Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanėlių mokyklėlė (Vilnius)

QUOTE(rasras @ 2007 11 02, 14:53)
...O man pačiai sporto pamokėlės gal kiek nuobodokos, norėtųsi daugiau veiklos, pratimų įvairovės. Prieš tai buvusios vadovės pamokėlės man labiau patiko. ax.gif

QUOTE(lupipita @ 2007 11 03, 16:29)
seip del sporto pamokeliu sutinku  blush2.gif  ir man kiek nobodokos  blush2.gif , tikrai noretusi daugiau pratimuku, ju didesnes  ivairoves, o ne tu paciu kiekviena syki  rolleyes.gif , man pvz patiko praitos vadoves pratimukai kojytems, kai reikejo laipioti per maiselius pripiltus  akmenuku,  kruopyciu ir tt ir seip daugiau veiklos maziukams duodavo  blush2.gif

Man atrodo,kad mus išgirdo ir paskutinius du užsiėmimus sporto pamokėlės buvo žymiai šaunesnės! Ir lindimas pro tunelius, ir vaikščiojimas kaip meškučiai, kiškučiai, voveriukai...labai patinka mažylei. mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ji taip nuvargsta per sportą,kad net dailei nebegali susikaupti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasras: 21 lapkričio 2007 - 14:45
QUOTE(rasras @ 2007 11 21, 16:40)
Man atrodo,kad mus išgirdo ir paskutinius du užsiėmimus sporto pamokėlės buvo žymiai šaunesnės! Ir lindimas pro tunelius, ir vaikščiojimas kaip meškučiai, kiškučiai, voveriukai...labai patinka mažylei.  mirksiukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ji taip nuvargsta per sportą,kad net dailei nebegali susikaupti.

aha ir as pastebejau thumbup.gif , tik kazko mano maziukas suprotestavo, gal miego norejo, nes net ant kamuolio nenorejo sokineti, tik rode rankyte i lauka, taip ir neisbandem kai kuriu pratimuku, teko keliauti anksciau namo verysad.gif , na nieko , tikiuosi kiti kartai ir bus saunus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o mes issimiegoje ax.gif
Atsakyti
gal kas mane galetu painformuoti del kainu sitos mokykleles iskarto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(Vaida1229 @ 2007 11 22, 15:16)

bent jau mes mokam 90 lt
viena kart i savaite , 4 pamokeles cia pagal amziu.mano sunui 3 metai.Tai eina daile, teatras, muzika, judesys.
Atsakyti
QUOTE(Vaida1229 @ 2007 11 22, 14:16)

Mes mokam 75 lt mėn. už tris pamokėles: muzika, sportas, dailė (1 krtą per sav.). Mums 1,8 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Vaida1229 @ 2007 11 22, 14:16)

mes mokejom 65 Lt, muzika + sportas, vaikuciams iki 1 metu. Pamokeles vyksta 15 val.
Atsakyti
QUOTE(Alaplaja @ 2007 11 27, 18:09)
mes mokejom 65 Lt, muzika + sportas, vaikuciams iki 1 metu. Pamokeles vyksta 15 val.

Norėta turbūt pasakyti, kad pamokėlės vyksta 15 min. g.gif Tikrai ne schmoll.gif Pamokėlė trunka 30 min., bet gal ne taip iššifravau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2007 11 27, 18:16)
Norėta turbūt pasakyti, kad pamokėlės vyksta 15 min. g.gif Tikrai ne schmoll.gif Pamokėlė trunka 30 min., bet gal ne taip iššifravau g.gif

Čia turbūt apie laiką kalbėta, kuriuo metu vyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2007 11 27, 18:16)

QUOTE(anytė @ 2007 11 27, 18:31)
Čia turbūt apie laiką kalbėta, kuriuo metu vyksta smile.gif

sorry ax.gif

vaikiukams iki 1 metuku pamokeles vyksta nuo 15 val, kitaip nei nurodyta internete www.strazdaneles.lt
trunka 1 val wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaplaja: 27 lapkričio 2007 - 19:14
As labai patenkinta ta mokyklele, tikrai nesigailim kad lankom thumbup.gif , dar labai nustebino , kad bus maziukams ir kaledine svente, kiek suprantu bus ir kaledu senelis ir dovanos, tai dabar laikams tos dienos 000054.gif newyear.gif , idomu kaip maziukas reguos wink_3.gif
Atsakyti
Matau, kad mažiukams truksta vietų. O kas vedate 4-5 m. vaikučius, ar irgi anšlagas?
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2007 12 04, 09:04)
As labai patenkinta ta mokyklele, tikrai nesigailim kad lankom  thumbup.gif , dar labai nustebino , kad bus maziukams ir  kaledine svente, kiek suprantu bus ir kaledu senelis ir dovanos, tai dabar laikams tos dienos  000054.gif  newyear.gif , idomu kaip maziukas reguos  wink_3.gif

As irgi nustebau del Kaledines sventes, bet saunuoliai kad organizuoja thumbup.gif , vaikuciams turetu but linksma ir ispudziu daug.
Atsakyti