Egle.a labai tau ačiū
QUOTE(juodoji_nasle @ 2006 03 29, 14:47)
Nėr už ką, kad tik naudinga buvo
QUOTE(Mama123 @ 2006 03 29, 12:59)
Sveikos
Aš irgi pradėjau vartoti yarina, dar kol kas tik kelios dienos, tai man dar anksti spręsti apie jų pašalinį poveikį.Bet užtat labai įdomu pasiskaityti, kaip kitom sekasi jas vartoti
Aš irgi rūkau, man gydytoja sakė, kad jei neviršysiu 5-7 cigarečių per dieną , tai nieko labai baisaus. Tiesiog rūkant padidėja galimybė susidaryti trombams, dar klausė , ar šeimoje niekas nesirgo tromboze.
Aš irgi rūkau, man gydytoja sakė, kad jei neviršysiu 5-7 cigarečių per dieną , tai nieko labai baisaus. Tiesiog rūkant padidėja galimybė susidaryti trombams, dar klausė , ar šeimoje niekas nesirgo tromboze.
aš irgi patraukdavau dūmelį, bet pradėjus gerti yariną mečiau
QUOTE(Rusnytė @ 2004 12 17, 13:14)
Gali pastoti bet kada. Yra pagrindo manyti, kad, nutraukus tablečių vartojimą, pirmosios dvi savaitės būna ypač vaisingos. Tai būna didelė staigmena daugeliui moterų, kurios, vos nutraukusios piliulių vartojimą, pasijunta besilaukiančios kūdikio. Priešingai paplitusiai nuomonei, piliulių poveikis baigiasi iškart, kai tik nustojama jas vartoti. Jei nenori pastoti, gerk piliules iki to momento, kai būsi 100% įsitikinusi, kad esi pasiruošusi gimdyti.
butent, kad nutraukus vartoti tabletes, uz 2savaiciu as pastojau
Aš visai nenoriu patapti
. Tai turiu gerti tabletytes kiekvieną dieną ir nedaryti 7 d. pertraukos?
Velniava, nes jau viena pertraukėlė buvo.
QUOTE(Paja @ 2006 04 04, 16:57)
Aš visai nenoriu patapti
. Tai turiu gerti tabletytes kiekvieną dieną ir nedaryti 7 d. pertraukos?
Velniava, nes jau viena pertraukėlė buvo. 
Nu, ir aš taip galvoju, juolab, kad aiškiai parašyta: išgėrus vieną pakuotę reikia daryti pertrauką. Vadinasi, viskas gerai.
Suvartojau Yarina paskutinę tabletę- mečiau į šiukšliadėžę ir niekada nepirksiu
. Bet čia asmeninė mano nuomonė, nes tiesiog man netiko- dėl prislėgtos nuotaikos, žiauraus tepliojimo, nemalonaus kvapo ir tiesiog vidumi jaučiau, kad jos man netinka. tad atsisveikinau, dabar kol kas nieko nevartoju (saugomės su guminėm priemonėm).
QUOTE(egle.a @ 2006 04 04, 18:09)
NEBUTINAI
Papildyta:
QUOTE(gutė* @ 2006 04 17, 12:03)
. Bet čia asmeninė mano nuomonė, nes tiesiog man netiko- dėl prislėgtos nuotaikos, žiauraus tepliojimo, nemalonaus kvapo ir tiesiog vidumi jaučiau, kad jos man netinka. tad atsisveikinau, dabar kol kas nieko nevartoju (saugomės su guminėm priemonėm).
Man rodos per anksti pasidavei
nu va. buvau sen pas ginekologe. pleptelt. sako mesk i sali harmoneta ir imk yarina. nes psasakiau kad jauciuos kaip balionas biskuty...aiku nuomoniu visokiu, nepabandes- nesuzinosi...bet gaila ciklo savo siek tiek...organizmui pratintis prue nauju kt ...eh, kas daryt...
QUOTE(gutė* @ 2006 04 17, 12:03)
Be reikalo, organizmas prie KT prisitaiko per 3 mėn. Nors kai tiek pašalinių poveikių, tai gal ir netinka Yarina
Aš pvz geriu metus laiko Yarina, pirmus 2 mėn jaučiau lengvą pykinimą (kartais) ir po to praėjo.
Sveikos, esu naujoke supermamoj,siandien prisijungus
Kaip saunu, kad randu cia kaip tik ko man reikia
Siandien gersiu jau septinta tablete is pirmos pakuotes "Yarina". Po kolkas nejauciu jokiu pasaliniu poveikiu. O pries tai vartojau tokias "microgram", (cia ne lietuvoj pirktos), bet jos man netiko, budavo dvi menesines per menesi
Kaip saunu, kad randu cia kaip tik ko man reikia
Siandien gersiu jau septinta tablete is pirmos pakuotes "Yarina". Po kolkas nejauciu jokiu pasaliniu poveikiu. O pries tai vartojau tokias "microgram", (cia ne lietuvoj pirktos), bet jos man netiko, budavo dvi menesines per menesi