Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanėlių mokyklėlė (Vilnius)

QUOTE(Monrutė @ 2008 12 24, 11:24)
o kaip kitiems eglutė?  bigsmile.gif

Labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Patiko smile.gif Viena mama buvo "užsakiusi" fotografą. Kažkaip gaila, kad mokytojos nesudalyvavo fotosesijoje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 12 25, 22:31)
Patiko  smile.gif Viena mama buvo "užsakiusi" fotografą. Kažkaip gaila, kad mokytojos nesudalyvavo fotosesijoje verysad.gif

O kodėl nesudalyvavo unsure.gif
Atsakyti
vaikas iš kompaklto leidžiama muzika visiškai nereagavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 12 26, 22:40)
vaikas iš kompaklto leidžiama muzika visiškai nereagavo  doh.gif

O mums kompaktas super. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, su Naujaisiais jus 4u.gif
Klausimas: bandau jau trečią kartą visais numeriais prisiskambinti, bet niekas neatsako. Ar ir jums taip buvę, ar tik aš tokia sėkminga???
Atsakyti
Laba,

įdomu bus užsiėmimai, kai taip šalta g.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2009 01 06, 15:23)
Klausimas: bandau jau trečią kartą visais numeriais prisiskambinti, bet niekas neatsako. Ar ir jums taip buvę, ar tik aš tokia sėkminga???

kiek žinau,tai mokytojos išjungia telefonus ,kai vyksta užsiėmimai.gal bandyk skambiti vėliua vakare,kai jua pasibaigę užsiėmimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2009 01 06, 15:23)

Man visada atsakė. Kažkada perskambino, kai neatsakė. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
įdomu, ryt bus užsiėmimai...
ar šalta ten pas juos?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 01 07, 16:00)
įdomu, ryt bus užsiėmimai...
ar šalta ten pas juos?

va, todėl ir pikta, kad neatsako į skambučius. Suprasčiau, jei taip vieną ar kelis kartus vieną dieną. O darbar juk tai nuolatos yra - skambinau skirtingu laiku, keletą dienų doh.gif
Atsakyti
buvom užsiėmime g.gif , mergina lyg ir pasiilgus vaikų, visko, bet labai rami buvo
Atsakyti