriau 1,6 metų - nei man galvą skaudėjo, nei noras praėjo, nei tepliojo (nu gal tik pirmą mėnesį kelias dienas), nei papai padidėjo tongue.gif Gal jos man tiesiog tiko, kaip kitoms tiesiog netinka. O spuogai tai kaip tik visi išnyko nuo Yarinos thumbup.gif Va, kai mečiau, tada ir "pasipuošiau", bet dabar jau viskas vėl ok mirksiukas.gif
Atsakyti