Įkraunama...
Įkraunama...

Tikėjimas Kalėdų Seneliu

QUOTE(Naktibalda @ 2011 11 20, 23:41)

skaitau ir bandau isivaizduot kaip jis ta sokolada tau matant galejo idet g.gif turejo but maziukas, kad uz rankoves galetu paslepes laikyt , ar kaip?
Atsakyti
O aš tikėjau iki 12 metų biggrin.gif atsimenu draugė sakė, kad jei jau tėvai parodė visus laiškus kuriuos ji maža rašydavo Kalėdų seneliui, bet vistiek visa širdim tikėjau, kad pas mane ateina Kalėdų senelis wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaspinėlis :]: 23 lapkričio 2011 - 18:50
QUOTE(Dereša @ 2011 11 22, 08:00)
skaitau ir bandau isivaizduot kaip jis ta sokolada tau matant galejo idet  g.gif turejo but maziukas, kad uz rankoves galetu paslepes laikyt , ar kaip?

na nedidelį vaiką apgauti kaip jis nėra dar pastabus nėra kas irnesakyk.gif tuomet kaip tikrino batą ten ir paliko dovanėlę biggrin.gif , vyro delnas nemažas ir tuo metu populiarų berods ažuoliuko šokoladą turėti delne... juokų darbas biggrin.gif . O mano dėmesys tikrai nebuvo į jo rankas mirksiukas.gif , be to ir suaugusį gali apgauti , tarkim prieblandoje mirgant eglutės lemputėms... biggrin.gif
Atsakyti
As irgi ilgai tikejau Kaledu seneliu iki kokiu 10 metu blush2.gif
Atsakyti
Kadangi mūsų mažiukė dar mažytė, tai šiais metais ji nelabai ir supras kas tas kalėdų senelis, bet vyras sakė vis viena apsirengs kalėdų senelio kostiumo, bet va kitais metais tai manau jau labai lauksime mes to kalėdų senelio. thumbup.gif 4u.gif
Aš pati kalėdų seneliu tikėjau iki kokių 7m pamenu mažytė eidavau į lauką naktimis į kiemą stebėti ar niekas nelenda į kaminą smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano dukrai jau 9 kol kas dar metosi tiketi ar ne ... turi daug argumentu kodel kaledu senio nera bet taip pat dar kai ko nesupranta... tad siemet gavo nuo kaledu senio laiska, kad jei praras tikejima juo ir nustos svajojus per kaledas bus mazai dovanu... tad tikiuosi kad tikejimas vl isiziebe... biggrin.gif
Atsakyti
Gerai sugalvota, turėsiu ir aš tokią mintį, gal kada pačiai reikės panaudoti tokią taktiką biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Panasu kad apie 9 metus ateina tikejimo Kaledu seneliu krize smile.gif

Musu vaikas kai dar mazesnis budamas eme dvejoti, pamates kiek tu seneliu daug - ir darzelyje ir mokykloje ir su nusmukusiom barzdom... tai yra tokiu atveju gera taktika, pasakyti vaikui kad tarp visu vaidinanciu seneli, vienas butinai buna tikras, tik slepiasi kad jo nepazintu, todel su visais reikia elgtis tinkamai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano astuoneriu merginai abejoniu ir neaiskumu kyla gan daug, bei jei ne mes, tai ji ir pati sugeba save itikint,kad viskas su tuo Kaledu seniu gerai biggrin.gif Tiki ji, kad yra virsininkas,pagrindinis Kaledu senis, o visi kiti, kaip as suprantu zemesnio rango, sake, jog jie greiciausiai pasiskirste rajonais: Silainiu senelis, Dainavos senelis ir uztai visur speja ir uztai nera problemu ;D
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2011 12 09, 15:59)
jo, tik jau isparduotas, kaip ir visi kiti man patike zaislai  verysad.gif  labai daug fainu jau neber.

As tai neatsimenu, ar juo tikejau.. is pradziu buvo didele baime, o tada jau nebetikejau biggrin.gif
Atsakyti
Mano devynmetis sunus vis dar tiki Kaledu seneliu smile.gif
Tik simet pareiske,kad tikisi dvieju dovanu:
1.Nuo Kaledu senelio;
2.Nuo Kaledu senelio pagalbininko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*baRboSa* @ 2011 12 09, 21:46)
Mano devynmetis sunus vis dar tiki Kaledu seneliu smile.gif
Tik simet pareiske,kad tikisi dvieju dovanu:
1.Nuo Kaledu senelio;
2.Nuo Kaledu senelio pagalbininko biggrin.gif

o čia tai geras biggrin.gif šaunuolis vaikas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Panele+ @ 2011 12 09, 12:01)
Mano astuoneriu merginai abejoniu ir neaiskumu kyla gan daug, bei jei ne mes, tai ji ir pati sugeba save itikint,kad viskas su tuo Kaledu seniu gerai  biggrin.gif Tiki ji, kad yra virsininkas,pagrindinis Kaledu senis, o visi kiti, kaip as suprantu zemesnio rango, sake, jog jie greiciausiai pasiskirste rajonais: Silainiu senelis, Dainavos senelis ir uztai visur speja ir uztai nera problemu ;D

mano sūnelis irgi taip mano... 4u.gif
Atsakyti