Kazko blogo pasakyti kaip ir negaliu, bet mano vaikui 2 valandos sutelkus demesi matyt budavo per daug. Per paskutine pamokele jau nesusikaupdavo ir zyzdavo, kad nori namo. Aisku, galejom i ja neiti, bet kazkaip gaila budavo praleisti
  Kazko blogo pasakyti kaip ir negaliu, bet mano vaikui 2 valandos sutelkus demesi matyt budavo per daug. Per paskutine pamokele jau nesusikaupdavo ir zyzdavo, kad nori namo. Aisku, galejom i ja neiti, bet kazkaip gaila budavo praleisti  Ir man pamokeles labai visos vienodos buvo, bet gal tik man, dukra lanke noriai
 Ir man pamokeles labai visos vienodos buvo, bet gal tik man, dukra lanke noriai  Apie mokytojas nieko blogo pasakyti negaliu, moka sudominti vaikucius
  Apie mokytojas nieko blogo pasakyti negaliu, moka sudominti vaikucius  
 Menesi atlankeme ir draugai pasiule LVJC mokyklele, nes ju dukra jau 3 metai lanko. Kaina nedaug didesne, bet dar baseinas yra
 ir uzsiemimai per 2 dienas isdestyti, vaikas ne taip pavargsta. Cia irgi menesi jau lankom, ir cia patinka labiau mums abiems
 ir uzsiemimai per 2 dienas isdestyti, vaikas ne taip pavargsta. Cia irgi menesi jau lankom, ir cia patinka labiau mums abiems