Įkraunama...
Įkraunama...

Plaunantis dulkių siurblys

QUOTE(mistikaa @ 2008 07 01, 12:18)
Mano Kaercheris VC 6200 thumbup.gif

o sakykit - jame reikia keisti tuos vienkartinius 5iu sluoksniu siukshliu maiselius? ir kiek kainuoja toks maishelis? kas kiek mazdaug keiciate?
Atsakyti
O ar galima naudoti KARCHER SV 1902 parketui valyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2008 07 09, 14:02)
O ar galima naudoti KARCHER SV 1902 parketui valyti?  g.gif

As naudoju
Atsakyti
mes turime Kaercher'i ...tai labai patenkinti..ir kilimus plaunam, ir langus galima valyti ir dar daug visko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2008 07 03, 10:00)
aš ir šį siurbliuką neseniai nusipirkau sakykite o  čiužinius su kuriuo antgaliu surbėte ? smile.gif

Ciuzinius plovem su paprastu antgaliu, zinoma su tuo priedu kur yra garinimui g.gif tikiuosi aiskiai parasiau. Na o siaip isplove gerai, kolkas nesiskundziam. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinti_ir_mylima @ 2008 07 09, 16:40)
mes turime Kaercher'i ...tai labai patenkinti..ir kilimus plaunam, ir langus galima valyti ir dar daug visko thumbup.gif

Langus tai super valo thumbup.gif
Atsakyti
Mes nusipirkom Kaercheri, norejau suzinot ar be to brangaus sampuno kilimams plati tinka dar koks nors, pigesnis? g.gif
Atsakyti
Kaip valote kilimus arba kiliminę dangą?
Atsakyti
Laba diena,

man vyras Kaledoms nupirko dovanu Thomas Twin siurbli
user posted image

placiau - http://www.tomsona.l...ru?id=78?pid=11

bet nepasitares su manim doh.gif , o man reikejo paparasto, lengvo siurblio daznam kasdieniam siurbimui (turiu mazu vaiku, o esu paranojiska betvarkei, tad siurbiu n kartu per diena doh.gif). Jis norejo kaip geriau - kad plautu svariai, kad dulkiu i aplinka nepaleistu, bet as uzsiknisau su vandens talpos plovinejimu... Jei nebuciau pamisusi del svaros, gal to indo taip negramdyciau, o dabar - kiek laiko plaunu namus, dar tiek paskui ta siurbli plaunu ir blizginu.... ai wacko.gif
Kilimu valiklio dar gal daugiau nei puse buteliuko like...
Jei kam reiketu - parduociau... uz kokius 900Lt Esu Pnvz, galime nuvezt i Kauna, Vln, Siaulius ar miestelius, pakeliui i juos.
Atsakyti
QUOTE(MAMA#1 @ 2008 07 13, 13:29)
Mes nusipirkom Kaercheri, norejau suzinot ar be to brangaus sampuno kilimams plati tinka dar koks nors, pigesnis? g.gif

mes neturim kilimu, bet siaip ir nepylam, ten rekomenduojamo skyscio, nelabai suprantu kam????????/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikeja: 27 liepos 2008 - 22:53
QUOTE(ikeja @ 2008 07 27, 22:50)
mes neturim kilimu, bet siaip ir nepylam, ten rekomenduojamo skyscio, nelabai suprantu kam????????/

tam, kad butu svariau. nors jei kilimu neturit, tai aisku nereikia sampuno jiems plauti biggrin.gif mes turim sviesia kilimine danga ir kas savaite po kelias naujas demes ant jos, tai noretusi prasiplaut, bet tas rekomenduojamas sampunas labai brangus
Atsakyti
TURIM TOKI Siurbli plaunama ir esu patenkinta man fainas jis ,nu kiek truputi sunkokas bet .. man jis patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(MAMA#1 @ 2008 07 29, 18:25)
tam, kad butu svariau. nors jei kilimu neturit, tai aisku nereikia sampuno jiems plauti  biggrin.gif  mes turim sviesia kilimine danga ir kas savaite po kelias naujas demes ant jos, tai noretusi prasiplaut, bet tas rekomenduojamas sampunas labai brangus

nu su sviesia kilimine tai ir as turejau bedu doh.gif aisku man labai grazu sviesi ,bet taip reik saugoti ir neapleisti kad ojojoj lotuliukas.gif ,o su mazu vaiku kazin ar iseitu ,bent jau man tai tikrai neisejoo doh.gif pasikeitem i tamse o dabar kiek ramiau ,bet velgi siurbti ir valyt reikia rolleyes.gif
Atsakyti