QUOTE(Agniulyte @ 2007 11 29, 16:52)
Ir as issakysiu savo nuomone
Pirmiausia isvardinsiu kuo likau nepatenkinta
1. HYDRAMAX+ MOISTURE BOOST FLUID - si emulsija veido oda lyg ir turetu drekinti, palikti svelnia, taciau asmeniskai man nuo jos traukia oda

Kazin ar gali buti taip, jog anksciau naudodavau per "agresyvius" kremus (savo amziui) ir butent del to si emulsija mano odos "neveikia"?
2. VITALUMIERE COMPACT CREAM - daug kas giria sia pudryte, susigundziau ir pabandziau. Siek tiek nusivyliau. Ja issitepus po ~30min. oda tampa tarsi "slapia"

Labai nepatinka, nes atrodau lyg buciau stipriai suprakaitavusi
Situo produktu nei nusivyliau, nei likau labai patenkinta
3. CRISTALLE GLOSS - lupu blizgesiukas, kuris laikosi ne taip ilgai kaip noretusi. Tik tiek, kad spalvyte esu patenkinta - turiu ryskiai rozine, atrodo nuostabiai
Galiausiai isvardinsiu gerybes, kurios man labai tiko ir patiko
4. OMBRE D'EAU - slapi akiu seseliukai. Ir laikosi puikiai, ir atrodo nuostabiai. Turiu svelniai rozinius.Tereikia trupucio tuso ir akytes is tolo ziba
5. STYLO YEUX WATERPROOF - nuostabiausias pasaulyje akiu piestukas. Rykus, ilgai laikosi, galeciau tik pagirti
6. LE VERNIS - superinis nagu lakas. Uztenka vieno sluoksnio ir nagiukai igauna spalva, kuria matai buteliuke

Kadangi megstu ryskius nagus, t.y. ryskiai rozinius, raudonus - lengva greit nusilakuoti, jeigu kazkur skubi, greit dziuna. Pamenu, kai kitais lakais reikedavo tepti po kelis sluoksnius ir ilgiausiai laukti kol visa sita mase nudzius

Beto ilgai laikosi.
7. Dar turiu ECLAT LUMIERE - skaistinantis maskuoklis. Nuostabus daikciukas, puikiai maskuoja. Tepu paakius, kiti maskuokliai tokiu stebuklu nepadarydavo

Neradau Kristianos puslapyje kazkodel.
Daugiau is CHANEL lyg ir nieko nebeturiu, todel ir nuomoniu nebebus
esu isbandziusi beveik visas minetas priemones,
1. fluidas man super tinka, drekina labai gerai, tik jis labiau tinkamas vasarai, ziema naudoju hydramax kremuka.
2. vitalumiere - pati nuostabiausia pudra pasaulyje

ja naudoju jau 3 metus ir i nieka nekeisciau, taip pat yra vitalumiere kremine - kompaktine tepama su kempinele, taip pat super daiktas, bent man
3. cristal gloss...be zodziu
4. slapi voku seseliai irgi be zodziu
5. piestuka reikes pabandyti
6. nenaudoju nagu laku, nes nagai priauginti
7. sita pirkau duty free, pas mus nemaciau tokio, labai gerai maskuoja, spuogeliai nelygumai, paakiai, super
dar patinka tonikai, ptausikliai, pilingas, ir labai gera nauja linija kuno prieziuros, o kvapas naujasis chance (zalias), super