Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL kosmetika

QUOTE(LEEja @ 2007 08 29, 14:32)
ai pasidalinsiu savo isgyvenimais biggrin.gif
pabandziau brolio merginos chanel kremine pudra [pirkta londone, ne kristianoj] - oi galvoju kaip graziai cia pasitepsiu laugh.gif
tai po  kokiu 20 s taip pradejo oda grauzt-degint-perstet  blink.gif
nusiploviau viska, pasitepiau kremu, tai po to dar kokiu 15 min jauciau toki grauzima odoj  blink.gif
va kaip gali but.
o man  is londono givenchy pudryte atveze, tai su ta tvarkoj viskas, tepuosi ir vargo nematau smile.gif

matai- krempudru yra daug rusiu. Ir jei tu sausai odai uztepei riebios odos pudra- ar atvirksciai- nieko nuostabaus. Odos perstejimas neisvengiamas. Plius dar pries tepant pudra reikia paruost veida. Taip kad reikia tinkamai pasirinkti. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(7aistukas7 @ 2007 08 30, 21:10)
matai- krempudru yra daug rusiu. Ir jei tu sausai odai uztepei riebios odos pudra- ar atvirksciai- nieko nuostabaus. Odos perstejimas neisvengiamas. Plius dar pries tepant pudra reikia paruost veida. Taip kad reikia tinkamai pasirinkti. tongue.gif

oi nu ne vakar gi as gimus, neitiketina, bet zinau, kad pudru buna ir sausai, ir riebiai odai.... tongue.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie Chanel savaiminio idegio priemones? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2007 08 30, 21:40)
oi nu ne vakar gi as gimus, neitiketina, bet zinau, kad pudru buna ir sausai, ir riebiai odai....  tongue.gif

o tai kokia tepei? Koks pavadinimas? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(creative @ 2007 08 31, 00:56)
Kokie atsiliepimai apie Chanel savaiminio idegio priemones?  g.gif

labai stiprus saldus kvapas. O siaip nieko isskirtinio.
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2007 08 29, 15:22)
Girdejau, kad ju pudra labai kokybiska  rolleyes.gif  Ar tiesa? o kokios skainos panasiai?

Turiu birią universalią. Ant odos praktiškai nesimato, tik vos palygina ir matiškumą suteikia. Labai nedaug tereikia, nežinau, kada tuos 30g sunaudosiu. Žodžiu, thumbup.gif Kainos nebeatsimenu, turbūt apie 150 lt.
Atsakyti
sian ju psl ziurinejau ju naujos rudens kolekcijos priemones... niu nereliai grazios spalvytes, ypac idomios 4 spalvu paletes lupu dazu formos, grazios spalvytes... jauciu reiks griebti kanors turbut seselius persikines spalvytes na cia ne is naujos kolekcijos bet labai tiks su is naujos blizgiu smile.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie Chanel TEINT INNOCENCE kremine pudra? Ar bandet? As niekaip negaliu issirinkti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 09 10, 12:25)
O kokie atsiliepimai apie Chanel TEINT INNOCENCE kremine pudra? Ar bandet? As niekaip negaliu issirinkti ax.gif

bandziau, man patiko, tik kad mano oda rieboka, tai blizgesys greiciau islenda nei su Chanel Double Perfection Fluid..
bet seip tai tikrai liux pudryte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 09 10, 12:43)
bandziau, man patiko, tik kad mano oda rieboka, tai blizgesys greiciau islenda nei su Chanel Double Perfection Fluid..
bet seip tai tikrai liux pudryte  thumbup.gif

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif , siandien isigijau, bandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 09 10, 20:31)
Labai aciu uz atsakyma 4u.gif , siandien isigijau, bandysiu ax.gif

lauksiu atsiliepimu smile.gif o koki numeriuka pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 09 10, 20:55)
lauksiu atsiliepimu smile.gif o koki numeriuka pirkai?

30 Cendre
Kvapas idomus, dar nesugalvojau kuomi cia kvepia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 09 11, 10:29)
30 Cendre
Kvapas idomus, dar nesugalvojau kuomi cia kvepia g.gif

ooo spalva tokia pati kaip ir mano Double Perfection, ir tokia pacia spalva bandziau ir Teint Innocence, bet ziemai man jauciu bus siek tiek per tamsi si spalva g.gif
Atsakyti