Įkraunama...
Įkraunama...

gastroezofaginis refliuksas

QUOTE(liti @ 2010 11 23, 20:00)
Jei nebutume pakliuve pas gerus gydytojas, iki siol butume nezinoje, kas mums yra. 2 metus lankemes pas Skrepiene Antakalnio poliklinikoj....

o jei butume pas gerus gydytojus pateke kol vaikas buvo mazas (iki kokiu puses metu) jau seniai butume pasidare operacija ir gal bedu neturetume. daar viskas daug sudetingiau.

Laba diena,
labai norėtųsi sužinoti tų gerų gydytojų koordinates, nes mes irgi lankomes pas Skrebienę, tai jinai mums irgi nelebai patinka. Nustatytas refliuksas-vaikui skauda pilvas aplink bambą, o jinai sako, kad refliuksas. Taigi norėtųsi rimtesnių tyrimų.
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2011 01 10, 00:01)
Belekaip pershikus esu del tu test antradieni verysad.gif  bijau bijau , gaila vaiko doh.gif

laikykis 4u.gif
laukiam atsakymų g.gif

QUOTE(julija0001 @ 2011 01 10, 11:43)
Laba diena,
labai norėtųsi sužinoti tų gerų gydytojų koordinates, nes mes irgi lankomes pas Skrebienę, tai jinai mums irgi nelebai patinka. Nustatytas refliuksas-vaikui skauda pilvas aplink bambą, o jinai sako, kad refliuksas. Taigi norėtųsi rimtesnių tyrimų.

na maniškiui pilvo aplink bambą neskaudėdavo schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Atsauke mums tyrimus paskutines sekunde jau per duris ejom paskambino is ligonines kad kazka susimakalavo ir nieko siandien nebus. Laikaiau maziuke nevalgiusia negerusia nuo nakties, pasiutau ne tas zodis. Taip ir likom nieko nepese, nebezinau..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2011 01 11, 23:44)
Atsauke mums tyrimus paskutines sekunde jau per duris ejom paskambino is ligonines kad kazka susimakalavo ir nieko siandien nebus. Laikaiau maziuke nevalgiusia negerusia nuo nakties, pasiutau ne tas zodis. Taip ir likom nieko nepese, nebezinau..... doh.gif

siaubas kažkoks doh.gif aš ir būčiau pasiutusi doh.gif sėkmės jums laikykitės,lauksiu žinių 4u.gif
Atsakyti
Norejau pasiteiraut, kiek laiko duo date omeprazoli be sustojimo?
Vyresnele gere su trump pertrauka nuo gimimo iki metuku su virus, maziuke jau penkis menesius Atvare.
Buxom dar pas viena daktare sake butinai nustot duot bent kuriam laikui g.gif
Kaip jus darote?
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2011 01 16, 11:13)
Norejau pasiteiraut, kiek laiko duo date omeprazoli be sustojimo?
Vyresnele gere su trump pertrauka nuo gimimo iki metuku su virus, maziuke jau penkis menesius Atvare.
Buxom dar pas viena daktare sake butinai nustot duot bent kuriam laikui g.gif
Kaip jus darote?

mums liepė 2 mėn,tai tiek ir vartojom g.gif

Atsakyti
QUOTE(aurikita123 @ 2011 01 05, 17:10)
labas mergaites,as naujoke ir gal biski ne i tema,bet vis gi paklausiu.....mano mergaitei puse metuku,nuo ketvirto penkto menesio pradejom valgyti kosytes iki tol maitinau tik savo pienu ir prasidejo jai kazkokie spazmai du tris kartus per diena ji isitempia lyg kas labai suskaustu ir verkia,asaros kaip pupos rieda atleidzia ir vel uzeina,spazmuoja trunka apie 5-10min buna ir trumpiau,bet kiekviena diena,viduriukai kieti sunkiai iseina geriam vaistukus dupholaka gerem bet nepadejo dabar stipresnius geriam,bet efekto jokio kol klizmos nepastatau tol ir nepasitustina ne nezinau ka daryti,uzsiregistravau pas gastroenterologa i klinikas,bet tik vasario 28d o kaip iki tol isgyventi mazylei labai skauda verysad.gif sakau gal kam buvo kas panasaus ne nezinau ka daryti ir kaip padeti iki keturiu men.buvo tokia gerute visiem gyriau ir prisigyriau  swoon.gif

Bandyk neduoti ryziu nes labai kietina vidurius. Kriauses ir slyvu sultys minkstina. Slyvu sultis reikia skiesti. Grikiu kose normalizuoja vidurius. Daug mankstos ipac "dviratis" ir zemyn galva palaikyti. Jei dar duodi savo pieno duok daugiau.
Atsakyti
4u.gif ,

Musu vyresnelis (6.5m.) ir turi sia beda unsure.gif .
Norejau mamyciu paklausti ka jus is viso gaminate savo vaikuciams? Suprantu pietums kazka sugalvojam troskinto is mesytes, sriubytes ir pan., bet ka pvz pusryciams ar vakarienei ?
Musiskis kosiu nenori, jauciu kad krenksejimas nuo ju padideja, o ir man nuo ju rugstys kyla, miltiniu vel per daug kenkia pilvukui, kiausiniu nenori, pienukas vel - rugstys, sumustiniai- ne patys tinkamiausi, kepu varskes apkepa retsykiais rytais - bet vel galvoju ar gerai ir po ilgesnio laiko tas pats pabosta. Blogiausia kad daug ko negalima, o dar is to kas galima daug ko nenori, o pats tokiame amziuje jau mano akyse istyses ir labai plonytis. Dar pastebejau kad maista tikrai derinti reikia, sakykime mesa su bulvemis negerai, o atskirai visai nieko.
Visiskai pasimetus, gal kokiu receptuku kas sufleruotu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamoolka @ 2011 01 18, 09:57)
4u.gif ,

Musu vyresnelis (6.5m.) ir turi sia beda  unsure.gif .
Norejau mamyciu paklausti ka jus is viso gaminate savo vaikuciams? Suprantu pietums kazka sugalvojam troskinto is mesytes, sriubytes ir pan., bet ka pvz pusryciams ar vakarienei ?
Musiskis kosiu nenori, jauciu kad krenksejimas nuo ju padideja, o ir man nuo ju rugstys kyla, miltiniu vel per daug kenkia pilvukui, kiausiniu nenori, pienukas vel - rugstys, sumustiniai- ne patys tinkamiausi, kepu varskes apkepa retsykiais rytais - bet vel galvoju ar gerai ir po ilgesnio laiko tas pats pabosta. Blogiausia kad daug ko negalima, o dar is to kas galima daug ko nenori, o pats tokiame amziuje jau mano akyse istyses ir labai plonytis. Dar pastebejau kad maista tikrai derinti reikia, sakykime mesa su bulvemis negerai, o atskirai visai nieko.
Visiskai pasimetus, gal kokiu receptuku kas sufleruotu...  g.gif

vafliai (cirviniai blynai vaikams paprastai patinka. Siaip blyneliai su ivairiais idarais.
Papildyta:
Pastebejau kad Lietuvoje vaikams nuo gimimo tokius stiprius vaistus jau duoda. As turiu keleta pakuociu Gaviscon Infant. Mums labai padejo.Jei kas norite pabandyti pries duodant rimtus vaistus galiu issiusti.
Atsakyti
del vaistu mergytes sakyciau geriau su gyd tarkites 4u.gif
gaviscono irgi ilgai negalima, be to kietina vidurius. , gali sukelt bakteriju disbalansa..
is pradziu vaikai kol prie skonio pripranta tai dazniau ir atpila nuo slykstumo doh.gif
paskui kai pripranta tai net megsta. [cia as apie saviskes]
gal jau minejau, naujausia info is mano super ex pediatres buvo, kad gaviscona duot pries valgio-efektyviau...
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.. ir mes jungiames i "refliuksiuku kluba" sad.gif ieskau gero gydytojo, butu saunu, jei toks atsirastu Klaipedoje, bet kiek forumu perverciau, tai kzkp nei vienas neuzkliuvo.. Gal galite parekomenduoti i ka galetume kreitis, kad ir Kaune ar Vilniuje? Labai buciau dekinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mommy @ 2011 01 19, 14:03)
Sveikos, merginos.. ir mes jungiames i "refliuksiuku kluba" sad.gif ieskau gero gydytojo, butu saunu, jei toks atsirastu Klaipedoje, bet kiek forumu perverciau, tai kzkp nei vienas neuzkliuvo.. Gal galite parekomenduoti i ka galetume kreitis, kad ir Kaune ar Vilniuje? Labai buciau dekinga. 4u.gif

aš nieko tuose miestuose nepažįstu 4u.gif
Atsakyti