QUOTE(Bluebell @ 2011 01 18, 22:10)
del vaistu mergytes sakyciau geriau su gyd tarkites
gaviscono irgi ilgai negalima, be to kietina vidurius. , gali sukelt bakteriju disbalansa..
is pradziu vaikai kol prie skonio pripranta tai dazniau ir atpila nuo slykstumo
paskui kai pripranta tai net megsta. [cia as apie saviskes]
gal jau minejau, naujausia info is mano super ex pediatres buvo, kad gaviscona duot pries valgio-efektyviau...

gaviscono irgi ilgai negalima, be to kietina vidurius. , gali sukelt bakteriju disbalansa..
is pradziu vaikai kol prie skonio pripranta tai dazniau ir atpila nuo slykstumo

paskui kai pripranta tai net megsta. [cia as apie saviskes]
gal jau minejau, naujausia info is mano super ex pediatres buvo, kad gaviscona duot pries valgio-efektyviau...

Nu nezinau kiek tas ilgai nes ar taip ar taip daugumai apie 5-6 men baigiasi refliuksas arba bent jau kaip mums sumazejo iki tokio lygio kad jokiu vaistu nereikia. Vidurius kietino bet kadangi maniskis krutim maitinamas dideles bedos nebuvo. Ir maisiau as ji ne su vandeniu bet su savo pienu tai nebuvo problemu kad negertu.
As aisku niekam nekisu to Gaviscono, bet kai pamaciau kai kazkas rase kad nuo gimimo sitokiu vaistus vaikui duoda tai man plaukai piestu pasistojo. Man vien uzteko kai paklausiau koks galimas Raniditino salutinis poveikis pvz. galvos skausmas, svaigimas. Ir tai cia remiantis suaugusiais juk tokio kudikio nepaklausi ar tau vaikeli galva kartais neskauda. Manau kad jei nebutina tikrai reikia vengti tokiu vaistu.