Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų stiprinimo priemonės

buvau parduotuvej ieskojau nail tek bet neradau verysad.gif , tai nusipirkau sally hansen stiprikli nagam kazkoks ruzavas buteliukas nu ziuresim gal pades.Maciau dar labai daug priemoniu turi sally hansen nagams, turiu omeni, kremus rankom, nagam stiprint, odelem ir dar daug kitu idomu ar veiksmingi g.gif , na viena kazkoki seniai turejau rankom tai visai nieko, bet nagam stiprint, odelem tai gal butu visai idomu ir pabandyti, tik vyras trype greiciau einam tai nieko ir neisirinkau doh.gif , ten reik gerai pasiskaitineti kas, kam , ir kaip rolleyes.gif
Atsakyti
I parduotuves geriau be vyro eiti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2006 09 06, 07:24)

lotuliukas.gif o taip cia tai faktas kaip blynas lotuliukas.gif vyrus reik namie palikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2006 09 04, 04:10)
Man tai Sally Hansen visai nepadejo schmoll.gif Mano nesisluoksniuoja nagai, bet yra labai silpni ir minksti, tai Sarmoj patare nupirkti Triple Strong berods, toks zalias buteliukas, ale poveikio absoliuciai jokio. Antra karta nepirkciau.

Oho, kaip keista - o man kaip tik zalias butelis padejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2006 09 06, 18:24)

Kaip tik geriau su vyru. Apsaugo nuo "durnų" pirkinių tongue.gif

Manau, kad reikia stiprinti organizmą, o ne visokias sarmas. visokie maskuotojai tinka tik extra atveju, o šiaip tikslinga investuoti į savo kūną...
Nu kodėl mano vyrui nei lūžinėja nagai, nei sluoksniuojasi.. gal todėl, kad laiko neturi visokiems niekams.
nu čia biškį ne į temą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2006 09 04, 07:10)
Man tai Sally Hansen visai nepadejo schmoll.gif Mano nesisluoksniuoja nagai, bet yra labai silpni ir minksti, tai Sarmoj patare nupirkti Triple Strong berods, toks zalias buteliukas, ale poveikio absoliuciai jokio. Antra karta nepirkciau.

Va va, man irgi tas Triple Strong ne velnio nepadejo schmoll.gif Taip supykau, kad nutariau Sally Hansen nebepasitiketi unsure.gif Na gal kada nors kai uzmirsiu ta nuoskauda... lotuliukas.gif Siaip dar laka sios firmos turiu bet ir tas nepatinka ax.gif
Atsakyti
šiaip geriausia yra kompleksinė pagalba. Nagučius stiprinti tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Ir dar į mėnesį kartą daryti įvairias kaukes rankoms ir nagams. Mano nagučiai tai atsigauna, tačiau nervuoja, kad lūžta. ir net nepasteiu kur ir neįsivaizduoju kaip išaugot. Dabar užsidėjau gelinius. Tik sakiau neilgam, nes nenoriu nusiplpint.
Atsakyti
ir as naudoju stiprinamaja priemone NAIL TEK thumbup.gif esu labai patenkinta,man is karto padejo,negaliu atsidziaugti.jei ji veikia tik tol,kol naudoji,gaila... namu ruosos darbams visada naudoju gumines pirstines,apsaugo ir nagus,ir ranku oda.pripratau ir tai jau tapo butinybe biggrin.gif
Atsakyti
o man patinka orly defense, kainuoja 12lt, o padejo tikrai...
Atsakyti
Man padejo Nail Tek II thumbup.gif
Atsakyti
o man nail tekas visai nepadeda jau antrą buteliuką naudoju ir nieko gero schmoll.gif
Papildyta:
[quote=Dorinda,2006 09 06, 16:25]
buvau parduotuvej ieskojau nail tek bet neradau verysad.gif

Nail tek parduotuvėse neparduoda jį reikia užsisakyti kirpyklose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hindy @ 2006 09 04, 03:06)
Mano atradimas Sally Hansen thumbup.gif nagucius sutvarke nerealiai, o kai pradejau vartot kiekvienas buvo kone iki puses nusisluoksniaves! neliko nieko kito, kaip pasikliaut sarmos konsultantes patarimu ir isigyt stiprikli + augimo skatintoja auksiniame buteliuke (tikslaus pavadinimo nepamenu) g.gif pirmom savaitem ypatingo efekto nepastebejau, tik veliau atsitokejau, kai aplinkiniai eme klausinet tikri mano nagai ar priauginti lotuliukas.gif siandien tos pacios linijos kita stiprikli nusipirkau, garantuojanti poveiki po 3 d, ziuresim mirksiukas.gif

o tai daugmaz dabar kuri is situ pirkti g.gif http://www.sallyhans...Ca_Strength.htm
Atsakyti