Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų stiprinimo priemonės

tai taip ir nesupranu kuris geriau Nail Tek ar Sally Hansen g.gif
tai to Nail Tek nera parduotuvese??? ji reikia uzsisakyti??? ir kiek kainuoja apytiksliai ax.gif

dabar as naudoju Frenchi 20lt sumokejau sarmoje,tai truputi padeda jis man ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likija: 07 spalio 2006 - 14:25
sveikutes...
gal kuri bandete Pegy Sage (tiksliai nzn asr taip rasosi)? mano naguciai labai silpni, sluoksniuojasi ir luzineja verysad.gif tai va sakau reik kazka daryt...geriu vitaminus perfectil, bet dar tik pirmaji men, tai jokio efekto kolkas nepastebejau...
Atsakyti
Siūlyčiau pamėginti Nail System priemones, labai labai liuks, ir aliejukas odelėms, ir želė odelių šalinimui, ir stiprintojas toks rožinės spalvos, ir nagų apimtį didinanti priemonė, o kaina 3 lt su viršum, pardavinėja Maximoje smile.gif Tokie su žaliais dangteliais buteliukai smile.gif Galima pažiūrėti apie šią produkciją čia http://www.nails.lt/...care/nailsystem
Atsakyti
Nail Tek apie 36-40 Lt Nereikia užsakinėt, bet parduodamas tik salonuose (ne visuose)
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2006 10 12, 11:22)
Siūlyčiau pamėginti Nail System priemones, labai labai liuks, ir aliejukas odelėms, ir želė odelių šalinimui, ir stiprintojas toks rožinės spalvos, ir nagų apimtį didinanti priemonė, o kaina 3 lt su viršum, pardavinėja Maximoje smile.gif Tokie su žaliais dangteliais buteliukai smile.gif Galima pažiūrėti apie šią produkciją čia http://www.nails.lt/...care/nailsystem

Turiu nagus drėkinantį pagrindą spalvotam lakui. Vienu metu (pavasarį) padėjo bigsmile.gif Po to tik profilaktiškai nulakuodavau karts nuo karto. Dabar vėl jo grėbiausi, bet poveikio kol kas nėr. g.gif
Atsakyti
Gal tad reiktų kokią kitą priemonę panaudoti smile.gif
Atsakyti
As siandien nusipirkau "stiprus kaip plienas nagai". Galvojau siaip reik koki bespalvi laka nusipirkt, kad nagai padoriau atrodytu, nes lakuot spalvotai nemegstu, tai prigriebiau si. Nezinau ar pades, nes mano nagai gana stori ir stiprus, tik baisiai sluoksniuojasi - del sausumo. Mano ranku oda,o tuo tarpu ir nagai baisiai sausi doh.gif Kremais tepuosi po 10 kartu per diena, bet jinai visvien kaip sausa taip sausa. g.gif
Atsakyti
Pradėjau naudot Sally Hansen nailgrowth miracle, pažiūrėsim koks bus efektas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man taip pat Sally Hansen Triple Strong nepadėjo. Geresnis buvo auksiniame buteliuke. Yra dar Sally Hansen toks skystis su mineralais žydrame butelike, tai mano draugei labai padėjo, liko ji patenkinta.
Dabar naudoju Nail System. Tiek daug ivairių priemonių yra, taip sunku išsirinkti. Turiu stiprinimo kompleksą. Pažiūresiu ar padės. Dar teplioju nagus aliejukų
Mano nagai sluoksniuojasi labai.
Pritarsiu toms, kurios sakė, kad reikia stiprinti iš vidaus ir iš išorės.
Dabar planuoju isigyti vitaminus Pantogar.
Atsakyti
kaip man sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau kad vien tik nagų stiprikliai nepadės schmoll.gif bent man nepadėjo ,kai pradėjau gerti kalcį tada ir nagų būklė pagerėjo tongue.gif ,bet manau kiekvienai individualiai 4u.gif
Atsakyti
Lepinu nagučius aliejuku. Tepu šiandien visa diena. Nusprendžiau, kad savaitgalį nuvalysiu laką ir darysiu visokias proceduras. Iš pradžiu aliejukas iš karto isigerdavo, matyt dregmės truko. Pažiūrėsiu ar patiks nagam s tokie savaitgaliai. Dar nusipirkau nakvišu aliejaus kapsules bei magne B6, gal patiks ir nagams. ax.gif
Atsakyti