Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų stiprinimo priemonės

QUOTE(hindy @ 2006 09 03, 17:06)
Mano atradimas Sally Hansen thumbup.gif nagucius sutvarke nerealiai, o kai pradejau vartot kiekvienas buvo kone iki puses nusisluoksniaves! neliko nieko kito, kaip pasikliaut sarmos konsultantes patarimu ir isigyt stiprikli + augimo skatintoja auksiniame buteliuke (tikslaus pavadinimo nepamenu) g.gif pirmom savaitem ypatingo efekto nepastebejau, tik veliau atsitokejau, kai aplinkiniai eme klausinet tikri mano nagai ar priauginti lotuliukas.gif siandien tos pacios linijos kita stiprikli nusipirkau, garantuojanti poveiki po 3 d, ziuresim mirksiukas.gif

as irgi apie Sally Hansen esu girdejusi tik gerus atsiliepimus drinks_cheers.gif pati stiprikliu dar nebandziau, bet ranku kremas nagams tai labai fainas nezinau tik koks ten pavadinimas ax.gif , reiks nusipirkti stiprikli irgi pabandyti, nes nagai kaip uzkeikti pradejo sluoksniuotis net pora milimetru negaliu uzsiauginti doh.gif
Atsakyti
Man tai Sally Hansen visai nepadejo schmoll.gif Mano nesisluoksniuoja nagai, bet yra labai silpni ir minksti, tai Sarmoj patare nupirkti Triple Strong berods, toks zalias buteliukas, ale poveikio absoliuciai jokio. Antra karta nepirkciau.
Atsakyti
Aciu juks uz patarimus reikes pabandyti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hindy @ 2006 09 04, 02:06)
Mano atradimas Sally Hansen thumbup.gif nagucius sutvarke nerealiai, o kai pradejau vartot kiekvienas buvo kone iki puses nusisluoksniaves! neliko nieko kito, kaip pasikliaut sarmos konsultantes patarimu ir isigyt stiprikli + augimo skatintoja auksiniame buteliuke (tikslaus pavadinimo nepamenu) g.gif pirmom savaitem ypatingo efekto nepastebejau, tik veliau atsitokejau, kai aplinkiniai eme klausinet tikri mano nagai ar priauginti lotuliukas.gif siandien tos pacios linijos kita stiprikli nusipirkau, garantuojanti poveiki po 3 d, ziuresim mirksiukas.gif

Apie Sally Hansen esu girdejusi geru atsiliepimu thumbup.gif
Anksciau is pigiu naudodavau Belaton stiprikli (violetines spalvos) ir draugei patariau - jai irgi padejo.
Dabar naudoju NailTek IV arba Frenchi. Man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 09 05, 08:14)
Apie Sally Hansen esu girdejusi geru atsiliepimu  thumbup.gif
Anksciau is pigiu naudodavau Belaton stiprikli (violetines spalvos) ir draugei patariau - jai irgi padejo.
Dabar naudoju NailTek IV arba Frenchi. Man patinka  thumbup.gif

aha bigsmile.gif sita nailtek mano pazystama naudoja sake labai fainas, bet gal galit pasakyt kaip jis mazdaug atrodo ax.gif ar ten gal koks firmos pavadinimas dar yra, nes ji ten nieko nesuprato sako nieko nera parasyta, tai ir nezinau dabar kaip jis atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sakalina @ 2006 09 05, 17:19)
aha bigsmile.gif  sita nailtek mano pazystama naudoja sake labai fainas, bet gal galit pasakyt kaip jis mazdaug atrodo ax.gif  ar ten gal koks firmos pavadinimas dar yra, nes ji ten nieko nesuprato sako nieko nera parasyta, tai ir nezinau dabar kaip jis atrodo blush2.gif

Pas mane yra toks, tik IV (drekinamasis)
user posted image

Dezute atrodo taip: user posted image

Dabar yra atsirade naujo dizaino, pagerintos formules:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 09 05, 08:26)
Pas mane yra toks, tik IV (drekinamasis)
user posted image

Dezute atrodo taip: user posted image

Dabar yra atsirade naujo dizaino, pagerintos formules:
user posted image

Labai aciu *citra* aciuks.gif eisiu i parduotuve ieskoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sakalina @ 2006 09 05, 17:19)
aha bigsmile.gif  sita nailtek mano pazystama naudoja sake labai fainas, bet gal galit pasakyt kaip jis mazdaug atrodo ax.gif  ar ten gal koks firmos pavadinimas dar yra, nes ji ten nieko nesuprato sako nieko nera parasyta, tai ir nezinau dabar kaip jis atrodo blush2.gif

Nail Tek man irgi labai veiksmingas.. tik veiksmingas tol, kol ji naudoju.. Vos pabaigiu, ir vel sluoksniuotis nagai ima sad.gif
Skaiciukai ant buteliuko zymi stipriklio paskirti. Vienas yra tik besisluoksniuojantiems, kitas luzinejantiems, elastingumo nagui teikiantis, dar kitas, kad is sono nagas neiplystu ir t.t... zodziu perkant konsultantes galit pasiklausti, patars kiekvienai pagal poreiki.
Atsakyti
QUOTE(zuikiausia @ 2006 09 05, 08:28)
Nail Tek man irgi labai veiksmingas.. tik veiksmingas tol, kol ji naudoju.. Vos pabaigiu, ir vel sluoksniuotis nagai ima sad.gif
Skaiciukai ant buteliuko zymi stipriklio paskirti. Vienas yra tik besisluoksniuojantiems, kitas luzinejantiems, elastingumo nagui teikiantis, dar kitas, kad is sono nagas neiplystu ir t.t... zodziu perkant konsultantes galit pasiklausti, patars kiekvienai pagal poreiki.

gerai, kad pasakei reiks atkreipt demesi bigsmile.gif , nors nemanau, kad cia tos amerikones kvailos pardavejos man kazka patars jos pacios nelabai ka ismano lotuliukas.gif , nors reiks vistiek paklaust tada gal papuls zinove kokia lotuliukas.gif , dekui labai 4u.gif
Atsakyti
Reik stiprinti organizmą iš vidaus,bet jei yra polinkis į tai ,tai vargas didelis.Labai geras ir turbūt efektyviausias dalykas yra pirštinės.Mes labi jau jų vengiame dirbdamos namų ruošos darbus,Juk be jų - greičiau ir patogiau.O pamėginkit prisiverst. Ir džiaugsitės rezultatais- tai nieko nekainuoja,o efektas geras thumbup.gif
Atsakyti
Mano naguciai visa gyvenima buvo tikras siaubas, bet pries metus nusipirkau Nail Tek ir pirma karta pavyko juos uzsiaugint! Bet tiesa ta, kaip zuikiausia ir sake, kad jis veiksmingas tol, kol ji naudoji. verysad.gif
Atsakyti
Stiprinu ir is vidaus, geriu vitaminus, bet norisi ir is isores juos pastiprinti. biggrin.gif
Atsakyti