Įkraunama...
Įkraunama...

Veido masažai

veido masažiukai super thumbup.gif tik manau pačiai darantis malonumo jokio schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes,as cia pas jus naujoke,bet laiks nuo laiko paskaitau temele smile.gif noriu paklausti gal kuri zinot ka nors apie si apatara,kaip jis,ar tikrai efektyvus,
aciu smile.gif

http://www.topshop.l...t...2231&c=1109
Atsakyti
Aš norėčiau išmokti to pati, dabar kosmetologė daro, kai kartais nueinu pas ja kaukes. Ji sake, kad kauke veiksminga butent del masazo ir jis padeda ruiebalams issivaiksciot g.gif
Atsakyti
taip, masazas, darant veido proceduras yra labai reikalingas, nes jo deka suaktyvinama medziagu apykaita, pagreiteja kraujotaka, po masazo paprastai dedamos kaukes, ampules su aktyviais komponentais, kuriuos zymiai geriau pasisavina oda.
O suglebusiai, stangruma praradusiai odai masazo kursas - issigelbejimas, jei nera salygu visokioms brangioms proceduroms. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 10 08, 11:50)
Aš norėčiau išmokti to pati, dabar kosmetologė daro, kai kartais nueinu pas ja kaukes. Ji sake, kad kauke veiksminga butent del masazo ir jis padeda ruiebalams issivaiksciot  g.gif

Tu visiskai teisi. Masazas yra labai gerai. As isigijau galvanika, dabar namuose pati sau darausi ir masaza ir rauksles issiliginu, plius veido valimas. Be to visa tai padarau ir visiems seimos nariams
Atsakyti
veido masažas gali atstoti viso kūno masažą. Veido zonoje yra visi taškai, kurie kontroliuoja visų kūno sistemų pusiausvyrą. Jeigu norisi geresnio efekto yra liftingo efektą suteikiantis masažas. Jis stangrina, atgaivina, pamaitina odą. Kalbu taip kadangi pati tuom užsiimu.....
Jeigu norite ko paklausti klauskite. Mielai pasidalinsiu informacija.
Atsakyti
QUOTE(handra @ 2008 10 10, 07:32)
Tu visiskai teisi. Masazas yra labai gerai. As isigijau galvanika, dabar namuose pati sau darausi ir masaza ir rauksles issiliginu, plius veido valimas. Be to visa tai padarau ir visiems seimos nariams

O kas tas galvanikas? Ar labai brangu?O kaip tai susije su veido valymu, nes mano poros kemsasi doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika_v @ 2008 10 10, 13:56)
veido masažas gali atstoti viso kūno masažą. Veido zonoje yra visi taškai, kurie kontroliuoja visų kūno sistemų pusiausvyrą. Jeigu norisi geresnio efekto yra liftingo efektą suteikiantis masažas. Jis stangrina, atgaivina, pamaitina odą. Kalbu taip kadangi pati tuom užsiimu.....
Jeigu norite ko paklausti klauskite. Mielai pasidalinsiu informacija.

Erika_v , norėjau paklausti 4u.gif O būtinai daryti masažų kursą? Na, vis ruošiuosi į masažus pavaikščioti, bet... 1. bijau ant bile ko "užsirauti", skaičiau,kad netinkamai atliktas masažas gali net kenkti... 2. man galvoje netelpa, kad gali užtekti 1 karto... o gal užtenka? Na, gal užtenka 5 kartų?
Atsakyti
Gal butu dar kokiu atsiliepimu apie veido masazistes vilniuje? 4u.gif
Atsakyti
Mano kosmetike sakė, kad veido masazus reikia darytis viena karta per savaitę. Kitais metais eisiu mokintis i Femina Bona pati, tai manau, daug sužinosiu. Nes mano vaikas paauglys, jo veidas baisus spuoguotas buvo, o po masažiuku ir kaukiu pagerėjo akivazdžiai.
Atsakyti
Atvirai pasakius labai sunku pasakyti kiek reikia Jūsų odai, kai net nematau Jūsų...... Vistik pirmas susitikimas man labai svarbus su kliente..... Jo metu mes pasidaliname pojūčiais, kuriuos diktuoja oda. (dirgsta, rausta, peršti, sausėja ir t.t.).... maitinimasis, gyvenimo būdas irgi svarbu..... vistik neteisingai atliktas masažas gali pridaryti bėdos problematiškai odai. Jeigu yra pūlingų spuogelių masažo daryti negalima, šitaip galima išnešioti infekciją po visą veidą. Todėl ypač svarbi pirma procedūra, kurią aš vadinu "susipažinkime, čia aš" smile.gif
Kokios procedūros nori klientė taipogi labai svarbu..... penki kartai duoda rezultatą..... mano klientės-draugės smile.gif jau vaikšti į masažus kas savaitę..... šitaip joms pačioms norisi..... mažiau kremų namie, mažiau šveitimų ir nereikalingų spaudymų, kuriuos ypač mėgsta pačios namie pasidaryti.... o masažas duoda daug..... geras veido masažas, apimantis kaklą, rankas ir dekolte..... prilygsta viso kūno masažui......
Atsakyti
Noreciau paklausti erika v 4u.gif
Dariausi du kart pas savo kosmetologe veido valyma,ji po viso spaudinejimo pamalonina veiduka masazu.Jus minejot,kad prie spuogeliu negalima masazuotis,o prie isspaustu tada galima?
Atsakyti