buvau parduotuvej ieskojau nail tek bet neradau
, tai nusipirkau sally hansen stiprikli nagam kazkoks ruzavas buteliukas nu ziuresim gal pades.Maciau dar labai daug priemoniu turi sally hansen nagams, turiu omeni, kremus rankom, nagam stiprint, odelem ir dar daug kitu idomu ar veiksmingi
, na viena kazkoki seniai turejau rankom tai visai nieko, bet nagam stiprint, odelem tai gal butu visai idomu ir pabandyti, tik vyras trype greiciau einam tai nieko ir neisirinkau
, ten reik gerai pasiskaitineti kas, kam , ir kaip
I parduotuves geriau be vyro eiti.
QUOTE(Gabimik @ 2006 09 06, 07:24)
QUOTE(Frosted @ 2006 09 04, 04:10)
Man tai Sally Hansen visai nepadejo
Mano nesisluoksniuoja nagai, bet yra labai silpni ir minksti, tai Sarmoj patare nupirkti Triple Strong berods, toks zalias buteliukas, ale poveikio absoliuciai jokio. Antra karta nepirkciau.
Oho, kaip keista - o man kaip tik zalias butelis padejo
QUOTE(Gabimik @ 2006 09 06, 18:24)
Kaip tik geriau su vyru. Apsaugo nuo "durnų" pirkinių
Manau, kad reikia stiprinti organizmą, o ne visokias sarmas. visokie maskuotojai tinka tik extra atveju, o šiaip tikslinga investuoti į savo kūną...
Nu kodėl mano vyrui nei lūžinėja nagai, nei sluoksniuojasi.. gal todėl, kad laiko neturi visokiems niekams.
nu čia biškį ne į temą
QUOTE(Frosted @ 2006 09 04, 07:10)
Man tai Sally Hansen visai nepadejo
Mano nesisluoksniuoja nagai, bet yra labai silpni ir minksti, tai Sarmoj patare nupirkti Triple Strong berods, toks zalias buteliukas, ale poveikio absoliuciai jokio. Antra karta nepirkciau.
Va va, man irgi tas Triple Strong ne velnio nepadejo
šiaip geriausia yra kompleksinė pagalba. Nagučius stiprinti tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Ir dar į mėnesį kartą daryti įvairias kaukes rankoms ir nagams. Mano nagučiai tai atsigauna, tačiau nervuoja, kad lūžta. ir net nepasteiu kur ir neįsivaizduoju kaip išaugot. Dabar užsidėjau gelinius. Tik sakiau neilgam, nes nenoriu nusiplpint.
ir as naudoju stiprinamaja priemone NAIL TEK
esu labai patenkinta,man is karto padejo,negaliu atsidziaugti.jei ji veikia tik tol,kol naudoji,gaila... namu ruosos darbams visada naudoju gumines pirstines,apsaugo ir nagus,ir ranku oda.pripratau ir tai jau tapo butinybe
o man patinka orly defense, kainuoja 12lt, o padejo tikrai...
Man padejo Nail Tek II
o man nail tekas visai nepadeda jau antrą buteliuką naudoju ir nieko gero 
Papildyta:
[quote=Dorinda,2006 09 06, 16:25]
Nail tek parduotuvėse neparduoda jį reikia užsisakyti kirpyklose
Papildyta:
[quote=Dorinda,2006 09 06, 16:25]
Nail tek parduotuvėse neparduoda jį reikia užsisakyti kirpyklose
QUOTE(hindy @ 2006 09 04, 03:06)
Mano atradimas Sally Hansen
nagucius sutvarke nerealiai, o kai pradejau vartot kiekvienas buvo kone iki puses nusisluoksniaves! neliko nieko kito, kaip pasikliaut sarmos konsultantes patarimu ir isigyt stiprikli + augimo skatintoja auksiniame buteliuke (tikslaus pavadinimo nepamenu)
pirmom savaitem ypatingo efekto nepastebejau, tik veliau atsitokejau, kai aplinkiniai eme klausinet tikri mano nagai ar priauginti
siandien tos pacios linijos kita stiprikli nusipirkau, garantuojanti poveiki po 3 d, ziuresim 
o tai daugmaz dabar kuri is situ pirkti