Įkraunama...
Įkraunama...

Plaunantis dulkių siurblys

QUOTE(snudike @ 2008 06 25, 07:34)
O gal kas turit tokia sluota, idomu ar vertas demesio daiktas g.gif sluota

Nezinau ar pirkciau,bet gavau dovanu . Puikus pagalbininkas augant vaikui . Man labai patinka.
Atsakyti
gavau siurbli Karcher ds 5500 vex thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net nemoku apsakyti, labai lengva naudotis, lengva prieziura ir t.t. o kai issiurbiau, tai negalejau patiketi, kad pas mane namie tiek dulkiu
Atsakyti
Klausimas turincioms Karcher su karstais garais: Ta talpa, i kuria pilamas vanduo karstam garui - nematau kad butu galimybe is ten isleisti vandeni - nebent apversti siurbli ir ispilti doh.gif Kaip jus darote, ar yra kazkoks isleidimas (o as ziopla nematau) ar paliekate vandeni siurblyje? Nes as kazkaip bijau kad jis ten nepradetu zaliuoti unsure.gif
Atsakyti
Laba diena,
o as perskaiciau visa jusu temele ir nusprendziau siandien vakare vaziuoti ir nusipirkti karcher-1902 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2008 06 30, 11:08)
Laba diena,
o as perskaiciau visa jusu temele ir nusprendziau siandien vakare vaziuoti ir nusipirkti karcher-1902 smile.gif

o kur jus perkat?
man atrodo yra atsidarius nauja karcher parduotuve, ir ten kazkaip atidarymo proga buvo nuolaidos, akcijos ir t.t. kiek pamenu smile.gif http://www_karcher_l....php?1564586389

Žukausko g. 39, Vilnius
Tel.: (8~5) 272 00 73;
e-paštas: parduotuve2.vilnius@cpl.lt
darbo laikas: I-V 9.00 – 18.00 VI 10.00 – 15.00
Atsakyti
QUOTE(Iliona @ 2008 06 30, 12:45)
o kur jus perkat?
man atrodo yra atsidarius nauja karcher parduotuve, ir ten kazkaip atidarymo proga buvo nuolaidos, akcijos ir t.t. kiek pamenu smile.gif http://www_karcher_l....php?1564586389

Žukausko g. 39, Vilnius
Tel.: (8~5) 272 00 73;
e-paštas: parduotuve2.vilnius@cpl.lt
darbo laikas: I-V 9.00 – 18.00  VI 10.00 – 15.00

aš topo centre pirksiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
jei ką domina, parduodu Karcher SV 1902: Žiūrėti čia
Atsakyti
Mano Kaercheris VC 6200 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2008 07 01, 11:06)
Sveikutės,
jei ką domina, parduodu Karcher SV 1902: Žiūrėti čia

O kodel parduodate? gal kas nepatiko? 4u.gif
Tiesiog taip domina, nes mes patys nusipirkome savaitgali ir siurblys super! Issiplovem ciuzinius, kilimus, langus, linoleumo grindis! bigsmile.gif kaip isvalo gerai, negalejau patiketi! tik pati pirma vakara mes su juo pagarinom gal kelias minutes, nes pradejo leisti kazkoki keista garsa, toki ne pypsejima, nes tuomet kazkas negerai o kaip dardejima g.gif issigandom, isjungem ir kita diena paskambinom Karcher atstovams. Sake tai normalus garsas butent Karcher SV1902 modeliams, nes siurblys pritaikytas dirbti be pertrauku ir tas garsas toks todel kad vanduo pastoviai paduodamas i boileri ir todel leidzia toki garsa. Sake kad garsa leidzia tik to tipo siurbliai, nes jis pritaikytas dirbti be pertrauku! Cia kazkas rase kad taip pat turi tokio modelio siurbli, ar yra tas garsas ar ne? 4u.gif
Atsakyti
Patiko viskas. Bet aš pirkau, kad išspręstų mano tamsių grindų problemą - jas reikia siurbti, o po to plauti. Tai galvojau, bus mažiau darbo. Deja, joms vis vien reikia šlapio skuduro...
Kilimų mes neturim, minkštų baldų irgi, tai dėl langų laikyti kažkaip neapsimoka... g.gif

QUOTE(Invincible @ 2008 07 02, 13:03)
O kodel parduodate? gal kas nepatiko?  4u.gif
Tiesiog taip domina, nes mes patys nusipirkome savaitgali ir siurblys super! Issiplovem ciuzinius, kilimus, langus, linoleumo grindis!  bigsmile.gif kaip isvalo gerai, negalejau patiketi! tik pati pirma vakara mes su juo pagarinom gal kelias minutes, nes pradejo leisti kazkoki keista garsa, toki ne pypsejima, nes tuomet kazkas negerai o kaip dardejima g.gif issigandom, isjungem ir kita diena paskambinom Karcher atstovams. Sake tai normalus garsas butent Karcher SV1902 modeliams, nes siurblys pritaikytas dirbti be pertrauku ir tas garsas toks todel kad vanduo pastoviai paduodamas i boileri ir todel leidzia toki garsa. Sake kad garsa leidzia tik to tipo siurbliai, nes jis pritaikytas dirbti be pertrauku! Cia kazkas rase kad taip pat turi tokio modelio siurbli, ar yra tas garsas ar ne?  4u.gif

Atsakyti
Tiesiog taip domina, nes mes patys nusipirkome savaitgali ir siurblys super! Issiplovem ciuzinius, kilimus, langus, linoleumo grindis!  bigsmile.gif kaip isvalo gerai, negalejau patiketi! tik pati pirma vakara mes su juo pagarinom gal kelias minutes, nes pradejo leisti kazkoki keista garsa, toki ne pypsejima, nes tuomet kazkas negerai o kaip dardejima g.gif issigandom, isjungem ir kita diena paskambinom Karcher atstovams. Sake tai normalus garsas butent Karcher SV1902 modeliams, nes siurblys pritaikytas dirbti be pertrauku ir tas garsas toks todel kad vanduo pastoviai paduodamas i boileri ir todel leidzia toki garsa. Sake kad garsa leidzia tik to tipo siurbliai, nes jis pritaikytas dirbti be pertrauku! Cia kazkas rase kad taip pat turi tokio modelio siurbli, ar yra tas garsas ar ne?  4u.gif

aš ir šį siurbliuką neseniai nusipirkau sakykite o čiužinius su kuriuo antgaliu surbėte ? smile.gif
Atsakyti
g.gif

Atsakyti