Įkraunama...
Įkraunama...

gastroezofaginis refliuksas

QUOTE(Bluebell @ 2011 01 18, 22:10)
del vaistu mergytes sakyciau geriau su gyd tarkites  4u.gif
gaviscono irgi ilgai negalima, be to kietina vidurius. , gali sukelt bakteriju disbalansa..
is pradziu vaikai kol prie skonio pripranta tai dazniau ir atpila nuo slykstumo  doh.gif
paskui kai pripranta tai net megsta. [cia as apie saviskes]
gal jau minejau, naujausia info is mano super ex pediatres buvo, kad gaviscona duot pries valgio-efektyviau...
4u.gif  4u.gif

Nu nezinau kiek tas ilgai nes ar taip ar taip daugumai apie 5-6 men baigiasi refliuksas arba bent jau kaip mums sumazejo iki tokio lygio kad jokiu vaistu nereikia. Vidurius kietino bet kadangi maniskis krutim maitinamas dideles bedos nebuvo. Ir maisiau as ji ne su vandeniu bet su savo pienu tai nebuvo problemu kad negertu.
As aisku niekam nekisu to Gaviscono, bet kai pamaciau kai kazkas rase kad nuo gimimo sitokiu vaistus vaikui duoda tai man plaukai piestu pasistojo. Man vien uzteko kai paklausiau koks galimas Raniditino salutinis poveikis pvz. galvos skausmas, svaigimas. Ir tai cia remiantis suaugusiais juk tokio kudikio nepaklausi ar tau vaikeli galva kartais neskauda. Manau kad jei nebutina tikrai reikia vengti tokiu vaistu.
Atsakyti
QUOTE(Baniukas @ 2011 01 19, 16:22)
aš nieko tuose miestuose nepažįstu  4u.gif

ziuriu sudetinga su tais gastro gydytojais.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mommy @ 2011 01 19, 22:12)
ziuriu sudetinga su tais gastro gydytojais..  g.gif

net nežinau ,mes ėjom ne per pažįstamus,o šiaip registravomės ir pas ką papuolėm pas tą ėjom,bet viskuo esu patenkinta g.gif jai nėra kaip pasirinkti,bandykit ir jūs,matysit g.gif
Atsakyti
Kaip sekasi mamytės?
Atsakyti
kur taip visos prapuolusios,kaip jums sekasi,kaip jūsų vaikučiai laikosi?
Atsakyti
Sveikutes, senai bebuvau uzsukusi, maniskiui gerokai apmazejo vemimai jau, dabar nakti vemia jei manes neklauso kai pasakau, kad nemaisytu visko is eiles, nes megejas pamakaluoti maista, kas jam baigiasi aisku visada vemimu. Bet siaip tfiu tfiu tfiu zymiai jau geriau, kaip jusu vaikuciai???
Atsakyti
su pavasario svente visas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evening-dew @ 2011 03 07, 01:04)
Sveikutes, senai bebuvau uzsukusi, maniskiui gerokai apmazejo vemimai jau, dabar nakti vemia jei manes neklauso kai pasakau, kad nemaisytu visko is eiles, nes megejas pamakaluoti maista, kas jam baigiasi aisku visada vemimu. Bet siaip tfiu tfiu tfiu zymiai jau geriau, kaip jusu vaikuciai???

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
user posted image su kovo 8
Atsakyti
QUOTE(Baniukas @ 2011 01 24, 16:03)
net nežinau ,mes ėjom ne per pažįstamus,o šiaip registravomės ir pas ką papuolėm pas tą ėjom,bet viskuo esu patenkinta g.gif jai nėra kaip pasirinkti,bandykit ir jūs,matysit g.gif

O pas kokį gydytoją jus lankotes?
Atsakyti
QUOTE(julija0001 @ 2011 03 15, 11:26)
O pas kokį gydytoją jus lankotes?

mes lankėmės IGORĮ STRUPEIKĮ jis yra skyriaus vedėjas mirksiukas.gif
Atsakyti
Liūdna, bet mes ir jungiamės į šitą būrį. Po n operacijų sužinojom, kad turim Gerlą verysad.gif O vaikui nėra nė 4 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 04 01, 14:05)
Liūdna, bet mes ir jungiamės į šitą būrį. Po n operacijų sužinojom, kad turim Gerlą verysad.gif O vaikui nėra nė 4 verysad.gif

LABUKAS 4u.gif
gal galit plačiau g.gif
Atsakyti