mano abu tiki , nes dar nėra dideli aštuoneri ir keturi, ir laiškus rašo ir norų turi

, ir taip džiaugiasi sulaukę kalėdų senio

. Iki šiol dar sukomės su tikru seniu, bet dičkis jau šiemet didelis bijau ,kad įmins paslaptį, tai mąstysim ką nors kitką

.
o aš neatsimenu iki kada labai tikėjau, bet ilgai. Nors ir įvykį esu turėjus... grįžus iš darželio parsitempiau naujieną ,kad kalėdų senio nėra ir dovanas dovanoja tėvai. Tai mano a.a tėvelis iškrėtė man pokštą, po kurio ilgai tikėjau stebuklais. Anuomet buvo "mada" norint gauti dovanų dėti po eglute savo batą , n\ ir kaip parsinešiau šią naujieną mane tėvelis pasisodino prie eglės su tuo batu ir sako,kad kalėdų senis yra va lauksim ir sulauksim tuoj dovanos...laukėm man atrodė kad amžinybė ir vis tikrinau tą batą ... o mano tėtis sako na negali būti, kad nieko nėra

duok patikrinsiu.... patikrino sako tikrai dar nieko...laukim dar... ir pamatytumėt mano džiaugsmą ir nuostabą kaip po kurio laiko patikrinusi radau šokoladą

. Ir va atnešė man stebint batą kiekvieną sekundę

ir va senis buvo, bet matyt tuo metu kaip sumirksėjau senis mane apdovanojo

... žodžiu anuomet išradingi tėvai buvo

. Gal net teks šį triuką panaudoti ir saviems kada nors

įspūdis toks,kad net šiandien pamenu pagal gyvenamą vietą spėju, kad man buvo penkeri arba iš jėgos šešeri