Įkraunama...
Įkraunama...

Apvadai ir pieštukai akims

Aš tai nusipirkau TBS šešėlius, viena iš jų yra tokia tamsi spalvytė, tikriausiai grafito vadinasi, tai aš su siauru aplikatoriumi pasibrėžiu, labai gražiai atrodo, tarpo nepalieka smile.gif
Atsakyti
Vistiek grizau prie juodo pieštuko nes tas artdeco flomasteris visai nebrezia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2007 03 03, 15:14)
Vistiek grizau prie juodo pieštuko nes tas artdeco flomasteris visai nebrezia verysad.gif

Kaip nebrezia? g.gif O slapia apvada bandei? As dabar juo naudojuosi, paskui galvojau flomasteri isbandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2007 03 03, 16:14)

Tie flomasteriai turbut labai greitai issinaudoja doh.gif
Atsakyti
Mano kosmetologe man brezia virsutini voka su juodais seseliais. T.y. Paima plona sepeteli, ji suslapina, padazo i seselius ir tada brezia linija. As irgi bandziau, super gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2007 03 03, 17:54)
Tie flomasteriai turbut labai greitai issinaudoja doh.gif

Ant rankos kai pabreziu dar brezia o ant seselio ne per kur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2007 04 09, 19:34)
Ant rankos kai pabreziu dar brezia o ant seselio ne per kur blush2.gif

Tai brezk pries tepant seseliais, jei tik taip breziasi jau... 4u.gif as tai kai piestuku naudojuosi tai ir pries tepant seseliais prabreziu linija, ir ant seseliui biski da lengvai paryskinu... del to manau piestukas geriau thumbup.gif o jei nepavyksta lygiai prabrezti linijos (kaip tarkim man biggrin.gif ) tai labai gerai tureti kempinele-teptuka specialia piestuko linijai sulygint thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdute^: 09 balandžio 2007 - 19:10
As irgi uzsinorejau kazka nupirkti kad akytes atrodytu israiskingesnes. Gal ta flomasteri nupirkt g.gif , bet jei jis greit isdzius tai nelabai tada....
Kas galetu patarti kazka tokio kas laikytusi visa diena?..ir dar ..mano akytes daznai asaroja( nuo saules, vejo), tai kazka tokio kas lengvai nenusivalytu . Buciau labai dekinga uz gera patarima ax.gif
Atsakyti

QUOTE(n1lka @ 2007 04 10, 19:47)
As irgi uzsinorejau kazka nupirkti kad akytes atrodytu israiskingesnes. Gal ta flomasteri nupirkt  g.gif , bet jei jis greit isdzius tai nelabai tada....
Kas galetu patarti kazka tokio kas laikytusi visa diena?..ir dar ..mano akytes daznai asaroja( nuo saules, vejo), tai kazka tokio kas lengvai nenusivalytu  . Buciau labai dekinga uz gera patarima  ax.gif

QUOTE(estela @ 2007 04 05, 15:13)
Mano kosmetologe man brezia virsutini voka su juodais seseliais. T.y. Paima plona sepeteli, ji suslapina, padazo i seselius ir tada brezia linija. As irgi bandziau, super gaunasi.

dar prieš tai šešėlių pagrindo uždėk ir laikysis thumbup.gif
Atsakyti
Aš turėjau Artdeco flamasterį, nepatiko man jis. Brėžia blogai, subėga kaip vanduo nuo riebaus paviršiaus, kol nudžiūna. Brėždavau kelis sluoksnius - palaukiu kol nudžius ir dar kartą, nes nieko nesimatydavo,gal tik mano toks netikęs buvo? Pilką turėjau.
Atsakyti
QUOTE(estela @ 2007 04 05, 15:13)

as taip pat turiu tokius chaneliuko seselius kuriuos ir taip kad gauti stipriai perlamutrini, rysku , slapiu voku efekta reikia tepti su dregnu sepeteliu tai visada su plonu juodus tepu taip kaip linija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 04 18, 17:40)
Aš turėjau Artdeco flamasterį, nepatiko man jis. Brėžia blogai, subėga kaip vanduo nuo riebaus paviršiaus, kol nudžiūna. Brėždavau kelis sluoksnius - palaukiu kol nudžius ir dar kartą, nes nieko nesimatydavo,gal tik mano toks netikęs buvo? Pilką turėjau.

Ir man tas pilkas nepatiko schmoll.gif
Atsakyti