Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanėlių mokyklėlė (Vilnius)

Mano trimete menesi lanke sia mokyklele ir iskeiteme ja i moksleiviu rumuose esancia Nykstuku mokyklele ax.gif Kazko blogo pasakyti kaip ir negaliu, bet mano vaikui 2 valandos sutelkus demesi matyt budavo per daug. Per paskutine pamokele jau nesusikaupdavo ir zyzdavo, kad nori namo. Aisku, galejom i ja neiti, bet kazkaip gaila budavo praleisti ax.gif Ir man pamokeles labai visos vienodos buvo, bet gal tik man, dukra lanke noriai mirksiukas.gif Apie mokytojas nieko blogo pasakyti negaliu, moka sudominti vaikucius ax.gif
Menesi atlankeme ir draugai pasiule LVJC mokyklele, nes ju dukra jau 3 metai lanko. Kaina nedaug didesne, bet dar baseinas yra thumbup.gif ir uzsiemimai per 2 dienas isdestyti, vaikas ne taip pavargsta. Cia irgi menesi jau lankom, ir cia patinka labiau mums abiems wub.gif
Atsakyti
Na va, baigeme pirmuosius mokslo metus sioje mokykleleje. Abi su dukra esame patenkintos, visuomet laukdavome antradieniu smile.gif. Tikrai puikus laiko praleidimas tiek vaikuciams, tiek teveliams. Dziugu buvo ziureti, kaip patys maziausieji mokosi bendrauti tarpusavyje, muzikuoti ir pan. Tiek judesio, tiek muzikavimo pamokos prabegdavo nepastebimai. Muzikos mokytoja ir vadove Sonata - tikra profesionale sioje srityje, siltas, rupestingas zmogus.

Galeciau pamineti keleta mokykleles techniniu trukumu. Laiptai, laiptai ir dar karta laiptai prie mokykleles iejimo! Visiskai nepagalvota, kad ne visos mamos atsinesa kudikius automobilio kedutese, nemazai buvo tokiu, kurios su vezimais atvaziuodavo.
Status, siauri ir uznesus jais vezima, nera kur jo pastatyti, jei norite duris atsidaryti smile.gif. Taip pat viena mamyte buvo uzsiminusi, kad nepritaikytas tualetas kudikio pervystymui.

Nepaisant siu keliu pastebejimu, linkiu tobuleti ir dziuginti vaikucius ir tevelius dar daug metu!

Atsakyti
irgi patiko, tik gaila toli nuo musu namo, tai pasidziaugem 1 men. smile.gif
Atsakyti
Labai gerbiu "Strazdanėlių" mokyklėlės norą apsaugoti vaikus nuo ligų, iškabinta informacija, kad nereiktų vwesti sloguojančių ir kosinčių mažylių, bet..
Mamos, kurios su vaikais lankote tą mokyklėlę, pradėkite gerbti save ir kitus. Suprantu, kad turbūt namie nuobodu sėdėt, norisi kažkur su vaiku išeit, tad kiekvienąkart atėjus būna stipriai kosintis vaikas arba su akivaizdžiai bėgančia nosimi doh.gif

O ima tuos pačius muzikos instrumentus, kiša į burnytę, skareles mėto per muzikinius užsiėmimus (ir ant galvyčių kliūna, ir per snarglius).
Ir kaskart po 2-3 dienų "džiaugiamės" ir mes. Tada savaitę-dvi savaites praleidi užsiėmimus, kad nė ženklo neliktų, pasirodai ir vėl pamatai, kad niekas tų prašymų nepaiso.

Mokyklėlė labai faina, bet tėvų sąmoningumu nusivylusi ir mesime tuos lankymus.
Atsakyti
Lankėme šią mokyklėlę 10 metų (su visomis trimis dukromis). Negaliu pasakyti nė vieno blogo žodžio. Ypač patiko ABC grupė (priešmokyklinukams), o vasaros stovyklos, nors ir brangokos, bet tikrai to vertos.
Atsakyti
Lankėm 2 metų, tikrai smagūs užsiėmimai, vaikams patikdavo.
Atsakyti
Tuscia cia..Ar kas lankot? Domina nauji atsiliepimai smile.gif
Atsakyti