Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės ir Vandenis

man santykiai su Vandeniais žiauriai nesiklostydavo (aš Svarstyklės) rolleyes.gif pagal standartinį skirstymą į tinkamiausias poras, tai Svarstyklėms labai tinka Vandeniai, bet va pas mane Juodasis Mėnulis yra Vandenyje,tad gal todėl man nuo jų "alergija" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2009 04 23, 13:40)
man santykiai su Vandeniais žiauriai nesiklostydavo (aš Svarstyklės) rolleyes.gif pagal standartinį skirstymą į tinkamiausias poras, tai Svarstyklėms labai tinka Vandeniai, bet va pas mane Juodasis Mėnulis yra Vandenyje,tad gal todėl man nuo jų "alergija" doh.gif

Matyt, jus labiau nusimanote astrologijoje, žinote juoduosius menulius ir ka jie reiskia? Gal pasidalintumete informacija, kaip man apie tai sužinoti? Būčiau dėkinga, galite ir į privatų rašyti. Ačiū iš anksto.
Atsakyti
mano vyras vandenis-drakonas ,aš svarstyklės-arklys
jis ugnim spjaudosi - aš vežimą tempiu
gyvenam jau 10 metų kartu ,o aš niekaip apsispręst negaliu gerai tai ar ne
skirtis ar gyvent
man pačiai su savim susitart sunku, o vandeniui tuo labiau
dar labai plepėti mėgstu , garsiai sakau ką galvoju tai vandeniui labai nepatinka
Atsakyti
QUOTE(zinera @ 2009 04 25, 23:12)
skirtis ar gyvent
dar labai plepėti mėgstu , garsiai sakau ką galvoju tai vandeniui labai nepatinka

Jei jau 10 metu kartu, tai manau, vezima tempsit ir gyvensit kartu toliau, kaip ir gyvene g.gif
Atsakyti
QUOTE(zinera @ 2009 04 26, 00:12)
skirtis ar gyvent

man rods visos svarstyklytes sako garsiai ka galvoja lotuliukas.gif maniskis vandenis sako kada nustosi poslint garsiai lotuliukas.gif o ka padaryt galiu, kad dazniausiai poslos mintys galvoj... bet visi aplinkiai jau priprate, kad as visad su savo poslybem thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nebezinau110: 31 gegužės 2009 - 13:05
Na mes priklausom siai poru kategorijai jau 12 metu g.gif Oho, tikrai jau dvylika, net paciai nesitiki, kad tiek daug. doh.gif Tinkam, manau, mes vienas kitam wub.gif Abu bezdziones, labai megstam erzinti vienas kita tongue.gif as - pirmagime savo tevams, o jis antras vaikas seimoj. Man patinka vadovauti, o jis su tuo sutinka thumbup.gif Tik erzina kai pasineria i kokia nauja veikla, tai pamirsta viska aplinkui. Tada gerai "papurtau" ir vel sugrizta i realu gyvenima lotuliukas.gif Labai myli vaikus, galima sakyti dievina juos. Tiek veiklos su jais randa, ir pasakoja, aiskina, rodo.... Is kur pas ji tiek kantrybes, kartais pagalvoju rolleyes.gif
Apskritai, kaip jis sako, esam puikus duetas. Na, reik tiketis, kad tai tiesa lotuliukas.gif
Atsakyti
Aktuali tema 4u.gif Arba iš tiesų šie ženklai papildo vienas kitą, arba čia daugeliui tiesiog sutapimai cool.gif
Atsakyti
Turėjau tris vaikinus vandenius ir nė su vienu neištvėriau. Dideli romantikai ir kartais įkyrus. Nu bet čia kaip kurie turbūt : )
Atsakyti
Sveikos vandeniu zmonos. Idomu kaip jiems su istikimybe. Maniskis (dar ne vyras) nevengia rodyti demesio kitoms merginoms, nors prisiekineja, kad tik as viena jam reikalinga. Ir ar verta tiketi prisipazinimais meileje, ar jiems nesunku ta pasakyti bet kuriai, kad tik suviliotu?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Svarstyklės – Vandenis
Abu sieja kilniadvasiškumas ir socialinė nuostata. Kadangi jie abu yra Oro ženklai, tai vienas kitą supranta iš pusės žodžio. Jeigu kiti horoskopo faktoriai nesudarys problemų, tai galima tikėti, kad tai bus maloni ir darni sąjunga.

Tai va..Aš esu VANDENĖ ,o mano sužadėtinis - SVARSTYKLĖS, ir mes labai puikiai sutariam ,tiesiog kaip iš vadovėlio aprašymų smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Pasidalinkit ir jūs savo nuomone ,gal yra tokių ,kuriems pasirodė ,jog šie ženklai visai nesuderinami poroje ???
ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveika,
As esu svarstykles, draugas - vandenis. Gerai sugyvenam, kartais pasipykstam, bet greit susitaikom. Daznai buna, kad ne is puses zodzio, bet visai be zodziu vienas kita suprantam mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Esu vandene,o suzadetinis svarstykles. Daznai apsipykstam del visai nereiksmingu dalyku, taciau greitai atleidziam vienas kitam ir dar greiciau viska pamirstam smile.gif todel manau, kad musu santykiai ganetinai puikus, be galo mylim vienas kita smile.gif
Atsakyti