Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina

blink.gif geriau sia KT apie 4 men bet po to gryzau prie Harmonet, nes:
-pradejo skaudet pilva pries MM(o to nebuvo net isvis nevartojant KT schmoll.gif ),
-prasidejo kazkokia sausra doh.gif
-pries MM krutine buvo kaip kieta kaip boulingo kamuoliai ir super jautri, negalejau liemeneles uzsidet unsure.gif ..
-o jau nuotaiku kaita doh.gif ..
-bet pats didziausias minusas, kad organizmas pradejo skyscius kaupt doh.gif doh.gif
zodziu gyvenime problemu neturejau, bet pradejus gert Yarian ju issyk atsirado g.gif ...mega_shok.gif priaugau 6 kg doh.gif

pasitariau su ginekologe ir gryzau prie Harmonet thumbup.gif
beja is 100 mano pazystamu vartojanciu Harmonet KT ne viena sake jokiu pasaliniu poveikiu nepajutusi drinks_cheers.gif thumbup.gif ir zinoma ne nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyritityri: 08 gruodžio 2005 - 12:57
QUOTE(FallenAngel @ 2005 12 06, 00:04)
Sweikutes,tik ka prisijungiau prie supermama.lt ir siandien pradejau varoti Yarina.. smile.gif Norejau paklausti,kaip cia yra su tom "tusciom","mechaninem" tabletem? Ar Yarina tiesog reikia isgerti wisas is eiles,daryti pertrauka ir gerti wel is naujo? smile.gif Please help me! smile.gif

taigi ten instrukcijoje viskas kuo issamiausiai aprasyta!
Atsakyti
noriu pasidalinti jausmais bigsmile.gif smile.gif
man labai patinka yarina!!! suprantau nes esu priversta padaryti menesio pertrauka ir vel patirt visus pamirstus "malonumus": mm skausmus, bloga savijauta ju metu, nuotaiku svyravimus ir t.t. schmoll.gif be to man labai patinka kad kt padeda viska sureguliuoti suprogramuoti ir nebelieka vietos netiketumams thumbup.gif
va taip. ai kaip noriu vel kad jos greiciau veikt pradetu unsure.gif
Atsakyti
"Yarina" vartoju jau trecia savaite ir niekaip nesibaigia tepliojimas... Na, ne tepimas bet geras, kasdieninis tepliojimas (be ikloto neissiversciau). Ar tai normalu??? Svarstau, ar cia pirkti antra pakuote ar mesti velniop ta kontracepsija su kuria "sergu" jau tris savaites.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2005 12 26, 16:38)
"Yarina" vartoju jau trecia savaite ir niekaip nesibaigia tepliojimas... Na, ne tepimas bet geras, kasdieninis tepliojimas (be ikloto neissiversciau). Ar tai normalu??? Svarstau, ar cia pirkti antra pakuote ar mesti velniop ta kontracepsija su kuria "sergu" jau tris savaites....  verysad.gif

Man irgi taip buvo, ir dar daug kam.Pabandyk dar vieną pakuotę, man nuo antro men buvo geriau.
Atsakyti
jungiuosiu prie jusu.as jau 3 dieneles vartoju Yarina. Kol kas nieko,tik dazniau begioju i WC ax.gif
Atsakyti
Geriau yarina pries menesiuka, bet tik savaitele, nes dingo betkoks noras myletis, apie intymuma ne pagalvot nenorejau, bet siaip kitu pasaliniu poveikiu nepastebejau, tik oda pagrazejo ir krutine padidejo rolleyes.gif Tai dabar ir metosi po stalciu beveik pilnas lapelis be 7 tableciu. Galiu atiduoti kokiai klaipedietei uz ledu dezute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuikiene @ 2006 01 04, 23:40)
Geriau yarina pries menesiuka, bet tik savaitele, nes dingo betkoks noras myletis, apie intymuma ne pagalvot nenorejau, bet siaip kitu pasaliniu poveikiu nepastebejau, tik oda pagrazejo ir krutine padidejo rolleyes.gif  Tai dabar ir metosi po stalciu beveik pilnas lapelis be 7 tableciu. Galiu atiduoti kokiai klaipedietei uz ledu dezute mirksiukas.gif

tai jau turbut psichologiskai cia tau.. taip greit tikrai negalejo praeit noras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 01 05, 00:47)
tai jau turbut psichologiskai cia tau.. taip greit tikrai negalejo praeit noras smile.gif

Pries pradedama gerti yarina naudojau kontraceptini pleistra, tai velnias zino nuo kurio cia taip g.gif Bet kad nutraukus viskas pasikeite tai 100% ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuikiene @ 2006 01 06, 00:22)
Pries pradedama gerti yarina naudojau kontraceptini pleistra, tai velnias zino nuo kurio cia taip g.gif  Bet kad nutraukus viskas pasikeite tai 100%  ax.gif

Aš ir manau -nevartojant NIEKO yra zymiai smagiau............Į domu ,ką darė viduramzių moterys,kai nebuvo jokių KT.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AStonke @ 2006 01 07, 23:05)
Aš ir manau -nevartojant NIEKO yra zymiai smagiau............Į domu ,ką darė viduramzių moterys,kai nebuvo jokių KT.? g.gif

gimdydavo smile.gif
Atsakyti
as tik ka nusipirkau Yarine ir palanuoju pradeti vatoti. Bet ziuriu, kad bogu atsiliepimu yra daugiau, nei geru..Bliamba
Atsakyti