Aš tai nusipirkau TBS šešėlius, viena iš jų yra tokia tamsi spalvytė, tikriausiai grafito vadinasi, tai aš su siauru aplikatoriumi pasibrėžiu, labai gražiai atrodo, tarpo nepalieka

Vistiek grizau prie juodo pieštuko nes tas artdeco flomasteris visai nebrezia

QUOTE(egluziukas @ 2007 03 03, 15:14)
Kaip nebrezia?

QUOTE(egluziukas @ 2007 03 03, 16:14)
Tie flomasteriai turbut labai greitai issinaudoja

Mano kosmetologe man brezia virsutini voka su juodais seseliais. T.y. Paima plona sepeteli, ji suslapina, padazo i seselius ir tada brezia linija. As irgi bandziau, super gaunasi.
QUOTE(alionke @ 2007 03 03, 17:54)
Ant rankos kai pabreziu dar brezia o ant seselio ne per kur

QUOTE(egluziukas @ 2007 04 09, 19:34)
Tai brezk pries tepant seseliais, jei tik taip breziasi jau...

As irgi uzsinorejau kazka nupirkti kad akytes atrodytu israiskingesnes. Gal ta flomasteri nupirkt
, bet jei jis greit isdzius tai nelabai tada....
Kas galetu patarti kazka tokio kas laikytusi visa diena?..ir dar ..mano akytes daznai asaroja( nuo saules, vejo), tai kazka tokio kas lengvai nenusivalytu . Buciau labai dekinga uz gera patarima

Kas galetu patarti kazka tokio kas laikytusi visa diena?..ir dar ..mano akytes daznai asaroja( nuo saules, vejo), tai kazka tokio kas lengvai nenusivalytu . Buciau labai dekinga uz gera patarima

QUOTE(n1lka @ 2007 04 10, 19:47)
As irgi uzsinorejau kazka nupirkti kad akytes atrodytu israiskingesnes. Gal ta flomasteri nupirkt
, bet jei jis greit isdzius tai nelabai tada....

QUOTE(estela @ 2007 04 05, 15:13)
Mano kosmetologe man brezia virsutini voka su juodais seseliais. T.y. Paima plona sepeteli, ji suslapina, padazo i seselius ir tada brezia linija. As irgi bandziau, super gaunasi.
dar prieš tai šešėlių pagrindo uždėk ir laikysis

Aš turėjau Artdeco flamasterį, nepatiko man jis. Brėžia blogai, subėga kaip vanduo nuo riebaus paviršiaus, kol nudžiūna. Brėždavau kelis sluoksnius - palaukiu kol nudžius ir dar kartą, nes nieko nesimatydavo,gal tik mano toks netikęs buvo? Pilką turėjau.
QUOTE(estela @ 2007 04 05, 15:13)
as taip pat turiu tokius chaneliuko seselius kuriuos ir taip kad gauti stipriai perlamutrini, rysku , slapiu voku efekta reikia tepti su dregnu sepeteliu tai visada su plonu juodus tepu taip kaip linija

QUOTE(ypata @ 2007 04 18, 17:40)
Aš turėjau Artdeco flamasterį, nepatiko man jis. Brėžia blogai, subėga kaip vanduo nuo riebaus paviršiaus, kol nudžiūna. Brėždavau kelis sluoksnius - palaukiu kol nudžius ir dar kartą, nes nieko nesimatydavo,gal tik mano toks netikęs buvo? Pilką turėjau.
Ir man tas pilkas nepatiko