Įkraunama...
Įkraunama...

gastroezofaginis refliuksas

QUOTE(Bluebell @ 2011 01 03, 18:32)
Labuka, su naujais 4u.gif

Kas nors esate gere omeprazoli ir ranitidine?
Mano maziausioji vis gere omeprazoli, dabar israse ranitidino, galvoju ar perkeist vaistus is karto ar duot puse to puse to, kol pripras g.gif
Gal kas taip dare? Is parities, kurie veiksmngesni?
Dekui...
Beje, kit a savaite dickei zarna teaks ryt su narkoze, ir ph test as. Para laiko bus zondas skrandy per nosi doh.gif  doh.gif  kaip istvert?

omeprazoli riam mes,bet vieną patį per pusę padalinus g.gif kartu nesam nieko gėrę g.gif
užuojauta 4u.gif
gal galit plsačiau papasakoti g.gif
Atsakyti
Aš tik gal ką patart galiu dėl refliukso, man ranitidinas nuima rūgštį,bet dar pirkau,vaistinėje E.Šimkūnaitės žolyčių arbatą,(rūgščiai mažint)pabandykit,gal geriau nei vaistukai kas dieną.

Esu girdėjus,kad bulvių sultys gerai,bet kol kas nebandžiau.

Šaltalankio aliejukas prieš valgį taip pat gerai.

Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 03 sausio 2011 - 18:47
Maniske nakti viska suveme doh.gif

Tas tyrimas vadinasi ph testas nustatyti rugstingumo lygi skrandyje. Pirma kiss zarna, poto iveda zonda pro nosi I skrandi ir ji palieka Parai laiko ir toks aparaciukas kaip iPod viska regustruoja. Beda ta, kad tokiems maziems Ziopliukams reik sutvirint rankytes kad neisluptu to zondo verysad.gif kaip istvert unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2011 01 04, 18:55)
Maniske nakti viska suveme doh.gif

Tas tyrimas vadinasi ph testas nustatyti rugstingumo lygi skrandyje. Pirma kiss zarna, poto iveda zonda pro nosi I skrandi ir ji palieka Parai laiko ir toks aparaciukas kaip iPod viska regustruoja. Beda ta, kad tokiems maziems Ziopliukams reik sutvirint rankytes kad neisluptu to zondo verysad.gif  kaip istvert  unsure.gif

user posted image
SĖKMĖS JUMS 4u.gif
LAUKSIM ŽINIŲ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalaura @ 2007 01 29, 23:51)
man irgi idomu ar atliekami tyrimai echoskopuojant ar endoskopuojant?

labas mergaites,as naujoke ir gal biski ne i tema,bet vis gi paklausiu.....mano mergaitei puse metuku,nuo ketvirto penkto menesio pradejom valgyti kosytes iki tol maitinau tik savo pienu ir prasidejo jai kazkokie spazmai du tris kartus per diena ji isitempia lyg kas labai suskaustu ir verkia,asaros kaip pupos rieda atleidzia ir vel uzeina,spazmuoja trunka apie 5-10min buna ir trumpiau,bet kiekviena diena,viduriukai kieti sunkiai iseina geriam vaistukus dupholaka gerem bet nepadejo dabar stipresnius geriam,bet efekto jokio kol klizmos nepastatau tol ir nepasitustina ne nezinau ka daryti,uzsiregistravau pas gastroenterologa i klinikas,bet tik vasario 28d o kaip iki tol isgyventi mazylei labai skauda verysad.gif sakau gal kam buvo kas panasaus ne nezinau ka daryti ir kaip padeti iki keturiu men.buvo tokia gerute visiem gyriau ir prisigyriau swoon.gif
Atsakyti
Gal kas su zarnyno, bakteriju duodat?
Teks laukt pas daktarus g.gif
Atsakyti
nž žinokit sunku ką ir pasakyti,o kokias košes duodat?su savo pienu skiedžiat?duokit tokias kurios nekietina vidurių(avižos,grikiai..)
Atsakyti
Dar duodavau slyvu sultis Kai nekakodavo...
Vandenuko is ryto..
Prancuzijj mes pirkdavom toki vandeni hepar, truputi magnio jame daugiau ar ko ten, siektiek laisvina viduriukus, tai su duo ir ruosdavau misineli.
Na ir klizmute bent syki I savaite.
Dar yra glizerino zvakutes irgi padeda. Laktuloze galima duot. To del ir skauda manau NES neissikakoja ir spazmuoja g.gif
Sorry uz klaidas ne is kompo rasau
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2011 01 06, 12:08)
Dar duodavau slyvu  sultis Kai nekakodavo...
Vandenuko is ryto..
Prancuzijj mes pirkdavom toki vandeni hepar, truputi magnio jame daugiau ar ko ten, siektiek laisvina viduriukus, tai su duo ir ruosdavau misineli.
Na ir klizmute bent syki I savaite.
Dar yra glizerino zvakutes irgi padeda. Laktuloze galima duot. To del ir skauda manau NES neissikakoja ir spazmuoja g.gif
Sorry uz klaidas ne is kompo rasau

drinks_cheers.gif aš ir taip manau
Atsakyti
Gal kam buvo disbakterioze kartu su refliuxu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2011 01 07, 19:04)
Gal kam buvo disbakterioze kartu su refliuxu? g.gif

mums ne g.gif
Atsakyti
Belekaip pershikus esu del tu test antradieni verysad.gif bijau bijau , gaila vaiko doh.gif
Atsakyti