Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

kas galit palygint paprastą apvadą su tuo flomeasteriu ? smile.gif arba pieštuką su flomasteriu ? ax.gif
Atsakyti
Tai va nusipirkau ta jusu isgirtaji flomasteri nu nieko toks visi sake kad akys pasidare israiskingesnes thumbup.gif
Atsakyti
Negaliu atsidziaugti Make Up Forever akiu piestuku! thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir as Artdeco flomasteriuka.Konsultante patare pirkti pilka spalva,nu bet nesu patenkinta, schmoll.gif vien del spalvos .
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2007 01 21, 22:04)
Nusipirkau ir as Artdeco flomasteriuka.Konsultante patare pirkti pilka spalva,nu bet nesu patenkinta, schmoll.gif  vien del spalvos .

Jo manau juodas butu geriau labiau isryskina akis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariella @ 2007 01 17, 18:52)
Aciu Lalaa uz patarima aciuks.gif

Nusipirkau siandien ta Artdeco flomasterini, labai lengvai tepasi ir minkstas galiukas,  nu pasaka thumbup.gif 
Kaip as anksciau jo nepastebejau bigsmile.gif

Malonu, kad patiko bigsmile.gif

QUOTE(Baltija @ 2007 01 20, 01:03)
kas galit palygint paprastą apvadą su tuo flomeasteriu ? smile.gif arba pieštuką su flomasteriu ?  ax.gif

apvadai dazniausiai buna tokie slapi ir ta plunksnele storesne, tai jei nera igudziu sunku nubrezti plona linija, o tas flomasteris labai lengvai brezia ir plonyte linija, ir yra kaip flomasteris biggrin.gif galima nubtrezti linija prie pat blakstienu, nelieka tarpo ax.gif pietukas brezia storiau ir man trumpiau laiko, paliginus su to flomasteriu smile.gif

QUOTE(egluziukas @ 2007 01 21, 21:52)
Tai va nusipirkau ta jusu isgirtaji flomasteri nu nieko toks visi sake kad akys pasidare israiskingesnes thumbup.gif

malonu, kad patiko smile.gif man dar kas labai patinka, kad yra didelis pasirinkimas spalvu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
As anksciau jau irgi minejau kad nusipirkau artdeco flomasteri bet man jau jis kazkaip neryskiai pradejo tepti nes as tepu ant seseliu pirma pasidazau voka seseliais o po to pasidarau pravedima gal ka blogai darau g.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2006 08 21, 23:02)
labai geras YSL akiu piestukas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  labai esu juo patenkinta

drinks_cheers.gif As irgi turiu, tai labai ji myliu wub.gif Dar labai patinka Clinique isstumiamas piestukas, kurio kitame gale yra ta kempinele thumbup.gif Visada piestukus perku rudos arba pilkos spalvos, nes juodas man per ziauriai atrodo, man netinka schmoll.gif
Atsakyti
o man ir su artdeco flomasteriu nesigauna dailiai nubrezt blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Jau kelis metus naudoju Lumene akių pavedimą grafito spalvos. Esu labai patenkinta ax.gif
Atsakyti
Noreciau ir as ta Lumene nusipirkti.O ten plunksnele,ar kietas galiukas?Ar plonai brezia?Grafito spalva tai cia pilka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2007 03 02, 00:16)
Noreciau ir as ta Lumene nusipirkti.O ten plunksnele,ar kietas galiukas?Ar plonai brezia?Grafito spalva tai cia pilka? g.gif

Galiukas kietas, brėžti gali ir plonai ir storiau, čia jau nuo poreikio ir įgūdžių priklauso ax.gif Taip grafito - tai tamsiai pilka spalva, beveik juoda, bet švelnesnė rolleyes.gif
Atsakyti